cornulete cu foi etaj
Pagina 4 din 5
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Este party in padurea cu verdeata Gazda, adica vulpea cea isteata, Cu veverita a vorbit s-aduca Un tort de vanilie cu foi de nuca. INGREDIENTE pentru foile de blat 8 albusuri un praf de sare 4 linguri de faina 200 gr nuca macinata 8 linguri de zahar pudra un varf de lingurita praf de copt [&] Post-ul TORT CU FOI DE NUCA SI CREMA DE VANILIE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Dragii mei, astazi va invit la o felie de Greta Garbo , de post :P, absolut delicioasa si in varianta asta!!!!!! Aluatul este minunat, fraged, de la cartofi ;) ...iar combinatia dintre gemul acrisor, nuca si glazura de cacao este nemaipomenita!!! Daca va era dor de toate astea, le puteti savura, pe toate impreuna :D, datorita acestei minunate prajituri :) Ingrediente pentru o tava de cca. 32 cm. lungime si 22 cm. latime: Aluat: - 400 g. faina - 2 cartofi (cca. 300 g.) - 250 g. margarina - 250...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... sunt atatea de facut. Ingrediente foi: - 1 ou - 40 g unt - 150 g zahar ... pun pe rand si celelalte 2 foi, se ung cu gem de ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri lapte, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de amoniu, faina(cit cuprinde) Mod de preparare: Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit cat sa rezulte un aluat . Se fac trei foi care se coc pe dosul tavii. Se umplu cu diverse creme. Mod de servire Se servesc a doua zi deoarece foile sunt tari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Prajitura cu mere rase si foi de brick, pentru ca nu ... sa folosesc un prenume . Aceste foi se utilizeaza pentru a prepara samosa ... prea atragator, dar prajitura este buna. Ingrediente : - 6 foi de brick sau ... de placinta sau foi filo - 100 g unt topit sau margarina sau ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... Pentru crema: - 500 ml. lapte - 6 foi gelatina sau 12 g. gelatina fin ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin, se adauga orezul spalat, patrunjelul verde si mararul taiat marunt. în alt vas se prajeste usturoiul zdrobit si carnea, în putin ulei. Se amesteca ingredientele, la care se adauga condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu aceasta compozitie si se formeaza sarmalute, ca din varza. Se aseaza sarmalutele într-o cratita, se adauga apa cât sa le acopere, se fierb la foc potrivit aproximativ 30 de minute. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana asezi toate cele patru foi. Da prajitura la rece, cel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura gustoasa, usor de facut foi cu miere de albine si crema de caramel. pentru foi cu miere de albine 600g faina ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se toaca ceapa marunt ,se pune la calit si se lasa sa se raceasca. Se spala orezul si se pune la foc mic pentru 10 minute , dupa care se lasa sa se raceasca.Verdeturile se spala, se toaca marunt si se adauga totul peste carnea tocata.Se adauga bulionul, sarea si piperul, se amesteca si ne pregatim sa rulam sarmalutele. Pe fundul oalei se pun frunze de vie, cateva cotoare de leustean si patrunjel verde, un rand de sarmale si cateva rosii chery si tot asa pana terminam sarmalele. Deasupra se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pachet foi de placinta + 800g branza sarata 5 oua 400ml smantana 1 legatura ... Bella, acestea pachete au cate15 foi de placinta, deci am folosit ... mare de la aragaz asezam 5 foi, unse cu unt, punem jumatate ... umplutura, asezam cu grija celelalte 5 foi, turnam restul de umplutura si ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... cornuletele astea cred ca vor fi ultimele pe care vi le ... putin zahar (la baza) Formati cornulete (rulati usor de la baza ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... asa numita prajitura cu 15 foi medovnik sarbesc sau marlenka armeneasca ... si mezes kremes (prajitura cu foi de miere si crema), par ... rece) Portii: 24 Ingrediente: pentru foi 6 linguri de miere 6 linguri de ... . Procedati la fel cu celelalte 3 foi. [warning]Desprindeti foile cu tot ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -l in doua. Intindeti cele doua foi cu vergeaua (sucitorul, merdeneaua), acoperiti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro