Cauta in 21.292 retete
Se taie carnea bucati potrivit de mari si se pun intr-un vas la fiert cu ulei daca carnea nu are suficienta slanina sa poata lasa untura pentru prajire,se adauga o ceapa,o capatana de usturoi ,piper ,foi de dafin si sare dupa gust si se lasa la foc potrivit cu capac pe vas sa se patrunda bine carnea si mai apoi sa se prajeasca un pic,dupa care o lasam sa se raceasca bine.Intestinele de porc se curata foarte bine ,se freaca cu malai pe ambele parti pana sunt perfect curate.Cand jumarile sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii si se taie cuburi ,se spala si se pun la fiert,se toaca morcovul ,ceapa,dovlecelul si se pun si ele la fiert.Cand sunt fierte se amesteca bine ouale cu 2 litri de iaurt si se in oala la fiert peste cartofi si se mai trage un clocot ,doua,dupa ce se opreste din fiert se pune patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prinde a se destrama. problema cu limba de vita e ca nu oricine ... : 2 ore. Grad de dificultate: 3 din 5. - O limba de vaca - O cepa mare - 2 frunze ... g ulei de masline Metoda: - Pune limba de vaca intr-o oala impreuna ... , morcovii, cepele, sfecla alba si limba de vita curatata. Toarna peste ... din supa in care a fiert limba - Condimenteaza totul cu sare, piper ... . - Scoate legumele pe o...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... si multa pofta!!!!!!!!!!!! :)) Ingrediente: - 600 g. limba de vita sau porc - 150 ... paine prajita Mod de preparare: Limba se spala in mai multe ... care se scoate pielita si limba se taie in fasii subtiri ... maioneza se adauga fasiile de limba si sardele taiate marunt. Cartoful ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... mai bogate , mai vazute." E vorba de trufele "Moldova " . Citeste mai departe ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar mare, 1 banana, un pumn stafide, 3-4 catei de usturoi, pisati, 4 cuisoare, 1 1/2 lingurita curry, 1 lingurita sare, Mod de preparare: Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pana capata culoare frumoasa. Intr-o alta cratita se prajesc in putina grasime curry, marul, usturoiul si ceapa. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Coastele, sira spinarii si tot ce nu se foloseste la friptura, 2 buc. morcovi, 1 buc. ceapa mare, o lingura de bulion de rosii, citeva frunze de tarhon, 100 gr. slaninuta afumata taiata feliute, multa verdeata, 1/2 litru bors de putina acru. Mod de preparare: Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare in 2 l apa. Dupa fierbere (se incearca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg.faina de grau,1 pahar de iaurt-400 gr.,1 plic de 100 gr.zahar vanilat,un cub de drojdie,se incalzeste un pic iaurtul ,se pune drojdia peste el si zahar vanilat si un pic de sare si se face un aluat,il lasam sa creasca o ora si apoi facem sfintisorii pe care ii dam cu ou cand ii bagam la cuptor si cu miere cand ii scoatem si presuram nuca pe ei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. Se lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat. Se poate servi cu mamaliguta. - 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel radacina, 4-5 cartofi mari, 4 cesti de zer de alesul untului, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara un rantas din 1 1/2 lingura untura si faina. Cand s-a rumenit putin, se adauga o ceapa taiata marunt, care se lasa putin sa se prajeasca, zaharul, lasat sa se rumeneasca, supa, piperul, sarea si foaia de dafin. Separat, se prajesc intr-o lingura de untura un morcov, o ceapa si un pastranac, toate taiate felii subtiri. Cand s-au prajit, se toarna sosul dat prin sita si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. - 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 ceape taiate marunt, 1 lingura zahar , o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... organe de porc (rinichi, inima, limba, ficat) - 300g sorici - 500g gusa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu ... fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se puna sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la git, limba si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa, care se ... proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote, se adauga cartofii taiati taitei, usturoiul si boiaua. Cind cartofii sint fierti se serveste supa cu crutoane. - Zeama de la o limba fiarta, 1/4 kg resturi de carne fiarta, 1 ceapa, 1/2 kg cartofi, 1 catel usturoi, 1 lingurita boia de ardei, sare, crutoane. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la ... taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas ... pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda, capata un ... . - Pentru 10 kg carne de vinat: 800 g ceapa, 600 g telina, 3 g piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pune sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la gat ... de carne de la gat, limba, 2 picioare si urechile porcului, 1/2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-un castron. Dovleceii si vinata se spala, se taie in ... . Se pun ardeii, dovleceii si vinata, se calesc timp de citeva ... , 500 ml vin alb, 2 dovlecei, 1 vinata, 2 ardei grasi rosii, 1 ardei gras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ... fasole verde, 4-5 rosii, 2 ardei, 1 dovlecel, 1 vinata, 1/4 varza, 2 linguri unt sau margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro