Cauta in 21.294 retete
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Dupa ce au fiert se taie in bucati ceva mai mari (cuburi/patratele). Se taie legumele si se aseaza in staturi, se adauga sare, uleiul de masline, zeama de lamaie sau otet desfacut cu apa rece. Se mesteca usor sa nu se sfarame ingredientele. Salata se face cu 2-3 ore inainte de a fi servita, ca sa aiba timp sa se patrunda. Pofta mare
Reţetă de pe retete.eva.ro
O bautura acrisoara, la bogatia gustului sau contribuind castravetii, rosiile si pepenele galben. Se pare ca vara aceasta este prielnica celor mai neobisnuite combinatii de fructe cu legume, dar acestea sunt si unele dintre cele mai delicioase posibile. Busuiocul este numai bun pentru a aroma acest piure-bautura racoritoare, venit la fix in zilele de canicula... Ingrediente si cantitati: 100 g pepene galben; 100 g castraveti; 100 g rosii; 2 dl apa; 1 lingura praf de lapte; 2 frunze de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cosul bunicii, pe post de tron pentru o pisicuta, care, asa cum ii sta bine, "croseteaza" ce-o taie gherutzele. Draga Chirea Angelica Raluca, sa va traiasca si sa va bucurati de prientesa, mica aniversata de doar doi anisori, Antonia. La multi, multi anisori, pui mic!
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... il respecta, decat salata de primavara? Cantitatile sunt pentru 3 portii. I ngrediente ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
... si cu scobitori am implantat florile, pe frigarui am pus cozi ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Crema de iaurt cu piersici si ciocolata alba cu visine-3,3 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Un tort special pentru o doamna ce aniverseaza doua momente deosebite din viata.A avut blat cu cacao,crema de cocos si crema de ciocolata cu visine-6 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Ingrediente: 300 gr faina 180 gr unt 1 galbenus 100 gr zahar pudra 1 lingurita praf de copt Mod de preparare: Frecam spuma zaharul pudra impreuna cu untul. Adaugam galbenusul omogenizam dupa care adaugam faina si praful de copt. Amestecam bine pana obtinem un aluat nelipicios pe care il introducem 30 min la frigider. Dupa 30 minute scoatem aluatul de la frigider si il intindem intr-o foaie dupa care decupam diverse forme si le asezam direct in tava acoperita cu hartie de copt. Introducem ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
cca 2 cani fasole boaba fiarta sau conserva, o legatura ridichi, 1 castravete, o legatura ceapa verde, patrunjel, sare, piper, ulei, otet Mod de preparare: Se curata si se taie legumele, se pun intr-o cupa, se adauga fasolea fiarta in prealabil (sau conserva). Se condimenteaza cu ulei, otet, sare, piper, patrunjel tocat, dupa gust
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ce au in comun "Regina cantecului popular", "Pasarea Maiastra a teatrului romanesc" si "Fata Care Gateste Cu Flori"? BUNUL GUST, CALATORIA SI HARUL unesc aceasta intalnire a artelor: TEATRU - MUZICA - GASTRONOMIE intr-o seara de [&]
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1,200 kg. cartofi, 3-4 fire ceapa verde, 3 capatini salata verde, 2 legaturi ridichi de luna, o legatura patrunjel verde, 2 oua, 4 linguri ulei, 1 lingura otet sau zeama de lamiie, sare, piper Mod de preparare: Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii, ridichiile se taie rondele, iar ceapa in bucati de 2-3 cm. Salata verde se spala, foile se desfac si se rup bucati sau se lasa intregi. Se pune totul intr-un castron mai mare si se toarna deasupra uleiul. Se amesteca bine si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de porc tocata, 1 ceapa, 1/2 cescuta orez, frunze de spanac sau stevie, 3-4 rosii sau pasta de rosii, sare, piper, marar, cimbru, 1 litru bors Mod de preparare: In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa. Separat, se oparesc frunze de spanac sau stevie, in care se infasoara sarmalutele. Pe fundul vasului se pune un strat de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o salata mare, 2 oua fierte, 4 rosii mici, un ardei galben; pentru sos: 4 linguri ulei de masline, busuioc, menta, oregano, patrunjel verde, marar verde, o lingurita zeama de lamiie, sare, usturoi verde Mod de preparare: Se fierb ouale tare si apoi se decojesc si se taie felii. Salata se spala foarte bine, se spala si rosiile si ardeiul. Se taie rosiile felii, se inlatura codita si semintele, ardeiul se taie fisii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 salate verzi, 2-3 buc. gulii, 3 buc. castraveti, o legatura ridichi, 1 buc. ceapa, ulei, otet (sau zeama de lamiie), sare, piper Mod de preparare: Se spala salata, se scurge si se taie fideluta. Castravetii si ridichile se curata, se spala si se taie felii subtiri. Guliile se curata si se dau pe razatoare mare. Totul se amesteca si se adauga ceapa taiata solzisori, uleiul, otetul, sarea si piperul dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o conserva de peste in ulei, 4 buc. cartofi mijlocii, 3 oua, o ceapa, maioneza, 100 gr. cascaval Mod de preparare: Se fierb cartofii si ouale. Cartofii curatati si albusurile se dau prin razatoarea mare. Galbenusurile - prin razatoarea mica sau prin sita. Pestele se scurge de ulei, se marunteste si se aranjeaza pe fundul platoului, deasupra se pune ceapa taiata rondele fine si se acopera cu un strat subtire de maioneza. Apoi se pun cartofii si iar maioneza, deasupra cascavalul ras,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se amesteca cu faina, sarea, piperul si laptele si se framanta bine, pana ce nu se mai lipeste si se poate intinde (daca e nevoie, se mai adauga cateva picaturi de lapte). Se imparte aluatul in trei si se intind foile, pe rand, pe planseta infainata usor (grosimea: 3 mm). Se taie fasii, se acopera cu un stergar si se lasa sa se odihneasca, pana se prepara salata. Se curata de coaja ridichea, gulia si merele, se dau pe razatoare si se amesteca cu frunzele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ouale tare si apoi se decojesc si se taie felii. Salata se spala foarte bine, se spala si rosiile si ardeiul. Se taie rosiile felii, se inlatura codita si semintele, ardeiul se taie fisii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si sare dupa gust se adauga frunzele de menta si de busuioc tocate marunt, usturoiul verde si oregano uscat, patrunjel si marar verde. Se toarna sosul peste salata se amesteca usor si se serveste imediat. - O salata mare, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro