Cauta in 18.496 retete
... . Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ... ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite ... , 3 iaurturi, 100 ml lapte, 150 g icre, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute ... zarzavat pentru supa, 1 ceapa rosie, icre, 1 lingura de ulei, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se eviscereaza si se spala. Se ung cu ... sau salata de sfecla rosie. - 4 pastravi, 500 g arpagic, 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de ... apa rece si amestecati repede. - 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, dar nu se inlatura capul, ci doar urechile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se trece fiecare peste prin faina si se prajeste in ulei incins. Se serveste cu garnitura de morcovi tineri si stropiti cu zeama de la o lamaie. - 6 pastravi, 1 ceasca ulei, 1 lamaie, sare, 1 lingura faina, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marunt si putin piper macinat. - 6 pastravi, sare, 2 linguri otet, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de munte, in care salbaticia pastravului  sa nu ne mintim singuri ... urmeaza. Lasand gluma la o parte, pastravul gatit la foc iute pe ... preparare: 40 de minute Ingrediente: 2 pastravi (circa 300 grame bucata) 1 tulpina ... 1 cana de rosii tocate din conserva) 2 linguri ulei de masline 1 cana ... la cuptor pentru 10 minute. Pastravul se serveste fierbinte cu ciupercile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ... taiata marunt dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de ieri seara am preparat pastrav cu broccoli si boabe de ... . Pentru o portie aveti nevoie de : - 1 pastrav de dimensiuni mici - 150 g broccoli ... g boabe de porumb dulce (din conserva) - 20 g unt - 1 lingura faina - 1 lingura ... apa cu sare 20 minute. Pastravul se curata ( eu am indepartat ... se caleasca, apoi se pune pastravul. Se presara oregano, se acopera ... se scoate capacul, se intoarce...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Pastravii (curatati si spa-lati) se fierb impreuna cu zarzavatul (cu ... . Se toarna zeama pes-te pastravi si ciuperci si se da ... ca sa se prinda aspicul. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... picant. Se adauga orezul si icrele, se mai calesc putin si ... introduce umplutura de ceapa cu icre. Dupa ce s-a introdus umplutura se ... , 2 linguri orez fiert, un pachetel icre din comert (optional), sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de ... se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura ... , care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie ... 10 minute sa se rumeneasca. - 2 pastravi proaspeti, 1 lamiie intreaga, 2 cepe mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se spala, se dau prin faina si se prajesc in jumatate din cantitatea de unt. Se scot pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamiie, dupa care se toarna peste ei restul de unt topit, fierbinte. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare, 4 linguri de zeama de lamiie, 150 g unt, 80 g faina, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravul are carnea foarte frageda si gustoasa. Se curata de solzi ... i se usca prea mult carnea, pastravul se inveleste in hartie pergament ... hartia. Se desface hartia si pastravul se serveste cu unt si lamiie. - Pastrav, untdelemn. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul mancarii. Citeste...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... preferabil de plastic se pun icrele si felia de paine inmuiata ... scursa. Se amesteca cu mixerul icrele cu felia de paine, apoi ... de acre vrem sa fie icrele. La sfarsit, tinand cont de ... taiata foarte marunt. - 1 lingura de icre sarate (preferabil de crap), o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ) este o metoda inedita de preparare a pastravului, in care sucul portocalei previne ... preparare: 30 de minute Ingrediente: 6 pastravi eviscerati 6 crengute de rozmarin 2-3 portocale ... in doua. Puneti in fiecare pastrav cate o crenguta de rozmarin, cateva ... folositi folie de aluminiu.[/tip] Pastravul cu portocala si rozmarin se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Eu am folosit icre din pestii prinsi de fratele meu ;) Deci, se curata icrele de pielite, se amesteca cu pesmet sau paine mai veche si inmuiata putin in apa, 1-2 lingurite mustar; se adauga ulei pana cresc ca o maioneza, zeama de lamaie, sare dupa gust. La sfarsit se adauga ceapa rasa fin. Eu le-am ornat cu o felie de rosie si cu boabe de struguri negri, pentru un look si-un gust mai exotic...pe care toata lumea le-a confundat cu masline negre :)) Foooarte...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com