cocteil
Pagina 1 din 2
Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktel Ingrediente pentru 10 portii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Felul doi > Gulas la ceaun > Cocteil de pui din Sasad - Sasadi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
40 g coniac, 80 g vermut, 40 g whisky, 10 g bitter, lamiie, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine coniacul cu whisky, bitter si vermut. Se pune la rece. Mod de servire Se serveste cu o jumatate de felie de lamiie in pahar si cuburi de gheata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
lapte, capsuni(fragi,zmeura, banana), Mod de preparare: Se pune laptele (foarte rece, chiar cu citeva ace de gheata) impreuna cu fructele (cantitatile se apreciaza dupa gust sau din ochi), se mixeaza si se adauga o lingurita sau doua de coniac, lichior, vermut sau gin
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 ml lapte, 3-4 picaturi de rom, 3-4 picaturi de coniac, 10 gr. ciocolata rasa, zahar dupa preferinta Mod de preparare: Intr-o ceasca, se toarna 200 ml lapte fierbinte, se stropeste cu rom si coniac, se indulceste dupa preferinta, iar la urma se rade ciocolata deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 l votca, zeama de la 3 lamii, 4 linguri zahar Mod de preparare: Se amesteca votca cu zeama celor trei lamii si cu zaharul. Mod de servire Se serveste cu sifon.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
40 gr. suc de portocale, 60 gr. coniac, 10 gr. zahar pudra, 5 g bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca sucul de portocala cu zahar pudra, coniac si bitter. Se da le rece. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 galbenus crud, 2 linguri zahar, 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50g miere, 40g ciocolata, 1/4 baton vanilie, 1/2 litru lapte, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune mierea intr-un vas smaltuit, se adauga batonul de vanilie zdrobit, ciocolata rasa, 1 lingura din cantitatea de lapte si se amesteca totul pe abur, pana ce se topeste complet ciocolata. Dupa ce compozitia s-a racit, se toarna deasupra restul de lapte, se amesteca, se pune in mixer in care s-a pus inainte gheata pisata si se mixeaza totul timp de 1-2 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 ml vin rosu sec, 50 ml visinata, 50 ml Sprite, 50 ml afinata (facultativ), lamiie Mod de preparare: Se amesteca vinul cu visinata, Sprite si afinata. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata si o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru cocteilul de legume: 3-4 morcovi, o telina marisoara, 2-3 cartofi, 2 ardei grasi, 5 linguri ... . 20 min, la foc potrivit. 3. Cocteilul de legume: morcovii, telina si ... sareaza. Mod de servire Acest cocteil se aranjeaza pe fiecare farfurie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 lamaie nestoarsa, 4 cl lichior de kiwi, 4 felii de kiwi, curatate, vin spumos Mod de preparare: Coaja de la o lamaie se toarna in forma de spirala. Zeama de la o jumatate de lamaie se toarna intr-un pahar inalt impreuna cu lichiorul de kiwi, se adauga feliile de kiwi si se umple paharul cu vin spumos. Se orneaza un betisor cu coaja de lamaie si se asaza deasupra paharului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zeama de lamiie, iar daca cocteilul este prea gros, se completeaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 3 portii: 1 lingura miere, 2 linguri gheata pisata, 1 banana, 10 linguri suc de ananas, 250 ml lapte Mod de preparare: Se amesteca mierea cu laptele. Se pune in mixer gheata, sucul de ananas, banana taiata bucati, laptele amestecat cu miere si se bate pana la omogenizare. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. iaurt, 40 gr. zahar, zeama de la 1/2 lamiie Mod de preparare: Se mixeaza bine toate ingredientele. Mod de servire Se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura miere, 1/8 litru lapte, 4 linguri suc de morcovi, zeama de la 1/2 de lamiie, 1 lingura suc de portocale, 1 lingura gheata pisata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele, sucul de portocale, de morcov si zeama de lamiie, amestecata cu mierea si se bate totul timp de un minut. Mod de servire Se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cocteil cu sirop de fructe, reteta culinara, modalitate de preparare reteta, instructiuni pentru gatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 2 portii: un ananas, 1 grapefruit, o lamiie, 50 ml sirop de capsune Mod de preparare: Se curata ananasul de coaja, se taie felii si se trece prin storcator. La fel se procedeaza si cu grapefruitul. Se imparte sucul in 2 pahare. Se adauga cite jumatate din sucul unei lamii, si cite 25 ml sirop de capsune. Se orneaza paharul cu bucatele de ananas si se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. vin rosu, 20 gr. coniac, 25 gr. zahar pudra, 50 gr. vermut, 5 gr. suc de lamiie, 10 gr. bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar; se bea cu paiul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/8 litru lapte, 1 portocala, 1 lingura suc de grapefruit, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele amestecat in prealabil cu mierea, portocala decojita si taiata in bucati, precum si sucul de grapefruit. Se bate 1 minut. Se strecoara si se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com