Cauta in 21.294 retete
Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se iau parti mai mici din aluat si se intinde, se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza. Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras. Sunt delicioase, rapide si foarte dragastoase mai ales ca merg de minune cu o sticla de vin rosu de la rece. Un aperitiv delicios pentru o seara in doi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zarzavat de supa, 1 sfecla, 1/4 kg cartofi, 1/2 litru bors, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare Mod de preparare: Se curata si se rade zarzavatul si jumatate din sfecla. Se fierb cu 1 1/2 litru de apa cu sare si se adauga cartofii. Cind legumele au fiert, se toarna zeama si borsul clocotit printr-o strecuratoare in care s-a pus restul de sfecla rasa. Se drege cu un galbenus batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 cepe, patrunjel verde, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Fasolea se ... subtiri si ceapa taiata marunt. Borsul se adauga numai dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 6 buc. crap, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras ... este aproape gata, se adauga borsul care a fost fiert separat, se ... se mai da un clocot. Borsul de peste se poate servi si rece. De obicei la bors se pun cozile si capetele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui tinar, 2 l apa, bors (dupa gust), 1 patrunjel, 1 morcov, 1 ceapa, 2 rosii, 2 linguri ... seminte. Se spumeza, se adauga borsul fiert si strecurat (cantitatea dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un varf de cutit de boia de ardei, 1 cescuta orez, sare, 1 lingura ulei, 1 lingura faina Mod de preparare: Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cind au fiert se adauga borsul clocotit Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, bors (dupa gust), 250 gr. fasole boabe, 1 buc. ceapa ... adauga faina amestecata cu uleiul, borsul clocotit, sarea, verdeata tocata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 500 gr. carne cu os, 100 gr ... toarna in oala cu ciorba. Borsul se fierbe separat, se strecoara ... zeama obtinuta se coloreaza borsul. Se drege borsul cu galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 2-3 buc. rosii, 2 buc. ardei grasi, 2 buc. cepe, 1/2 l bors, verdeata tocata, 1 ou, 1/2 pahar smantana Mod de preparare: Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10 minute, se adauga dovleceii taiati bucatele. Dupa inca 10 minute, se adauga borsul clocotit separat si verdeata tocata, lasind sa dea impreuna citeva clocote. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru bors, 500 gr. carne pentru tocat, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel ... . Cind sunt fierte, se adauga borsul fiert si strecurat. Se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare Mod de preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si ceapa verde, sare ... vasului. Se acreste ciorba cu borsul fiert separat, se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ... zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei Mod de preparare: Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura miere, 1 cutie mica de iaurt, 200 ml lapte, 100 g gem de capsuni, 1 lingurita de zahar vanilat Mod de preparare: Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat. Mod de servire Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel, 2 dovlecei mari, 3-4 rosii, 1 lingurita unt ... ce zarzavatul a fiert, se adauga borsul fiert, dovleceii curatati si taiati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 patrunjel, 1/2 lingurita faina, 2 linguri ulei, bors(dupa gust), patrunjel si marar ... facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro