Cauta in 21.292 retete
... un jet de apa rece. Limba se spala, usturoiul se curata ... curata si se spala. Carnea, limba, capul si soriciul se fierb ... apa cu sare. Ficatul si limba nu se mai tin mult ... prin fierbere se intareste, iar limba fiind foarte frageda se desface ... se taie in fisii urechile, limba, carnea, iar soriciul se toaca ... de porc, 1 kg ficat, 1 kg limba de porc, 2 kg carne de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... catel usturoi, 75 ml smantana, o vinata, 2 linguri suc de lamiie, 2 linguri ... branza rasa, smantana si condimente. Vinata se spala si se taie ... intinde pe fiecare felie de vinata amestecul de branza, se ruleaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... untura, 1 patrunjel, 1 morcov, 2 ardei grasi, 1 vinata, 1 dovlecel, 1 mina bame, 1 mina fasole ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 g unt, 100 g sunca, 100 g limba afumata, muschi tiganesc sau file ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare, piper, Mod de preparare: Se spala si se ... , se puna sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la git, limba si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa, care se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gras, 1 buc. ceapa mare, 1 buc. vinata, 1 buc. morcov, 2 buc. rosii, 1 lingura ... se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se coace vinata, se lasa sa se scurga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - Maruntaiele mielului: inima, ficatul, rinichii, limba, 300 g inimi si pipote de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. mazare conservata, 200 gr. limba de vaca, 2-3 castraveti lungi, masline ... de preparare: Se fierbe bine limba si se curata de stratul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata legumele si se taie in feliute subtiri julien. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti. - 2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vinata, un ardei gras, un cartof. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unul verde, un dovlecel micut, o vinata mica, 150 g mozzarela, 100 g gouda ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste legumele taiate. Dovlecelul si vinata se spala, se taie in ... , 500 g broccoli, 2 morcovi, 3 cartofi, 1 dovlecel, 1 vinata, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... , pe foc iute. Carnea de vinat se asaza intr-un vas ... functie de virsta si felul vinatului. In timpul fezandarii carnea se ... . - Pentru 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 buc. vinata, 1 buc. dovlecel, 2 buc. cepe, 1 buc. conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatini usturoi, varza mica, 3 buc. rosii, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 1 pahar untdelemn Mod de preparare: Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Mod de servire Se poate servi atit rece cat si cald.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 rosii mari, 1-2 catei de usturoi, ulei, 1 vinata, patrunjel, sare Mod de preparare: Se scobesc rosiile si se presara inauntru cu sare. Se taie vinetele cubulete si se prajesc in ulei impreuna cu miezul rosiilor trecute prin sita si cu usturoiul pisat. Se umplu rosiile, se stropesc cu ulei, se presara cu patrunjel tocat si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mici si se fierbe. Morcovii, vinata, ardeii capia si telina se ... sau smintina. - 500 g broccoli, 2 morcovi, o vinata, 4 ardei capia, 1 conopida, 1 telina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
limba fiarta taiata felii, 2 manunchiuri de patrunjel, 5 catei de usturoi, un ... asaza pe platou feliutele de limba si se varsa sosul/crema ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
zeama de la o limba fiarta, 1/4 kg resturi de carne fiarta, 1 ceapa, 1/2 kg cartofi, 1 catel usturoi, 1 lingurita boia de ardei, sare, crutoane Mod de preparare: Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote, se adauga cartofii taiati taitei, usturoiul si boiaua. Cind cartofii sunt fierti se serveste supa cu crutoane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... boabe, 2 ardei grasi sau gogosari, 1 vinata, 2 cartofi, 1 dovlecel, 3-4 rosii mari, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de carne de la gat, limba, 2 picioare si urechile porcului, 1/2 kg ... , se pune sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la gat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com