cocteil surprize
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cocteil, cocteil cu vin, cocteil visinata, cocteil de pepene galben cu coniac, cocteil cu vodka, creveti cocteil, cocteil cu uzo, cocteil mohito bauturi, cocteil de ciocolata, cocteil de capsuni
200 gr. vin rosu, 20 gr. coniac, 25 gr. zahar pudra, 50 gr. vermut, 5 gr. suc de lamiie, 10 gr. bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar; se bea cu paiul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 30 gr. unt, o lingura sunca tocata, o lingurita pasta de sardele, o lingurita ceapa tocata marunt, o lingurita mustar, o lingurita patrunjel verde tocat, sare, piper, 2 pahare sos picant obtinut din: 1 pahar maioneza, o lingura hrean ras, 2 linguri smantana, o lingurita mustar (se amesteca maioneza usor cu smantana, mustarul, hreanul si sarea) Mod de preparare: Ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg gris, 1 l lapte, 20 g stafide, 6 caise confiate, 3 smochine, 1 plic zahar vanilat, 10 lingurite de zahar, 1 pachet de biscuiti simpli, o lingurita de miere, o mina de miez de nuci, un galbenus Mod de preparare: Se pun fructele uscate la inmuiat in apa, cat sa le acopere cu mierea si zaharul vanilat; se lasa 20 minute. Se pune laptele la fiert si, cind da in clocot, se toarna grisul in ploaie, se amesteca sa nu se formeze cocoloase; dupa ce s-a inmuiat, se pun si fructele, se lasa sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume Mod de preparare: Puii curatati, goliti si spalati, se umplu cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatit de pielita si tinut in apa rece. Se adauga sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt. Se asaza puii in tava cu o lingura de grasime si 2-3 linguri de apa. Se rumenesc frumos. Se taie in patru. Se pun pe farfurie si se servesc cu o garnitura de legume sote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
40 gr. suc de portocale, 60 gr. coniac, 10 gr. zahar pudra, 5 g bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca sucul de portocala cu zahar pudra, coniac si bitter. Se da le rece. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/8 litru lapte, 1 portocala, 1 lingura suc de grapefruit, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele amestecat in prealabil cu mierea, portocala decojita si taiata in bucati, precum si sucul de grapefruit. Se bate 1 minut. Se strecoara si se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 galbenus crud, 2 linguri zahar, 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 125 gr. zahar, 2 lingurite esenta de ceai, 1/2 l vin alb, zeama de la 1 lamiie Mod de preparare: Se freaca ouale cu zaharul, iar apoi se bat cu telul cu esenta de ceai, vinul si zeama de la lamiie. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 lingurita zahar, 1 felie portocala, 1 felie ananas, 2 visine din visinata, 1 paharel coniac, 50 ml vin Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-o cupa si se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. miere, 200 ml lapte, 3 mere, 3 lingurite suc de ananas, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se punem gheata si laptele in mixer, se adauga merele curatate de coaja si simburi, taiate in bucati. Se amesteca mierea cu sucul de ananas si se adauga in compozitie. Se bate cu mixerul 2 minute, la turatie mai joasa Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cotlete, sare, boia, piper, untura, sos de friptura, 2 linguri de branza rasa, 2 linguri de pesmet, unt Mod de preparare: Se aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Se lasa 10 minute la frigider, dupa care se pun la fript in putina grasime. Cind cotletele sunt gata, se pun intr-o cratita mai larga, se toarna peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), se pun branza rasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 ml martini alb, 100 ml gin, 125 ml apa tonica, Mod de preparare: Intr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac Mod de preparare: Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 200 ml sirop portocale, 100 ml vin rosu, 1 felie portocala Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 pahar cu sampanie, 2 galbenusuri, 2 lingurite zahar pudra, 10 ml lichior portocale, 10 ml lichior amarui Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul peste care se toarna si restul ingredientelor si se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. varza alba (cruda), 1 gulie cruda potrivit de mare, 1 morcov mare, 2 mere acrisoare, 1 ardei gras, frunze de telina, 1 legatura de marar verde, 1 legatura de patrunjel verde, zeama de la o lamiie, 3 linguri de ulei de masline, sare, piper dupa gust Mod de preparare: Varza se desface in frunze, se spala, se taie taietei, se sareaza, se lasa 1 ora. Gulia, morcovul, merele spalate si curatate se dau pe razatoarea cu zimti mari. Ardeiul gras, spalat si curatat de seminte, se taie fisii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50g miere, 40g ciocolata, 1/4 baton vanilie, 1/2 litru lapte, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune mierea intr-un vas smaltuit, se adauga batonul de vanilie zdrobit, ciocolata rasa, 1 lingura din cantitatea de lapte si se amesteca totul pe abur, pana ce se topeste complet ciocolata. Dupa ce compozitia s-a racit, se toarna deasupra restul de lapte, se amesteca, se pune in mixer in care s-a pus inainte gheata pisata si se mixeaza totul timp de 1-2 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 ml vin rosu sec, 50 ml visinata, 50 ml Sprite, 50 ml afinata (facultativ), lamiie Mod de preparare: Se amesteca vinul cu visinata, Sprite si afinata. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata si o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, 1 lingura miere, sucul de la o portocala, sucul de la o lamiie Mod de preparare: Se separa galbenusul de albus. Se bate, cu mixerul, galbenusul cu restul ingredientelor. La urma, se adauga albusul batut spuma, separat. Mod de servire Se serveste in cupe, cu gheata sfarimata, deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com