Cauta in 24.553 retete
... Se ia una bucata crap mare si proaspat se spala, se ... punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem busuioc ... lamaie, pentru inceput; dam la cuptor. Intre timp taiem rosiile rondele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata crapul, dupa care se imparte in felii care se ... masina apoi se trece la cuptor unde se lasa sa scada ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .Intr-o tava adanca, potrivita pentru cuptor si de dimensiuni adecvate cantitatii ... aluminiu) si se da la cuptorul preincalzit la 190 de grade ... si se mai lasa in cuptor pana cand se rumeneste preparatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii mari de crap, 1/2 kg morcov, 6 linguri maioneza (din comert sau ... , taiate subtire. Se da la cuptor cca 10 minute, apoi se ... . Tava se mai lasa la cuptor pana se rumeneste peste. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Bucatile de crap sarat se tin cateva ore in apa rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe ... de unt aromat,se unge crapul pe exterior, iar cu cealalta ... pe interior. Se da la cuptor, la foc mediu pentru 10 ... . Cand este gata, putem servi crapul si alaturi de sosul delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 6 buc. crap, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras ... boabele de piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 1ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 boabe piper, 1 foaie dafin, 2 linguri zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe ... peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... crap de 1 kg, 1 pahar mic cu vin, 1/2 pahar otet de vin ... cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine ... ras. Se mai da la cuptor 1/2 ora sa se rumeneasca Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. crap, 1/4 kg. cascaval, 300 gr. unt, sare Mod de preparare: Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ras. Se da la cuptor, pana ce pestele este bine patruns si frumos rumenit. Mod de servire Se serveste fierbinte cu unt proaspat deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 2 cepe, 1/2 ceasca orez, 1/2 ceasca stafice, sare, piper, o lingura de ... de preparare: Se curata un crap de 1-2 kg si se sareaza ... de vin alb. Se umple crapul de la burta, nu prea ... cu untdelemn, se da la cuptor. Se coace la foc potrivit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... saramura de crap, ca aceasta intrunire cu legume la cuptor. Portii : 4 Timp de preparare : 60 minute Ingrediente : 1 crap de ... de aluminiu si bagati-o la cuptor timp de 15 minute. Dupa ... de pe tava, reduceti temperatura cuptorului la 170? si mai lasati pestele 20-25 minute la cuptor. Legumele trebuie sa fie bine facute, iar carnea patrunsa. Crapul ... pe tava....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
capul si coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: fileuri de crap 4 rosii 500 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lamaie patrunjel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare Mod de preparare: Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie. Mod de servire Se serveste cald, dar este bun si rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1Se portioneaza pestele si se spala bine cu apa rece ,dupa ce au fost indepartea intestinele,urechile si inotatorele. In 2 l de apa se pune la fiert,ceapa taiata marunt,morcovul taiat marunt,ardeiul feliat ,radacina curatata de patrunjel si telina ,se dau prin razatoare,rosiile oparite se curata de pielita si se taie marint sau se dau prin razatoare.Se fierbe zarzavatul cu un praf de sare cca. 25-30 minute dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute sa clocoteasca,potrivim de sare...
Reţetă de pe retete.eva.ro