Cauta in 33.158 retete
A venit vremea sa punem varza la murat. Tocata marunt pentru salatesau la butoi pentru sarmale si alte bunatati. Parca iarna nu e iarna cuadevarat daca lipseste din casa varza murata. Si cu cat butoiul e maimare, cu atat varza e mai gustoasa. Varza acra in borcan Se taie varza ca fideaua, se pune intr-un vas, presarand sare ca pentrumancare. Se amesteca usor cu mana, pana incepe sa se inmoaie. Se aseazaindesat in borcan, punand intre straturile de varza tocata si foiintregi, care se pot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cele mai cunoscute retete de conservare a gogosarilor, perfecta pentru incepatoare... Ingrediente: 10 kg gogosari 1 litru de otet (9 grade) 2 litri de apa 400g ... si curata-i de seminte. Amesteca otetul cu apa, zaharul, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca intr-o salatiera ouale rascoapte tocate, ceapa tocata marunt si maslinele taiate in patru. Peste ele, se toarna un sos preparat din pasta de sardele, ulei, otet si piper. - 4 oua, 100 g masline, o conserva sardele, ulei, otet, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 oua, 100 gr. masline, o conserva sardele, ulei, otet, piper Mod de preparare: Se amesteca intr-o salatiera ouale rascoapte tocate, ceapa tocata marunt si masline taiate in patru. Peste ele se toarna un sos preparat din pasta de sardele, ulei, otet si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca intr-o salatiera ouale rascoapte tocate, ceapa tocata marunt si maslinele taiate in patru. Peste ele se toarna un sos preparat din pasta de sardele, ulei, otet si piper. - 4 oua, 100 g masline, o conserva sardele, ulei, otet, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai propice pentru recoltarea si conservarea plantelor aromatice. In acest interval ... cele mai puternice. Plantele pentru conservat trebuie sa fie cat mai ... . Cea mai simpla metoda de conservare este uscarea. Mai intai, indepartam ... in locul cel mai intunecos. A doua metoda de conservare este in otet din vin de ... peste 1-2 luni vom avea un otet de tarhon foarte aromat....
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... , piper macinat Pentru sosul de rosii:  rosii bucati, in conserva 800 g  otet din vin rosu 1 lingurita  zahar brun 1 lingurita  foi de ... trebuie sa se maroneasca! ), dupa care puneti rosiile in conserva. Adaugati otetul, zaharul brun si foile de dafin. Dati focul mic ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... la inmuiat intr-o lingura de otet(daca avem proaspat folosim circa ... il inmuiem intr-o lingura de otet intr-un paharel pana il ... kitana 09/01/2013 at 14:16 eu conserv tarhonul in otet,( iau frunzele de ... bine in borcan si pun otet); sta f bine si 2-3 ani si ... Vanat Retete Bauturi Retete de Conserve si Muraturi Retete Mancaruri Retete ... Video Concursuri Colaborari Retete...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Se spala bine buretii de fag, se taie fasii de aproximativ ... de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, picant fix, se ... , se pune un rand de bureti de fag fierti, se presara ... taiata solzi, un strat de bureti de fag, un strat de ... , carnati, snitele, etc.). Se toarna buretii intr-un bol si se servesc reci. - 1 kg bureti de fag, 1/5 kg morcovi, 1/5 kg ceapa, 1,5 l apa, 300 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala bine buretii si apoi se pun la fiert. Dupa ce au fiert ii strecori si ii pui din nou la fiert in apa cu sare si cu salicilat. Cand dau in clocot, iei de pe foc si pui bureti ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Se toaca varza cât mai mic, se freaca cu sare si se lasa la înmuiat aproximativ 10 minute. Imediat dupa aceea, aceasta se caleste împreuna cu ceapa si morcovul în uleiul deja încins, având grija sa amestecam cât mai des pentru a evita sa se lipeasca. Merele razuite vor fi si ele adaugate ulterior, apoi 250 ml de apa, putina sare si piper. Lasam la fiert aproximativ 30 de minute, completam cu zaharul, otetul si doua foi de dafin si ne pregatim ca în 5 minute sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg. bureti de fag, 1/5 kg. morcovi, 1/5 kg.ceapa, 1,5 kg.apa, 0,300 gr. otet, 1 lingura sare, 200 gr.zahar ... de preparare: Se spala bine buretii de fag, se taie fasii ... de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, "picant fix", se ... , se pune un rand de bureti de fag fierti, se presara ... taiata solzi, un strat de bureti de fag, un strat de ... , carnati, snitele, etc.). Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mare. Se adauga zaharul si otetul. Se lasa 24 h pana se ... sucul ramas se adauga pachetele de conservant. Se toarna sucul cu conservant peste gogosari. Se poate consuma imediat. - 10 kg gogosari, 1/4 kg zahar, 1 l otet, 2 pachete conservant, radacini hrean, frunze telina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se stropeste fiecare strat cu otet balsamic. Se sareaza, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean, 20 ... de preparare: Gogosarii se pun in otet, (se adauga la 1 l de ... sa se reduca din taria otetului, se adauga la cei 3 l de ... si se scurg. Cind se conserva intregi, i se face fiecarui gogosar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... > Specialitati > Gem de smochine cu otet balsamic Gem de smochine cu ... 2, 2011 Bogdan 1 Comment Tags: gem , otet balsamic , smochine Esti prima data ... o incercati. Combinatia de smochine cu otet balsamic e cel putin inedita, dar ... , vei intelege alaturarea. Gustul de otet balsamic nu e predominant, ci da ... ! Reteta gem de smochine cu otet balsamic Ingrediente :  1kg smochine proaspete  1...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
1/2 kg carne din supa, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie carnea bucati cat mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea, bulionul. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Se presara patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciuperci, ulei, otet dupa gust, sare, piper, patrunjel Mod de preparare: Ciupercile curatate si spalate se fierb foarte bine si se taie felii. Se amesteca incet cu uleiul, otetul, piperul, sarea si patrunjelul tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com