cum fac rafaelo dup re eta ligia pop
Pagina 4 din 5
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Tapeteaza doua tavi întinse cu hârtie pentru copt. Bate bine ouale, într-un bol mediu. Cerne împreuna zaharul pudra, cacaua, scortisoara si sarea. Adauga-le în ouale batute si amesteca pâna când obtii o compozitie fina, timp de aproximativ un minut. Adauga extractul de vanilie si bucatile de ciocolata si amesteca pâna sunt comple încorporate. Compozitia va fi groasa si lipicioasa. Foloseste o lingura mare pentru a lua portii din aluat si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intalneasca si sa invete sa faca mancare si mai buna. Initiativa ... bune), dar sunt mandra ca fac parte din echipa care se ... va voi povesti cum se face cea mai buna paine de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... din belsug, vorba aia .... insa dupa atatea zile marine taaare mi ... , na ca ajung acasa si dupa doua saptamani pe mare visez ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Am fugit de acasa pe 2 ianuarie, norocul meu ca nu am abuzat de alcool in noaptea de revelion, asa cum faceam in tinerete. Trei doamne mi-au vizitat tara de adoptie si eu le-am fost mandru ghid prin Chiang Mai si imprejurimi. Spa-uri, masaje, shopping de artizanat, matasuri si bijuterii, izvoare termale, temple si peisaje incredibil de frumoase - de toate s-au bucurat din inima si nu s-ar mai fi dat duse daca alte indatoriri mai omenesti nu le-ar fi chemat acasa. Printre toate de mai sus a...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Crevetii i-am calit in unt cu sare, lemongrass, chilli uscat, piper si oregano. I-am impartit cu Dl. Pangururan.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... mare peste porc pui vita Dupa petreceri si sarbatori prelungite, corpul ... sa-l ajuta sa se refaca dupa momentele grele prin care a trecut ... de potroace Traditionala mai ales dupa nesfarsitele nunti din sudul tarii ... una dintre favoritele romanesti de dupa petreceri. Incercati-o si nu o sa ... o delicatesa fina care te va face sa uiti vinul baut in ... exact cea ce iti ipseste...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 1 capatana de usturoi 1 praf sare 1 pahar ulei 1 lingurita otet Mod de preparare Curatam usturoiul si il pisam. Il frecam cu putina sare apoi adaugam uleiul, in fir subtire, putin cate putin si frecam continuu cu o lingura de lemn in aceeasi directie fiindca altfel se va taia. Cand sosul a inceput sa se lege adaugam putin otet si frecam in continuare pana se termina uleiul. Sosul trebuie sa isi tripleze volumul si sa fie de consistenta unei maioneze. Se serveste la friptura,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am tot incercat diverse retete, insa niciodata nu nimeream gramajul optim si nu eram multumita de rezultat. In timp, experimentand am ajuns la un rezultat mai mult decat multumitor, asa ca anul asta am decorat turta dulce cu royal icing. Cu siguranta si voi veti reusi daca veti urma catva reguli simple: Zaharul pudra trebuie sa fie neaparat din cel din comert, si bine cernut inainte de utilizare. Amidonul va recomand sa il folositi pe cel de la dr Oetker, mie mi s-a parut a fi cel mai...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... tari !!! Si iata ce as face cu produsele Nutriday : 1.Cu Nutriday ... 2.Cu Nutriday Delicios capsuni as face o tarta de sezon cu crema ... 3.Cu Nutriday usor 700 as face o painica delicioasa in stil turcesc ... atat de mult incat sa faca crusta deasupra. O forma rotunda se ... savura fara . Reteta asta o sa o fac cat de curand, revin cu ... 5.Cu Nutriday Delicios biscuiti as face o...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... loc ferit de umiditate Eu fac de regula o data pe luna ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Dana Savuica, gazda emisiunii "Dana de pica", difuzata pe Acasa tv,declara ca nu se descurca in bucatarie. Cu toate astea, ea este imagineaunei emisiuni care include si retete culinare. Intrebata care estemancarea preferata, ea spune: "Imi plac foate mult mancarurile cu vinete:salata, vinete la cuptor cu cascaval, vinete impanate." S-a hotarat totusi sa dezvaluie o reteta preferata cititoarelor noastre,si anume zacusca de vinete. Este nevoie de: 4 vinete, 4 ardei, 4 cepe, 4 rosii decojite,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ieri v-am aratat 2 idei de impachetat cadourile pentru Mos Nicolae, insa nu v-am explicat pe larg (evident pentru cine nu s-a prins din prima :P) cum am facut fundita din sarma aceea imbracata in material. 1. Rotiti sarma in jurul pungii si suprapuneti capetele. 2. Dintr-o parte a sarmei faceti o bucla 3. Faceti la fel si cu cealalta parte 4. Ridicati un capat si treceti-l peste bucle, aducandu-l din fata in spate 5. La fel procedati si cu celalat capat 6. Presati un pic cu degetele si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cel mai popular dressing francez pentru salata, vinegreta, isi trage numele de la unul dintre ingredientele sale, otetul ( vinaigre , in franceza), care, alaturi de ulei, formeaza baza vinegretei. In esenta, vinegreta reprezinta o emulsie care reuneste toate adaosurile care pot da gust unei salate: ulei, otet, sare, piper, ierburi. Vinegreta cu mustar este specifica bucatariei franceze, in special in Paris, unde e nelipsita de pe masa oricarui bistro sau restaurant, dar este la fel de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
BLATUL; SE BAT SPUMA CELE 5 ALBUSURI CU 300gr.ZAHAR PUDRA.TREPTAT,SE ADAUGA 150gr.NUCA DE COCOS,100 gr.FAINA SI PRAFUL DE COPT.SE COACE,IAR CAND SE RACESTE,SE INSIROPEAZA CU 10 LINGURI LAPTE FIERT( MAI MULT MARGINILE). CREMA: CELE 5 GALBENUSURI SE AMESTECA BINE CU 5 LINGURI DE ZAHAR,6 LINGURI DE FAINA SI 250ml.LAPTE.SE FIERB PANA SE INGROASE. SEPARAT SE FREACA UN PACHET DE UNT CU 50gr.ZAHAR PUDRA SI CELE 5 PACHETELE DE ZAHAR VANILINAT.CAND S-A RACIT CREMA,SE ADAUGA UNTUL FRECAT CU ZAHARUL.SE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se consuma la temperatura camerei, dupa racirea completa a caramelului. [warning]Atentie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am tot promis ca voi incerca sa pun si cateva retete culinare pentru bebelusi, insa trecem printr-o situatie mai delicata in ultima perioada si timpul a fost limitat, asa ca nu am reusit. Va pun insa acum una dintre retetele care a avut un succes foarte mare la bebele nostru, papanasii din branzica proaspata de vaci. Sunt indicati peste 6 luni, pentru bebelusii care au inceput diversificarea la 4 luni si bineinteles putin mai incolo pentru cei care au inceput numai la 6 luni. Ingrediente: -...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Caisele se pot combina la fel de bine si cu zahar si cu sare, in preparate speciale, si usor de facut. Extrem de bogate in vitamina A, doua caise iti asigura necesarul a 50% din doza zilnica recomandata de caroten. Perfecte, deci pentru a te pregati pentru perioada de expunere la soare, favorizand optinera unui bronz frumos. Cumpara caise din piata! Alege-le pe cele medii ca dimensiune si parfumate. Culoarea ideala este un galben oranj. Trebuie sa fie grele si placute la atingere, nici tari (...
Reţetă de pe retete.eva.ro