conservarea icrelor pastrav
Pagina 2 din 5
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in tigaie…
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Condimentati pastravul cu un praf de sare si de piper, pe ... turnati sucul de lamaie peste pastrav. Lasati-l la marinat 5 minute. Cat ... cozile ciupercilor. Dupa ce s-a marinat pastravul 5 minute, puneti in wok jumatate ... parte. Dupa ce ati rumenit pastravul, scoateti-l intr-o tava si lasati ... turnati sosul si ciupercile peste pastravul din tava. Adaugati apoi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade. Asaza pe o tava foaie de copt. Amesteca maioneza, mustarul si usturoiul într-un bol mic. Amesteca pesmetul si parmezanul într-un bol mai mare. Întinde amestecul de maioneza pe partea fara piele a fileului, apoi presara amestecul de pesment si acopera bine pestele cu el. Asaza pestele în tava tapetata cu foaia de cop si pune-l la cuptor timp de 12 minute sau pâna când crusta se întareste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... presara cu patrunjel proaspat tocat. Pastravul se curata de solzi si ... lipi, este mai bine ca pastravul sa se infasoare in hartie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegi si speli orezul, apoi il pui la fiert cu 250 ml apa usor sarata, impreuna cu 1 lingura ulei. Din cand in cand amesteci pentru a nu se prinde de baza cratitei. Intr-un castron amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piperul dupa gust. Speli fileurile de peste, le tai in bucati de marime medie si le treci prin amestecul pregatit. Calesti bucatile de peste in uleiul ramas. Daca mai este nevoie, se mai poate adauga ulei. Intre timp, cureti si speli ardeii. Ii tai in fasii, dupa care ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
icre negre, salata de vinete, bagheta Mod de preparare: Se face o salata de vinete obisnuita, se amesteca cu o cantitate de icre negre moi, in functie de gust. Se ung felioarele de paine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofii si se pun imprejurul pastravilor, pe acelasi platou. Cartofii se ... au fiert, pe rind, legumele, pastravii si cartofii si se adauga ... separat la masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro