Cauta in 16.361 retete
Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktel Ingrediente pentru 10 portii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dau merele pe razatoare si se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, scortisoara, arahidele prajite, stafidele care au fost rehidratate in alcool, zeama de lamaie, praful de sare. Foile de placinta de impart in doua; se ia cate o foaie din prima jumatate si se pune pe tava si se unge cu unt (care e la temperara camerei) si se face asa cu toate foile din prima jumatate. Se pune apoi umplutura de mere, peste care se aseaza cealalta jumatate de foi cu care procedam la fel - le ungem pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de fericire! Fiindca mi-a facut o surpriza nemaipomenita de 8 martie ( chiar a fost ... acultator si n-a suflat nimic despre surpriza ce a pus-o la cale impreuna ... si eu pe el cu o surpriza -un tort peste, caci mai ... , si acum sa va arat "surpriza" ce mi-a facut-o :) ...cea mai ... ca, acesta este cadoul meu-surpriza pentru Bogditzu meu scump: Ingrediente ... Zeelanda :) Pupici Lili pentru...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Pentru ca pe 20 August Am imlinit 29 de ani :) am primit de La scumpa de Mirela un cadou asa de dragut care chiar ca ma surprinz, si ii multumesc ff frumos pentru gestul facut :) MI-AU FACUT ZIUA SI MAI FRUMOASA :)
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... , am primit un alt pachet surpriza...tot de dulce si tot ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
In viata mea s-a intamplat un lucru nemaipomenit ... Bun venit in viata mea, minune mica!!! Sper sa ajungem cu bine, impreuna la capatul acestui drum!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Pentru cine n-a vazut deja pe Facebook, asta se nimereste din cand in cand la mine in frigider:Nu, nu mi-a trecut prin cap sa o pun pe gratar.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Se aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Se lasa 10 minute la frigider, dupa care se pun la fript in putina grasime. Cind cotletele sint gata, se pun intr-o cratita mai larga, se toarna peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), se pun brinza rasa si pesmetul. Se lasa la foc mic 10 minute si se servesc cotletele decorate cu cite un cubulet de unt tavalit in patrunjel...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pina la galbenus. Se scoate incet galbenusul (astfel ca albusul sa ramina intreg), se freaca cu untul, pasta de sardele, mustar, sare, piper, se adauga sunca, ceapa si verdeata tocate. Ouale se umplu trecind compozitia printr-un sprit special. Se toarna sosul rece in farfurie si se aranjeaza ouale in zig-zag. Se garnisesc cu patrunjel verde si masline. - 6 oua, 30 gr. unt, o lingura sunca tocata, o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mango se curata de coaja, se desprinde de sambure si se taie in cuburi de marime medie. Piersica se spala si se taie in doua, se indeparteaza samburele, apoi pulpa se taie marunt. Lamaia se curata de coaja, se taie in doua si se indeparteaza samburii. Pastreaza o felie rotunda pentru a decora paharul. Mixeaza fructele, varsa sucul intr-un pahar si adauga cateva cuburi de gheata. Decoreaza paharul cu o rondea de lamaie verde. Auriu si onctuos, acest suc este stimulant si hranitor. - Un mango,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc calde cu diferite adaosuri. Cocteilul din fructe de mare, in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza si se pipereaza fiecare palarie (in interior) si se pune cate-o bucatica de unt. Se aseaza intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Se scot (cuptorul ramane aprins), se lasa sa se raceasca putin, iar cand sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare. Se gusta de sare, piper si nucsoara. Se baga din nou la cuptor, se lasa 4 minute si se servesc calde, presarate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Puii curatati, goliti si spalati, se umplu cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatit de pielita si tinut in apa rece. Se adauga sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt. Se asaza puii in tava cu o lingura de grasime si 2-3 linguri de apa. Se rumenesc frumos. Se taie in patru. Se pun pe farfurie si se servesc cu o garnitura de legume sote. - 2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Indepartati baza (cotorul) andivelor si taiati-le fasii. Incingeti untul intr-o tigaie, prajiti lamelele de costita afumata circa 5 minute si adaugati andivele, verdeata si stafidele. Sarati, piperati, turnati peste ele mierea si amestecati 5 minute pe foc iute, pana ce se evapora toata apa. Asezati cate doua felii de bacon pe un fund de lemn (in asa fel incat sa se suprapuna putin pe latura lunga), puneti la mijloc o lingurita cu varf din amestecul de andive + costita afumata, rulati feliile...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spale ficateii, se sareaza si se pipereaza apoi se impacheteaza in felii subtiri de slaninuta. Pachetele formate se leaga fiecare cu cite o scobitoare si se asaza intr-o tava un pic unsa cu ulei. Se dau la cuptor pina se rumenesc. - 300 g ficatei de pui, 150 g bacon sau slaninuta, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata crevetii de crusta, si se inlatura intestinul din interiorul crevetelui. Se inveleste fiecare in parte cu cate o felie de piept de curcan, si se fixeaza pe mijloc cu o scobitoare. Se pune in tigaie unt , prazul taiat pestisori, sare, piper,si se prajesc la foc mediu pana se inrosesc. Se dau de o parte. Sosul se prepara astfel:se pun in tigaie unt ,semintele de snobar,migdalele , sare ,piper, vin rosu , siropul de grenadine, smantana ,mierea de albine. Se amesteca omogen pana se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scot fructele de ananas din compot. Separat, se prepara un sirop din zeama de la compot, in care se adauga vodca, esenta de vanilie si esenta de rom. Amestecul obtinut se toarna peste fructele de ananas si se lasa la frigider. Se serveste cu ananas proaspat. - 1 borcan compot de ananas, 1 fruct de ananas, esenta de vanilie, esenta de rom, 100 ml vodca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de cartita" a fost de-a dreptul o surpriza placuta pentru mine. Facand abstractie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... praf de copt. Umplutura: o conserva cocteil de fructe, 2 linguri rom, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro