cum se conserva dovlecelul ptr iarna
Pagina 4 din 5
... aceasta delicatesa! Ingrediente: 600 grame dovlecel, 250 grame boabe proaspete de ... adauga cubulete de cartofi, si dovlecelul, apoi boabele de mazare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau apa carbogazoasa 8 flori de dovlecel Mod de preparare Bateti ricotta ... . Deschideti cu grija florile de dovlecel si rupeti staminele dinauntru. Clatiti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sterilizarea borcanelor pt conserve : varianta I ani de zile am procedat in ... urmator si niciodata n-am avut conserve cu mucegai sau stricate : borcanele ... , se pastreaza mai bine. Tipsuri pentru conserve : -eu nu folosesc niciodata conservant, doar lamaie -secretul este ca borcanele sa fie foarte bine ... puteti proceda si cu celelalte conserve, sosuri, paste, bulion -pun capacele ... in paturi...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... place sa fac baghete din dovlecel ras si branza sarata, pane ... putin gris) ceapa taiata rondele, dovlecel taiat rondele (sarat si scurs ... , 3 linguri pesmet si patrunjel proaspat. Dovlecelul se taie in jumatate, se ... patrunjel tocat. Fiecare jumatate de dovlecel este umpluta cu branza de ... , mie imi place foarte mult dovlecelul pe gratar (taiat felii rotunde ... zucchini si mozzarella Supa de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... guacamole. Se adauga felii de dovlecel grillat si rosii cherry si ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... eu! Ingrediente - 2 cepe albe - un dovlecel (mai marisor) - 5-6 rosii uscate taiate ... curata, apoi se taie marunt. 2. Dovlecelul se spala bine apoi se ... cand se inmoaie. 4. Se adauga dovlecelul, usturoiul, rosiile, sare si piper ... la calit cca 5 minute. 5. Peste dovlecel se pun orezul si apa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... ). :) Ingrediente - 500 g morcovi curatati - un dovlecel (nici prea mare, nici prea ... taiati in bucati de 3-4 cm, dovlecelul taiat cubulete si ceapa curatata ... -un recipient, iar morcovii cu dovlecelul se paseaza intr-un blender ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Diversificarea Nataliei a decurs pana acum fara mari probleme, dar fiecare zi aduce noi provocari si imi solicita imaginatia. Iata unul dintre pranzurile cele mai indragite. Ingrediente 1/2 dovlecel cateva pastai de fasole verde frageda 1/2 morcov putina ceapa verde (unt) Fierb morcovul, dovlecelul si fasolea, le strecor de apa. Adaug ceapa verde bine spalata si apsez totul - astfel incat sa se aromeze bine pireul. Uneori mai adaug si unt, dar este optional.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Frenezia sarbatorilor de iarna este molipsitoare. De la decorul luminos de ... propriu-zisa, perioada sarbatorilor de iarna este marcata de o intreaga serie ... mese din perioada sarbatorilor de iarna raman aperitivele reci. Preparati-le ... , si cu atat mai mult iarna cand consumul de proteina animala ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mici.Ungem fiecare felie de dovlecel cu un strat de crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , usturoiul, gogosarul, 50 g miez de dovlecel taiate marunt si morcovul dat ... incep sa se rumeneasca iar dovlecelul este gatit. Noi am servit ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor alaturi de cea in saramura consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Continuand ideea lansata saptamana trecuta (cititi aici primul articol), va propun din nou un meniu economic, potrivit sezonului si bland cu bugetul! :) Probabil ca cea mai buna metoda de a economisi gatind este sa tineti un meniu saptamanal si sa cumparati doar strict ce puneti pe lista si sa construiti meniul in functie de ceea ce aveti deja in casa. De exemplu, in cazul supei recomandate de azi, ea consuma extrem de eficient o mana de mazare congelata ramasa de la o alta mancare, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... nu tine atat de bine conservele si ar fi pacat ca ... zi. Optional, pentru o mai buna conservare se poate presara deasupra circa ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
by Alice albinutza Fursecuri sfaramicioase pentru iernile friguroase... la gura sobei... o ciocolata calda... colinde... si asteptarea lui Mos Craciun. Asadar ingrediente : 300 gr faina 150 gr unt 150 gr zahar pudra 2 oua 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt un varf de cutit de sare Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pudra. Incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adauga apoi ouale batute, ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Framanta bine pana obtii...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... saraca in calorii. O portie de dovlecel umplut cu branza feta si ... se pun peste miezul de dovlecel in tigaie. La fel se ... apoi se umple jumatatile de dovlecel. Intr-un vas pentru cuptor se aseaza jumatatile de dovlecel si se toarna supa de legume ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
O combinatie consistenta, dar usor de facut. Poti folosi orice fel de paste. Ingrediente: un piept de pui dezosat, 500 grame paste, cinci dovlecei medii, doi catei de usturoi, o lingura smantana, parmezan ras (200 de grame), ulei de masline, busuioc proaspat, nucsoara, sare si piper. Preparare: 1. Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins. 2. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet. 3. Curata si da prin razatoarea mare dovleceii (sau taie-i in felii foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro