conservarea buretilor laptosi otet
Pagina 5 din 5
Se spala salata, se zvanta ,se rupe cu mana si se pune intr un bol. Se adauga ceapa tocata marunt,avocado,rosiile taiate feliute si masline. Se adauga apoi oul feliute si pestele scurs de sosul din conserva. Se amesteca cu 2 linguri ulei, o lingura otet, se sareaza,se pipereaza si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta valoare. Apoi, se pregateste otetul, apa, sarea, zaharul, piperul, foile ... umpluti. Se adauga plicul de conservant dizolvat anterior în apa. Borcanul trebuie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acum cateva saptamani, intr-o emisiune Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa, am facut cateva incercari si iata ce a rezultat. Puneti pe o farfurie frunzele de patrunjel spalate si uscate si apoi in micro-ondes timp de 1 minute. Rezultat satisfacator - frunzele sant toate uscate, culoarea este intotdeauna verde. Apoi le-am pus intr-un borcan cu capac, pentru a le pastra intr-un loc uscat. Apoi am incercat cu o cantite mai mare, dar cum se atingeau...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Daca ghimbirul este bine dozat, releva gustul alimentelor. Pentru al curata putem utiliza un cutit cu care il radem la fel ca si cartofii noi sau cu o lingurita mica. Cum are o putere aromatica foarte mare, nu utilizam o mare cantitate de ghimbir. O singura data ras pe o razatoare este suficient pentru un plat sau un desert. Dar, restul se poate pastra in congelator, cand avem nevoie, il scoatem, dam pe razatoare congelat si il punem imediat in congelator. Cand taiam un ghimbir, partea taiata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dulceata de visine, acrisoara si parfumata, este una dintre cele mai iubite creatii de acest gen, mai ales cand vine vorba de clatite. Luati in calcul aceasta reteta in sezonul de varf al visinelor pentru a va bucura de dulceata lor si la iarna. Portii: 7,5 kilograme Timp de preparare: 120 de minute Ingrediente: 5 kilograme de visine 4 kilograme zahar 2-3 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. Aruncati fructele lovite tare sau stricate. Extrageti zeama de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un aparat pentru presare. Pentru a conserva o lamaie, puneti jumatatea de lamaie ... lamaia verde Lamaia verde se conserva mai bine, nu se strica, se usuca. Daca nu aveti lamai, puteti inlocui cu otet ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata. - Conopida, sare, apa, suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata tecile de moate si se rup in doua; rosiile se dau prin masina de separat seminte. Se pun la fiert intr-un vas tecile, rosiile, sarea si zaharul. Se fierb pana se inmoaie tecile, dupa care se dau jos de pe foc si se adauga patrunjelul. Se amesteca bine si se pun la borcane de 800 g(atentie, borcanele se vor umple pana in umeri), se pun capacele, dupa care se pun la cuptor cu focul mic timp de 1 ora pentru sterilizare. - 4 kg fasole pastai, 5 kg rosii, 100 g zahar, 50 g sare, 10-15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ardei grasi si varza murata Castraveti murati Chutney de rosii verzi Compot de mere rusesc Crema de tartinat cu alune Dulceata de cirese Dulceata de gutui Dulceata de ringlote Dulceata de rosii verzi Dulceata de smochine cu pere Rosii uscate
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se dau la dunst sau se pun in cuptor. - 5 kg fasole verde, 700 ml ulei, 9 cepe albe, 3 kg rosii,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... greasi patrunjel 2 catei de usturoi 1 conserva sardine 50 g parmezan 2 linguri cuburi ... 1 lingura busuioc 1 lingura ulei 1 lingura otet sare, piper Se fierbe orezul ... tocat, 2 catei de usturoi pisati, conserva de sardine si parmezan. Ardeii ... de busuioc cu 1 lingura de otet, una de ulei, comdimentand cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 2 rosii mari si coapte 200 g conserva de ton in ulei 2 oua ... : 6 linguri ulei de masline 2 linguri otet de vin 2 catei de usturoi ... final, goliti peste toate aceastea conserva de ton si asezati deasupra ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... sau sarata, cum va place) - o conserva mica de porumb - 3 rosii mari ... mustar cu boabe (iute) - o lingura otet balsamic - sare, piper dupa gust ... vinegreta amestecam uleiul, mustarul si otetul balsamic. Turnam vinegreta peste salata ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... lasa-le pe foc trei minute. Adauga conserva de rosii tocate, otetul balsamic si lasa sa clocotesca timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu tot cu zeama din conserva. Taiati rosia si castravetele in ... soarelui si cel de masline, otetul, zeama de lamaie, sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decor). Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro