Cauta in 21.292 retete
Începem prin a taia carnea de vita cubulete, asta în cazul în care nu am cumparat deja una speciala pentru gulas. Se caleste ceapa taiata marunt, de adauga boiaua, sarea, carnea si se prajesc câteva minute, dupa care se adauga apa. Se lasa la foc mediu pâna se fierbe carnea, apoi se adauga condimentele, ardeiul, bulionul si cartofii taiati în cubulete. Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute si apoi e numai buna de mâncat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta reteta a fost un blog unguresc. Din pacate nu am pastrat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . ,,Mic" dejunurile unguresti Micul dejun unguresc nu e deloc mic. E mare si ... al artei mancatului. Palinka, rachiul unguresc, a carui paternitate nu e pe deplin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mancare  clatitele romanesti (sic!), gulasul unguresc si snitelul milanez sunt doar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Ardeal, inspirat desigur din cel unguresc, se remarca prin faptul ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa fac si foi de cremes, crempita cum se spune la ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... ) cum ii spun ardeleni, din ungurescul szilva (pruna). Gemul asta special ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Versiunea neortodoxa a gulasului clasic (cu cartofi sau galuste), provenita din reformata Ungarie, aceasta mancare pastreaza caracteristicile de baza ale gulasului, caruia ii adauga un iz de fum si boabe de fasole. La fel ca la traditionala noastra fasole cu ciolan, si gulasul cu fasole cunoaste cate bordeie, atatea obiceie, dezbateriile fiind mai ales in jurul carnii folosite (vita sau porc) si a prezentei sau absentei semintelor de chimen. [note]Reteta de mai jos reprezinta o versiune ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aluat primar ce sta la baza patiseriei, acest aluat simplu este indispensabil pentru prepararea strudelurilor si al placintei (cea de dinaintea foilor de placinta fabricate industrial). Amestec simplu de ingrediente primare, aluatul de strudel cere indemanare si rabdare pentru realizarea dar, mai ales, pentru folosirea foilor subtiri si elastice. Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 500 grame faina 3 linguri ulei 1 lingurita sare 1 ceasca apa calda Preparare: Cerneti faina pe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Inca de la vama cu ungurii, unde soferii de camion isi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... castane. Eu am avut piure unguresc, in ambalaj auriu ca de ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... Gugelhuph  Cozonac german Baigli  cozonac unguresc Panettone Budinca de cozonac Pasca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com