Cauta in 16.330 retete
Se fierb pastele. Dovlecelul se taie rondele, rosiile în jumatati si se prajesc în ulei de masline, dupa care se scot pe o farfurie. Dupa ce se scurg pastele se amesteca cu uleiul ramas dupa prajirea dovlecelului si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga si feliile de dovlecel, peste care se presara parmezanul ras si frunzele de busuioc. Foto: http://www.myrecipes.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... eu cand se apropie vremea conservelor. Ma apuca o frenezie pe care ... de bineeeeeee - ardeii copti pentru iarna - un chin la copt si la curatat, o placere divina iarna, alaturi de o salata de vinete sau ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... ele si in anotimpul rece, conservati-le din timp prospetimea. Exista ... pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de conservare pentru care optati, pastaile de fasole necesita o serie ... pastreaza pentru 12-18 luni. Conservarea in borcan Mai complicata decat ... dintre noi. Pregatiti borcanele pentru conservare: spalati-le, uscati-le si ... o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
12 kg de vinete 2 kg ardei galben (cei de umplut de ex) 2 kg gogosari 2 kg ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan) 4 kg rosii 3 kg ceapa 1 litru suc de rosii sare,piper,foi de dafin. Vinete,ardeiul galben,gogosari de coc si se curata de coaja se lasa la scur (eventual pina a doua zi)dupa care se toc marunt. Ceapa se curata se toaca mic(patratele) si ardeiul capia la fel.Se pune intr-o cratita mare ulei( 1 1/2)la incins dupa care se adauga ceapa si la 15 minute...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... de dulceata lor si la iarna. Portii: 7,5 kilograme Timp de preparare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Adauga ceapa si feliile de dovlecel. Asezoneaza cu sare si piper ... ouale s-au coagulat, iar feliile de dovlecel de deasupra sunt rumenite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adauga ceapa si feliile de dovlecel. Asezoneaza cu sare si piper ... ouale s-au coagulat, iar feliile de dovlecel de deasupra sunt rumenite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata ... muraturi. Sunt foarte usor de conservat si tin bine pana in ... ta. Asta face parte din ritualul conservelor si al muraturilor pentru iarna. Rosii uscate in ulei Rosii in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a va bucura de gustul unic al boabelor de mazare si iarna, conservati-le din timp dulceata ... mazare la indemana fiecaruia: congelarea conservarea in borcan uscarea Congelarea Congelarea ... de amidon din ele.[/note] Conservarea in borcan Mai complicata decat ... dintre noi. Pregatiti borcanele pentru conservare: spalati-le, uscati-le si ... o patura pana a doua zi. Mazarea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Carnea de pui se taie cubulete si se fierbe. Pastram o cana din supa în care a fiert, pentru a o folosi mai târziu. Într-o oala mare se aduce la fierbere apa usor sarata. Când fierbe se adauga pastele si se fierb pentru 8-10 minute. Se scurg si se pun deoparte. Într-o tigaie se încalzeste uleiul de masline la foc mediu. Se adauga ceapa tocata si usturoiul taiat felioare, amestecând usor pâna se înmoaie. Se adauga dovleceii tocati si ardeiul taiat cubulete si se condimenteaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... si sant mai ieftine, este timpul ideal pentru a prepara conservele pentru iarna. Dar congelarea pastreaza cel mai bine vitaminele fructelor si legumelor... Prefer conservarea prin congelare a fasolei pastai verzi ... se schimba gustul ca in conserva si este foarte simplu de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cea mai simpla reteta de conservat rosii. Ingrediente: 1 kg rosii 10 ... se raceasca in apa. Rosiile astfel conservate se pot folosi la iarna in sosuri pentru paste sau pizza ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... de cele mai multe ori conservate deoarece perioada in care se ... gati proaspete este foarte scurta. Conservarea frunzelor de vita se face ... doua posibilitati de pastrare a frunzelor de vita de vie pentru iarna: conservarea lor intr-o saramura simpla si mai moderna lor congelare. Conservarea in saramura Portii: 4 borcane de ... de vita de vie se conserva astfel (congelate sau in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... casa cimbrul si busuiocul pentru iarna. Cele cumparate din piata sunt ... o solutie excelenta pentru bucataria ta, iarna. Leusteanul si cimbrul : Iti recomand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro