Cauta in 28.447 retete
Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit.Am impartit aluatul in 5 parti.Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 .Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele. Cuptorul preincalzit le-a rumenit la temperatura moderata, timp de 15 minute. La final le-am pudrat cu zahar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g ciocolata (am folosit Milka), 250 g margarina Rama la cub (puteti folosi ... 250 g unt (prefer sa folosesc margarina Rama deoarece nu lasa apa ... torturi prajituri Navigare in articole Rulada de omleta cu cascaval Cornulete fragede Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi ... % grasime daca nu iti place margarina . Miguel01 20/10/2013 at ... Blog Culinar aluat dospit aluat...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca ... mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc ... o reteta maramureseana. - 1/2 l ulei, 350 ml bors, un praf de copt, faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de mari, le umplem cu gem. le lasam sa cresca timp ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
un pahar bors, drojdie cat o nuca, un pahar de ulei, faina cat cuprinde Preparare: Se face un aluat, se intinde o foaie si se taie triunghiuri care se umplu cu gem amestecat cu nuca sau rahat. Se coc la foc potrivit si caldute se trec prin zahar pudra. VN:F [1.9.22_1171] please wait... Rating: 7.9/ 10 (8 votes cast) VN:F [1.9.22_1171] Rating: 0 (from 0 votes) Cornulete de post cu bors , 7.9 out of 10 based on 8 ratings...
Reţetă de pe www.egospodina.ro
... 8 parti egale * si am pus gem pe fiecare dintre ele * apoi am rulat frumos cornuletele * le-am asezat ordonat in ... hartie de copt, pentru ca gemul se lipeste) * si le-am ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Varianta tiparibila Retete > Prajituri > Cornulete cu gem, jeleu sau rahat Informatii Dificultate: Timp necesar: 180 minute ... - 25 Calorii: 3985 (fara gem) Cornulete cu gem, jeleu sau rahat ... g unt 250 g faina 1 borcan de gem sau dulceata (caise, prune, visine ... de 8 - 10 cm. Se pune gem sau dulceata intr-un colt, se formeaza cornuletele care se pun...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... si drojdia uscata. Adaugam apoi margarina topita si mierea. Incepem sa ... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de ... de cacao ,5 linguri de zaharl, margarina, esenta de rom ,se da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oua, 200 gr. unt sau margarina, 200 gr. zahar pudra, 250 ... varf de cutit de sare, gem Mod de preparare: Untul se ... si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Freci margarina spuma cu un praf de sare, adaugi un ou ... de aluat. Ungi aluatul cu gem si razi aluatul ramas. Bati ... cu zahar. - 500 g faina, 250 g margarina, 2 oua + 3 albusuri, 1/2 lamaie, 100 g zahar ... de copt, 1 lingurita otet, 5-6 linguri gem, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... forme adauga câte o lingurita de gem, dupa care se acopera cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face aluatul ca pentru paine si dupa ce a stat la dospit, se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se decupeaza bucatele mici cat pentru un corn. Se umplu cu gem si se ruleaza, apoi se aseaza in tava de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de min si apoi se ung cu apa si miere pentru aspect de stralucire. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alt strat de foi unse,gemul de caise si ultimul strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 15-20 minute se toarna borsul (fiert mai intai separat). Se ... . Se presara verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a face o compozitie din apa minerala, ulei si faina. E gata în momentul în care coca obtinuta nu se mai lipeste de mâini (daca se lipeste mai adaugam faina). Într-un bol mic frecam untul cu cele doua linguri de faina. Se pudreaza masa cu faina si se întinde câte o foaie. Se unge fiecare foaie cu unt, se împacheteaza si se lasa minim jumatate de ora la frigider. Se umple dupa preferinte si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro