cornulete fragede bors si margarina implutura gem
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cornulete fragede untura ardeal, gem de coacaze rosii, cornulete, reteta gem de visine pentru diabet, cornulete cu untura, cornulete fragede, gem de porumbe, crema pentru tort cu margarina unirea, cum se face tuica din gem cat se lasa la dospit, gem de gutui indulcit cu miere
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... forme adauga câte o lingurita de gem, dupa care se acopera cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Freci margarina spuma cu un praf de sare, adaugi un ou ... de aluat. Ungi aluatul cu gem si razi aluatul ramas. Bati ... cu zahar. - 500 g faina, 250 g margarina, 2 oua + 3 albusuri, 1/2 lamaie, 100 g zahar ... de copt, 1 lingurita otet, 5-6 linguri gem, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face aluatul ca pentru paine si dupa ce a stat la dospit, se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se decupeaza bucatele mici cat pentru un corn. Se umplu cu gem si se ruleaza, apoi se aseaza in tava de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de min si apoi se ung cu apa si miere pentru aspect de stralucire. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alt strat de foi unse,gemul de caise si ultimul strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 15-20 minute se toarna borsul (fiert mai intai separat). Se ... . Se presara verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a face o compozitie din apa minerala, ulei si faina. E gata în momentul în care coca obtinuta nu se mai lipeste de mâini (daca se lipeste mai adaugam faina). Într-un bol mic frecam untul cu cele doua linguri de faina. Se pudreaza masa cu faina si se întinde câte o foaie. Se unge fiecare foaie cu unt, se împacheteaza si se lasa minim jumatate de ora la frigider. Se umple dupa preferinte si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara peste bucatile de pui prafurile de boia, curry si piper, iar mai apoi asaza bucatile într-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Amesteca mustarul cu miere si gemul într-un castron. Continutul se toarna peste bucatile pui si se lasa la marinat timp de o ora, dar se poate lasa si peste noapte. Mai apoi, tava cu pui se baga la cuptorul care a fost încalzit în prealabil si se lasa la copt timp de o ora, verificând ocazional puiul sa nu se lipeasca. Se poate servi cu orez,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se acreste, dupa gust, cu bors completând cu apa pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa ... fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Varianta I : minunate, fragede, se topesc in gura doar ca aluatul se ... 150 gr zahar pudra vanilat gem, nuca, ciocolata pentru umplutura Se ... vreo 2 cm. Rulam aluatul peste gem si cand umplutura nu se ... pana terminam aluatul. Se pun cornuletele intr-o tava tapetata. Dam la ... folosit aceasta metoda de inpaturit cornuletele pentru a avea mai multa umplutura ... si se ruleaza aluatul formand...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se iau parti mai mici din aluat si se intinde, se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza. Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras. Sunt delicioase, rapide si foarte dragastoase mai ales ca merg de minune cu o sticla de vin rosu de la rece. Un aperitiv delicios pentru o seara in doi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... i-am facut de post, cu margarina, fiindca azi e vineri si multa ... indoiala, si asa :)) Ingrediente: - 150 g. margarina/unt - 2 linguri miere - 20 linguri ... bicarbonat sau praf de copt - gem de caise - nuca de cocos ... de preparare: Se freaca spuma margarina cu zaharul; se adauga mierea ... , dupa care se ung cu gem de caise: Se lipesc apoi ... crocanta :D P.S. Aluatul este unul foarte...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com