consome pasare
Pagina 2 din 5
Pune laptele la fiert împreuna cu 100 grame de zahar si vanilia. Între timp separa ouale. Amesteca galbenusurile cu faina si omogenizeaza compozitia, turnând treptat câte putin în laptele caldut. Dupa combinarea cu laptele a compozitiei cu galbenusuri pune din nou la foc amestecând continuu. Ia vasul de pe flacara si strecoara compozitia printr-o sita, lasând apoi totul la racit si apoi la frigider. Bate albusurile cu restul de zahar pâna la obtinerea unei spume. Asaza pe foc un vas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un dulce ca amintirile din copilarie. Ingrediente: 6 oua, doua albusuri, 20 de linguri de zahar tos, 750 mililitri de lapte, un baton de vanilie, 50 mililitri de rom, o jumatate de tableta de ciocolata amaruie. Preparare: - Separa galbenusurile de albus. Bate albusurile, toate opt, spuma foarte bine. Adauga pe rand zaharul tos (doua linguri nu foarte pline, de zahar la fiecare albus), si bate in continuare cu mixerul pana ce se topeste, iar albusul spuma este foarte tare si sticlos. - Pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se amesteca cu pieptul de pasare taiat in lung si cat ... . - 700 g andive, 350 g piept de pasare fiert, maioneza, 3 linguri smintina, zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si e gata. - 1/2 kg carne de pasare, 2 cepe, 1 dovlecel, 1 mana pastai de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... proaspata. - 1 kg de ficatei de pasare, 2 rosii din conserva, 2 cepe, 1 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiarba incet. - 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul si pulpele de pasare se dau prin masina de tocat ... . - Pieptul si pulpele de la o pasare, 3 felii de franzela, 6 oua, 60 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... suficient de legata. - Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparare Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte ... sa se raceasca. - Ficatei de pasare, lapte, sare, oua, castravete, aspic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , pentru fripturi, 500 g ficatei de pasare, 200 ml ulei(untura) 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si zeama de carne de pasare si se mai lasa putin ... capere, 1/8 l vin alb, 1/4 l concentrat de pasare (Knorr+apa), sare, piper, o lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , prin reincalzire. - 2 kg oase de pasare (capete, gaturi, aripi, picioare), 3 l apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Lapte de pasare: 1l lapte, 6 oua, 2 linguri faina sau amidon, 15 ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... cu scobitori. - 500 g carne de pasare tocata, 2 felii piine, 4 linguri lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Buni ne face lapte de pasare, denumirea romaneasca pentru boule de ... ca Buni fara lapte de pasare atat de rar, pentru ca ... de vrabiute :)) Pentru lapte de pasare: - 2 litri de lapte - 5 oua - 5 pliculete ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... asta :) Ingrediente: - 500 g. ficatei de pasare - 200 g. unt - 2-3 linguri coniac - 1 ceapa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingredientele: - 150 g. faina - 180 g. unt - 1 galbenus - sare - 200 g. file de piept de pui - piper - 4 oua - 250 g. branza de vaci - nasturel sau marar - ingredientele pentru aluatul de tarta: Faina se framanta cu 120 g. unt, galbenus si un praf de sare. Se face o bila de aluat, se infasoara in folie si se lasa la frigider 30 min. - ingredientele pentru compozitie: Se spala si se sterge carnea; se taie felii, se sareaza si se pipereaza. - intr-o tigaie se pune o lingura de unt: - in care se...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente pentru 4 portii: - 200 g. piept de curcan - 1 ceapa - 2 rosii - miez de paine sau o chifla - 1 ou - 2 lingurite rondelute de ceapa ciorii - 1 lingurita cimbru - sare si piper - 2 linguri unt - 4 chifle - 4 linguri de ketch-up - 4 linguri de maioneza - cateva frunze de salata Eu am facut portie dubla... aici ingredientele: Se spala pieptul de curcan, se sterge, se da prin masina de carne sau se marunteste in mixer, cum am facut eu :P Ceapa se curata si se taie cuburi...eu n-am mai...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: - 1l lapte - 5-6 oua - 200 gr zahar - 1 lgta faina - vanilie Se bat albusele spuma si se adauga apoi 100 gr zahar. Se bat in continuare pana se intaresc bine. Separat se fierbe laptele cu vanilie si cand bolboroseste se ia albus cu lingura si se pune in lapte. Se tin galustele cate 2 min. pe fiecare parte si se scot apoi cu spumiera intr-un vas. Dupa ce s-au fiert toate galustele, se bat galbenusurile cu restul de zahar si faina. Peste ele se adauga laptele fiert ramas, cu...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se spala aripile de pui, se pun la fiert intr-o oala iar separat in alta oala fierbem cartofii dupa ce i-am curatat de coaja. Scoatem aripile le lasam sa se scurga de apa apoi se pun la prajit in tigaie. Dupa ce s-au prajit, scoatem aripile, adaugam bulionul cu 3-4 linguri de apa, un praf de sare si facem sosul.Ulterior adaugam si aripile in sosul pregatit. Cartofii dupa ce au fiert se sfarima, se adauga margarina, sarea dupa gust si se mixeaza pana obtinem o pasta compacta.
Reţetă de pe retete.eva.ro