cum se prepara limba soacrei din vinata moldova
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, cum se prepara pastrama de oaie, sosuri pentru spaghete din bulion, icre de pastrav cum se prepara, vin din fructe de soc, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, prepararea coniac din vin, limba de vita cum se curata
Se curata cartofii si se taie cuburi ,se spala si se pun la fiert,se toaca morcovul ,ceapa,dovlecelul si se pun si ele la fiert.Cand sunt fierte se amesteca bine ouale cu 2 litri de iaurt si se in oala la fiert peste cartofi si se mai trage un clocot ,doua,dupa ce se opreste din fiert se pune patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg.faina de grau,1 pahar de iaurt-400 gr.,1 plic de 100 gr.zahar vanilat,un cub de drojdie,se incalzeste un pic iaurtul ,se pune drojdia peste el si zahar vanilat si un pic de sare si se face un aluat,il lasam sa creasca o ora si apoi facem sfintisorii pe care ii dam cu ou cand ii bagam la cuptor si cu miere cand ii scoatem si presuram nuca pe ei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bucovina cu smantana" si in Moldova ,,vocalelor de zahar" (cum ii ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. Se lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat. Se poate servi cu mamaliguta. - 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel radacina, 4-5 cartofi mari, 4 cesti de zer de alesul untului, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara un rantas din 1 1/2 lingura untura si faina. Cand s-a rumenit putin, se adauga o ceapa taiata marunt, care se lasa putin sa se prajeasca, zaharul, lasat sa se rumeneasca, supa, piperul, sarea si foaia de dafin. Separat, se prajesc intr-o lingura de untura un morcov, o ceapa si un pastranac, toate taiate felii subtiri. Cand s-au prajit, se toarna sosul dat prin sita si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. - 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 ceape taiate marunt, 1 lingura zahar , o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... organe de porc (rinichi, inima, limba, ficat) - 300g sorici - 500g gusa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu ... fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se puna sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la git, limba si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa, care se ... proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote, se adauga cartofii taiati taitei, usturoiul si boiaua. Cind cartofii sint fierti se serveste supa cu crutoane. - Zeama de la o limba fiarta, 1/4 kg resturi de carne fiarta, 1 ceapa, 1/2 kg cartofi, 1 catel usturoi, 1 lingurita boia de ardei, sare, crutoane. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... . - Pentru 10 kg carne de vinat: 800 g ceapa, 600 g telina, 3 g piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pune sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la gat ... de carne de la gat, limba, 2 picioare si urechile porcului, 1/2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-un castron. Dovleceii si vinata se spala, se taie in ... . Se pun ardeii, dovleceii si vinata, se calesc timp de citeva ... , 500 ml vin alb, 2 dovlecei, 1 vinata, 2 ardei grasi rosii, 1 ardei gras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ... fasole verde, 4-5 rosii, 2 ardei, 1 dovlecel, 1 vinata, 1/4 varza, 2 linguri unt sau margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un jet de apa rece. Limba se spala, usturoiul se curata ... curata si se spala. Carnea, limba, capul si soriciul se fierb ... apa cu sare. Ficatul si limba nu se mai tin mult ... prin fierbere se intareste, iar limba fiind foarte frageda se desface ... se taie in fisii urechile, limba, carnea, iar soriciul se toaca ... de porc, 1 kg ficat, 1 kg limba de porc, 2 kg carne de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 150 g unt, 100 g sunca, 100 g limba afumata, muschi tiganesc sau file ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - Maruntaiele mielului: inima, ficatul, rinichii, limba, 300 g inimi si pipote de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele si se taie in feliute subtiri julien. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti. - 2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vinata, un ardei gras, un cartof. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unul verde, un dovlecel micut, o vinata mica, 150 g mozzarela, 100 g gouda ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste legumele taiate. Dovlecelul si vinata se spala, se taie in ... , 500 g broccoli, 2 morcovi, 3 cartofi, 1 dovlecel, 1 vinata, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... , pe foc iute. Carnea de vinat se asaza intr-un vas ... functie de virsta si felul vinatului. In timpul fezandarii carnea se ... . - Pentru 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro