Cauta in 20.697 retete
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g creier, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, 1 ceapa, 6-7 masline, sare, piper Mod de preparare: Creierul se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cind este gata, se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se pune apoi intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind cite putin ulei, zeama de lamiie, sare, piper si ceapa tocata foarte marunt. Se ung feliile de piine cu aceasta pasta Se garnisesc cu feliute de masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg creier, 1 ceasca zeama de carne, 1 lamiie, verdeata, 50g slanina afumata ... Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece 1/2 ora. Se ... fiert apa cu sare si creierul. Dupa ce a fiert pe jumatate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. pulpa de porc, 150 gr. slanina, 1 paharel vin, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori ... preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier mare, 150 g unt, 100 g cascaval, 1 pahar lapte, 2-3 oua, 2 linguri faina ... Mod de preparare: Se tine creierul un sfert de ora in ... dafin. Inainte de a se pune creierul, se adauga in aceasta zeama ... otet si apoi se pune creierul. Se fierbe un sfert de ... sa se raceasca; o jumatate din creier se sfarima cu furculita, iar ... spuma, se amesteca cu galbenusurile, sosul alb,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier de vaca sau vitel, zeama de la 1/2 lamiie, 100g ulei, sare, piper, citeva masline, patrunjel verde Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece o ora, se curata de pielita si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se fierbe 15-20 minute, se lasa sa se raceasca si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind uleiul picatura cu picatura. Se adauga zeama de lamiie, sarea si piperul Mod de servire Se garniseste cu masline fara simburi si citeva fire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 5 linguri de bulion, o cana de orez, 2 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1/2 foaie dafin, piper, 1 lingurita otet, sare ... Mod de preparare: Se curata creierul de pielite, se tine in ... . In momentul cind se adauga creierul, se pune si otetul. Dupa ce creierul s-a racit, se sfarima cu furculita si se freaca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com