Cauta in 21.052 retete
... zahar pudra aromat.Sunt foarte fragede a 2-a zi. Extrasfat; Din albusul ramas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica Mod ... . Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot ... taiata marunt. Se poate drege borsul cu smantana si galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 7 gr drojdie uscata 25 gr margarina sau unt pentru umplutura: 200 gr gem pentru sirop: 200 ml apa ... si drojdia uscata. Adaugam apoi margarina topita si mierea. Incepem sa ... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 litru bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta orez, sare ... orezul este fiert se adauga borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 litru bors, 4-5 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 buc. morcov ... da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 250 gr. fasole verde, 1 buc. ceapa mica, 1 buc. morcov ... rosiile fierte separat si strecurate, borsul clocotit si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata Mod de preparare: Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 sfecle potrivit de mari, 4 cartofi, 4 cepe, 2 legaturi patrunjel, o crenguta cimbru, sare, 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cind este de ajuns de fiarta se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama scursa de la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit Mod de preparare ... . Ouale batute cu smantana si borsul se adauga cind se ia ... pe foc. Mod de servire Borsul se serveste cu ardei iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr zahar, o lingura cacao, 4 linguri gem de caise, coaja rasa de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra ... si se amesteca bine cu gemul de portocale. Se desfasoara aluatul ... unge uniform cu amestecul de gem si portocale, apoi se ruleaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc ... a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. zarzavat de supa, 1/4 kg. gulii, 1/2 l bors, 100 gr. paste fainoase, verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sunt fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se lasa sa se raceasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, patrunjel si leustean verde, 1/2 l bors, 20 gr. smantana, sare Mod ... rece, iar dupa citeva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. dovlecei, 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, o ceapa, orez, sare, verdeata, 2 linguri smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii. Dupa ce au fiert, se adauga borsul fierbinte si verdeata multa. Dupa citeva clocote, borsul este gata si se drege cu ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... freaca intre palme faina cu margarina, pina ce amestecul devine nisipos ... fiecarui patrat si se fac cornulete. Se coc la foc ceva ... . - 3 pahare faina (circa 350 g), 1 pachet margarina, 3 linguri apa, o lingura otet, rahat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 legaturi loboda, o lingurita orez, 2 linguri smantana, 1/4 l bors, sare, marar verde, leustean Mod de preparare: Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul, leusteanul si mararul tocat. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com