Cauta in 16.330 retete
Dupa ce se coc, vinetele se curata si se lasa la scurs, dupa care se toaca, dar nu chiar asa de fin ca la salata. Dupa ce consideram ca sunt suficient tocate, se amesteca bine cu ceapa taiata, cu usturoiul zdrobit, cu patrunjelul maruntit, cu ouale batute si brânza sfarâmata. Înainte de a se baga la cuptor, compozitia se sareaza, se pipereaza si se orneaza cu felii de rosii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se curata si se spala bine, telina se taie în felii de circa 5 mm grosime, se opareste în apa, se sareaza si pipereaza. Dupa ce s-au înmuiat, feliile de telina se trec prin faina, prin oua si fulgii de ovaz si se prajesc în ulei. În paralel, iaurtul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, peste care se pun mararul, sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta . bine 20 de minute . In timp ce framinti , adaugi ca la maioneza uleiul . Intre timp se curata si se fierb cartofii si se caleste varzataiata marunt( dupa ce a fost tinuta in apa la desarat). Aluatul se rastoarna pe masa pe care am pus putina faina . Se portioneaza in bucati cit un mar si se lasa sa se odihneasca 15 minute .Se unge cite o foaie cu ulei , apoi se intinde cit de subtire se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfaci drojdia cu apa, amesteci cu sare si faina. Framanti totul pana obtii un aluat nu prea moale. Se pune la dospit la un loc caldut aprox 1 ora. Umplutura: se curata si se pun la fiert cartofii, apoi se strecor si sunt trecuti prin sita. Dupa ce s-au racorit, amesteci bine cu mararul, branza, ouale si uleiul. Din aluatu dospit intinzi o foaie (de aprox 1cm grosime) si o ungi cu ulei. Deasupra intinzi umplutura de branza in mod egal. Foaia de aluat o faci sul, apoi o incolacesti (cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pasunat singuratic pe munte. Degustarea produselor specifice, branza si pastrama de oaie, udate cu must proaspat, este un constant prilej de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Paine feliata Cascaval Telemea de oaie Parmezan Ceapa verde sau rosie ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... piept de pui 150 gr pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa ... gr masline verzi patrunjel verde Pastrama de pui se marunteste cu ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... din lapte de vaca, de oaie sau de capra. Se comercializeaza ... lapte crud de vaca, bivolita, oaie sau capra 2-3 linguri cheag Preparare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... siriene (carne de vita si oaie, preparate din carne, iaurt, humus ... specific sirian. Carnea proaspata(vita, oaie, pui) si preparata pentru gratar ... si specialitati din carne de oaie, vitel si pui, specialitati turcesti (pastrama, salam, sosisi, etc.) , branzeturi, dulciuri ... , unt de vaca bivolita si oaie, iaurt, smantana, urda, mezeluri, slanina ... proaspata, mezeluri din productia proprie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Luam 4 rosii, 2 ardei, 2 castraveti, 2 cepe verzi si 100 grame branza de oaie si le taiem marunt sau le dam prin razatoare REZULTATUL: o delicioasa salata de vara...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... Pui, porc, vita, curcan sau oaie Punga de friptura Cartofi Legume ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... grame de branza uscata de oaie 50 de grame de unt ... spaghete, impreuna cu branza de oaie rasa. Pipereaza si sareaza dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... si dulce.... 1 kg branza de oaie sfaramata 1 kg branza de vaci ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
reteta pentru doua persoane 1/3 pachet spaghete 6 linguri de branza rasa de oaie 4 lingurite rase de zahar 1 mana de nuci Fierbem pastele in apa cu sare, impartim branza, nucile macinate fin si zaharul in doua farfurii dupa care punem paste cu putina zeama. Amestecam bine si servim reteta proprie
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ambalajul de maturare: burdufuri de oaie sau de capra, cusute dupa ... la munte, din cas de oaie sau din amestec de cas de oaie cu cas de bivolita, capra sau cas gras din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... g. sunca presata - 200 g. telemea de oaie - 2 oua - 1 legatura ceapa verde - 1 legatura ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... mai jos, masline, branza de oaie,vaca si capra, pastirma - un fel de pastrama de vita, pasta de 95 ... ? branza mixta de vaca cu oaie seaman oarecum cu cea de ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... organe de porc, vita sau oaie nu se gasesc pe meniul ... fel din rinichi de vitel, oaie sau miel.[/tip] [tip]Daca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro