consome pasare
Pagina 4 din 5
... adauga vinul si supa de pasare si se fierbe 5 minute. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardei. Adaugam usturoiul, supa de pasare, uleiul ramas in tigaie, acoperim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu brinza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvintat si taiat marunt. Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cite 3 minute pe fiecare parte. Se servesc cu cu sosul de brinza si rosii si, eventual, cu o garnitura de cartofi fierti. - 4 fileuri de pui sau curcan (a cite 150 g), 500 g rosii, 500 g brinza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si franzela.La tocatura se adauga oul intreg sau albusurile, faina, 1/2 lingurita sare fina, un virf de cutit de piper, o lingurita cu virf de marar sau patrunjel taiat marunt si se amesteca bine.Intr-o cratita de 2 l, se caleste ceapa cu 3 linguri de untdelemn sau alta grasime, la foc mic, numai un minut si se stinge imediat cu 1/2 l apa.Cind clocoteste apa, se ia cu lingurita din compozitie o cantitate cam cit o nuca; in palma...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala gaina sau puiul, se pune la fiert, se cuarat de spuma, dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si taiata cuburi si, daca se doreste, optional, se poate adauga si un cartof taiat cuburi. Cit fierb legumele cu puiul, se fac galustele. Se bat 2 oua cu un pic de sare si dupa aceea se adauga incet grisul in ploaie si, dupa ce s-a format un aluat mai gros, se adauga un pic de ulei de masline sau chiar untura pentru a fragezi galustele. Cand au fiert pe...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajesc feliile de paine. Ceapa, curatata, se taie rondele. Marul se spala, se curata de seminte si se taie bucati mai subtiri. Ficateii se dau prin faina. Se incinge untul (2 linguri), se prajeste ceapa, se scoate, se prajesc bucatile de mar (circa 5 minute). Se scot, se adauga restul de unt si se prajesc ficateii (tot 5 minute). Se toarna peste ei vinul, se sareaza si se pipereaza. Se adauga ceapa si marul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care compozitia se asaza pe feliile de paine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficateii se rumenesc putin in unt, cit sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficatei, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste. Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi. - 1 ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se toaca si se caleste intr-o lingura ulei cu tacimurile de pui. Se pune mazarea spalata, morcovii si cartofii taiati cuburi. Se acopera cu apa si se lasa la fiert. Se adauga 3 linguri rosii la conserva, sare, citeva crengute de marar. Se fierbe pina zeama scade la jumate. Se serveste cu smintina. - O cutie mazare, 5-6 cartofi mai mici, tacimuri de pui, o ceapa mare, 2-3 morcovi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe supa de pasare, se adauga cuscusul, se acopera si ... . - 100 g cuscus, 225 g supa de pasare, 1 rosie, 1 castravete, 2 linguri ulei vegetal ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fel doi. - 250 g ficat de pasare, vitel sau porc, 200 g ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... suc de mere, 1/2 l concentrat de pasare (Knorr + apa), sare, piper, nucsoara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , adaugati cubul de concentrat de pasare faramitat si 300 ml de ... de concentrat de carne de pasare (Knorr), 200 g arpagic, 3 catei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mustar, 1 1/2 cesti zeama concentrata de pasare, 1/4 ceasca menta taiata fasii, 1/4 ceasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cite putin si sarea. Se freaca cu lingura pina cind se obtine o pasta groasa ca o smintina. Se pune la foc supa strecurata intr-o oala curata si cind da primul clocot se toarna pasta putin cite putin, cu ajutorul furculitei. Se acopera oala si se lasa sa dea 2-3 clocote. - Supa de carne de vaca sau pasare. Zdrente: 2 oua, 2-3 linguri faina, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade branza in castronul de supa si se toarna peste ea supa fierbinte si strecurata. Se serveste cu cuburi de paine prajita. - 1 l supa de carne de vita sau pasare, 3 linguri branza de oaie rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , piper, 500 ml concentrat de pasare (apa + Knorr), 200 g smantana, 4 crengute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu ... cu salata verde. - Carne de pasare, ciuperci, sunca presata, cascaval, vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zeama concentrata de carne de pasare (Knorr + apa), 3 linguri smantana (frisca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de carne de vaca sau pasare. Galuste: 2 oua, 1/2 lingurita unt(in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro