Cauta in 21.294 retete
A venit vremea sa punem varza la murat. Tocata marunt pentru salatesau la butoi pentru sarmale si alte bunatati. Parca iarna nu e iarna cuadevarat daca lipseste din casa varza murata. Si cu cat butoiul e maimare, cu atat varza e mai gustoasa. Varza acra in borcan Se taie varza ca fideaua, se pune intr-un vas, presarand sare ca pentrumancare. Se amesteca usor cu mana, pana incepe sa se inmoaie. Se aseazaindesat in borcan, punand intre straturile de varza tocata si foiintregi, care se pot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cele mai cunoscute retete de conservare a gogosarilor, perfecta pentru incepatoare... Ingrediente: 10 kg gogosari 1 litru de otet (9 grade) 2 litri de apa 400g ... si curata-i de seminte. Amesteca otetul cu apa, zaharul, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca intr-o salatiera ouale rascoapte tocate, ceapa tocata marunt si maslinele taiate in patru. Peste ele, se toarna un sos preparat din pasta de sardele, ulei, otet si piper. - 4 oua, 100 g masline, o conserva sardele, ulei, otet, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 oua, 100 gr. masline, o conserva sardele, ulei, otet, piper Mod de preparare: Se amesteca intr-o salatiera ouale rascoapte tocate, ceapa tocata marunt si masline taiate in patru. Peste ele se toarna un sos preparat din pasta de sardele, ulei, otet si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca intr-o salatiera ouale rascoapte tocate, ceapa tocata marunt si maslinele taiate in patru. Peste ele se toarna un sos preparat din pasta de sardele, ulei, otet si piper. - 4 oua, 100 g masline, o conserva sardele, ulei, otet, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toaca varza cât mai mic, se freaca cu sare si se lasa la înmuiat aproximativ 10 minute. Imediat dupa aceea, aceasta se caleste împreuna cu ceapa si morcovul în uleiul deja încins, având grija sa amestecam cât mai des pentru a evita sa se lipeasca. Merele razuite vor fi si ele adaugate ulterior, apoi 250 ml de apa, putina sare si piper. Lasam la fiert aproximativ 30 de minute, completam cu zaharul, otetul si doua foi de dafin si ne pregatim ca în 5 minute sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg. bureti de fag, 1/5 kg. morcovi, 1/5 kg.ceapa, 1,5 kg.apa, 0,300 gr. otet, 1 lingura sare, 200 gr.zahar ... de preparare: Se spala bine buretii de fag, se taie fasii ... de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, "picant fix", se ... , se pune un rand de bureti de fag fierti, se presara ... taiata solzi, un strat de bureti de fag, un strat de ... , carnati, snitele, etc.). Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mare. Se adauga zaharul si otetul. Se lasa 24 h pana se ... sucul ramas se adauga pachetele de conservant. Se toarna sucul cu conservant peste gogosari. Se poate consuma imediat. - 10 kg gogosari, 1/4 kg zahar, 1 l otet, 2 pachete conservant, radacini hrean, frunze telina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se stropeste fiecare strat cu otet balsamic. Se sareaza, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean, 20 ... de preparare: Gogosarii se pun in otet, (se adauga la 1 l de ... sa se reduca din taria otetului, se adauga la cei 3 l de ... si se scurg. Cind se conserva intregi, i se face fiecarui gogosar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne din supa, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie carnea bucati cat mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea, bulionul. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Se presara patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciuperci, ulei, otet dupa gust, sare, piper, patrunjel Mod de preparare: Ciupercile curatate si spalate se fierb foarte bine si se taie felii. Se amesteca incet cu uleiul, otetul, piperul, sarea si patrunjelul tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Castraveti, otet de 9 grade, sare, zahar, piper macinat sau boabe, hrean. Mod de preparare: Pentru conservare in otet, se aleg castraveti mici ... din 2 parti apa si o parte otet. La 1 l de lichid, se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper Mod de preparare: Buretii se curata si se spala ... cu apa in care s-a adaugat otet sau zeama de lamiie (o lingurita). Buretii care sunt mai mari se ... si cind s-a topit se adauga buretii. Se potriveste focul, se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de tarhon; boabe de piper; otet; sare; diverse condimente, dupa gust ... 7-8 ori, ca sa patrunda bine otetul. Se asaza ordonat si indesat ... . Se fierbe in clocot in otet de 9 grade, la care se ... adauga 50 gr. de sare. Otetul se toarna peste gogosari numai ... a diminua gustul de acrire al otetului se poate adauga miere. Dupa 8-10 zile otetul se fierbe din nou sau se inlocuieste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1-2 buc. ceapa, o legatura patrunjel, 2-3 linguri otet, 1/2 lingura faina, un ou, 2 linguri ... sunt bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -a aratat o metoda foarte simpla pentru a conserva hreanul. Curatati hreanul, puneti in ... hrean si apoi turnati peste otet, pana cand acoperiti hreanul. Puneti ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Pentru conservare in otet, se aleg castraveti mici. Lichidul se prepara din 2 parti apa si o parte otet. La 1 l de lichid, se pun ... , insa vor fi acri. - Castraveti, otet de 9 grade, sare, zahar, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
750 gr. ficat, slanina, otet, 1 buc. ceapa, 1 fir de cimbru, patrunjel ... . Se pun in tava 2-3 linguri otet, ceapa taiata felii, cimbru, patrunjel ... de carne si una de otet, amestecand cu lingura sa se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com