cum se pregateste desertul kilimanjaro
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
... saptamana care vine, un mic desert pentru cei mici este intotdeauna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pregateste tava punând în cele 12 compartimente ale sale forme speciale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert foarte usor de facut si foarte racoros, ideal pentru ... tinut la frigider aveti un desert gata de servit. In plus ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... peste noapte. În ziua urmatoare se pregateste tava în care vrei sa aranjezi ... si fistic maruntit. Daca preferi, desertul gullac se poate consuma cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gustos si racoritor in zilele de vara, acest desert este gata in cateva minute! Ingrediente si cantitati: 1 cana crema de branza 1/2 cana miere (optional) alune macinate Mod de preparare: 1. Amesteca bine crema de branza cu mierea. 2. Pune desertul astfel creat la frigider, pana se raceste. 3. Inainte de a servi, presara deasupra alune macinate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Daca pregatesti pentru ai tai o friptura de pui, porc sau vita ... sau ale celor pentru care pregatesti bunatatile - rasfatul va fi garantat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dragi, poti incerca sa le pregatesti un pranz inedit, in care ... dintre felurile pe care le pregatesti pentru pranz ar trebui sa ... , de exemplu, cel mai delicios desert rece, fara sa fie nevoie ... cu cafea si migdale Un desert aromat, care nu necesita coacere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copil nu a uitat niciodata acest desert cu gust de caramele. Halvaua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cu sau fara piscoturi - este desertul perfect. Simplu, usor de facut ... de gustoase, sarlota este un desert de fiecare zi, dar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas larg, topeste untul, la foc mic. Toarna apoi zaharul si mesteca pâna când se topeste. Adauga bananele si lasa-le pe foc timp de 10 minute, pâna se fragezesc, învârtindu-le o singura data. Într-un vas de dimensiuni medii, amesteca înghetata de vanilie si romul. Asaza bananele pe un platou si stropeste-le cu sosul de zahar. Se servesc cu sos de înghetata si rom.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gandit sa o impresionez facandu-i un desert dragut. Am folosit: blat de ... si eu un cosulet pentru desertul meu. Avem nevoie de un ... ramane forma curata. Am pus desertul cu zmeura in forma de ... nu???? Sa stiti ca e un desert nemaipomenit. La multi ani iubita ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Înainte de toate, stafidele se pun la înmuiat în rom, unde trebuie sa stea circa 30 de minute. În paralel, laptele si smântâna se amesteca bine cu praful de Parfait si se omogenizeaza timp de 3 minute cu mixerul. Dupa ce compozitia capata o consistenta cremoasa, se adauga si stafidele si esenta de rom si se amesteca din nou. Formele în care vrei sa pui amestecul, fie ca vorbim de bolul de inghetata sau forme mici de chec, se captusesc cu folii de prospetime, iar apoi se umplu cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Si...in sfarsit... desertul!!! :)) ... care n-are rost sa mai zic cat de bun a fost... toate prajiturile au fost insiropate si dulci... si le iubesc fiindca cu ele s-a hranit puiutul meu mofturos timp de 7 zile ... si cu cartofii prajiti, de la restaurantul de copii ... pe care am sa vi-l arat imediat... Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga faina, laptele si praful de copt si se amesteca bine pâna obtinem o compozitie omogena. Aluatul obtinut se tine la rece timp de 2 ore. Imediat dupa aceea, se întinde bine o foaie nici groasa, dar nici subtire si se pune în tava speciala pentru tarta inclusiv pe marginile interioare ale acesteia. Bagam la cuptor la foc mediu timp de jumatate de ora, timp în care preparam umplutura. Pentru umplutura folosim jumatate de kilogram de fructe de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie biscuitii marunt în robotul de bucatarie si amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul într-o tava de tort pe care ai întins o hârtie de copt si lasa tava la rece. Toaca marunt ananasul, apoi amesteca laptele condensat cu zeama de lamâie si ananasul maruntit. Amesteca bine smântâna pentru frisca cu zaharul. Pune frisca în amestecul de lapte condensat si ananas, apoi întinde compozitia peste blatul de biscuiti. Lasa tortul la rece pâna când se întareste si orneaza-l apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara budinca si frisca potrivit indicatiilor de pe ambalaj. Într-un vas de sticla pentru servit, pune jumatate din cantitatea de piscoturi sfarâmate, apoi jumate din cantitatea de budinca, banane, capsuni si frisca. Repeta apoi cu restul de ingrediente astfel încât sa obtii un desert delicios pe straturi. Acopera si pune la frigider pentru câteva ore înainte de a servi. Poti aseza toate ingredientele stratificat într-un vas mare sau în mai multe pahare pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am expus acest desert traditional , pentru ca sa va amintesc de el - mere implute cu dulceata de visina si zahar, pere imbatate cu coniac si umplute cu coacaza neagra si toate coapte la cuptor la temperatura de 200C timp de 15-20 de minute . Iar daca va este dor de PRUNE UMPLUTE CU NUCA , puteti sa le aranjati pe platou si sa le serviti la masa reci .
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... sa-l turnati prin forme pentru desert si sa-l lasati sa se ... ... sau pur si simplu asa , desert din orez cu lapte... Alt ... raceste, pentru ca sa-i dea desertului o aroma mai patrunzatoare. Scortisoara o scoateti ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com