Cauta in 21.294 retete
... aiba consistenta. Modeleaza cu mana chiftele de marimea unui ou, turteste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca pesmetul cu apa si smantana si las-o la rece pentru o jumatate de ora. Taie marunt ceapa si caleste-o in ulei. Amesteca toate ingredientele pana se va forma o pasta groasa. Uda-ti mainile si formeaza chiftelutele. Prajeste-le in ulei 3-5 minute. - 500 g carne de vita tocata, 1/2 cana de pesmet, 1 1/2 cana de smantana, 1 ceapa, 1 lingura de ulei, 1 ou, 1 lingura de sare, 1/4 lingura piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna cu putina ceapa uscata. Se amesteca bine cu putina faina, usturoi, piper macinat, patrunjel si marar tocate marunt, un ou, miezul imuiat in iaurt, de la 2 felii de piine, stors bine si sare dupa gust. Piftelele facute cit mai plate se dau prin pesmet si se pun direct pe tabla incinsa, frecata mai intii cu slanina sau cu o picatura de ulei. Se unge partea cruda cu o pana de ulei si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se curata, se dezoseaza si se taie in bucati mai mici. Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga foaia de dafin, semintele de mustar, putina sare si piper. Se fierbe pestele, se paseaza si se lasa sa se raceasca. Usturoiul se piseaza impreuna cu putina sare si se pune intr-un castron. Se adauga cartofii si morcovul curatati de coaja si dati pe razatoarea cu ochiuri mici. Mararul se spala si se toaca o jumatate din legatura. Se presara mararul tocat peste cartofi, se adauga pestele, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... va fi moale. Se fac chiftele si se prajesc. Se servesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fierbi cartofii in coaja si cand sunt gata, ii cureti si ii pasezi. Amesteci laptele cu 40 g de tarate, lasi deoparte compozitia 10-15 minute, apoi adaugi cartofii pasati, jumatatea de ou si jumatate din unt. Formezi apoi 3-4 chiftelute pe care le treci prin tarata ramasa si le prajesti in unt. - 2 cartofi, 50 g tarate, 40 ml lapte, 20 g unt, 1/2 ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelute, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime foarte bine incinsa. Se aseaza in cratita si se toarna deasupra sos de bulion, iar iarna sos de rosii. Se adauga o foaie de dafin, verdeata si la urma putin otet. Se scad bine. Tocatura se poate prepara si fara zarzavat. Chiftelele se servesc cu zeama de rosii. - 1/2 kg carne, 2 oua, 6 cepe, 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se coc vinetele, se curata si se aseaza pe un fund inclinat sa se scurga. Se toaca si se incorporeaza ouale, sare, piper si faina, astfel incit sa fie compozitia potrivit de moale. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul chiftelelor in ulei incins, prajindu-le pe o parte si pe alta. Separat, se fierb citeva rosii, se trec prin sita si se amesteca cu putina ceapa prajita. Se pune sare si o lingurita de zahar. Se lasa sa dea in citeva clocote. Se aseaza chiftelele in sosul de rosii si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie in patru o varza mijlocie si se fierbe 10 minute. Se scurge bine de apa, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Cind a tras tot untul, se da la o parte sa se racoreasca putin. Se freaca bine cu ouale, smantana si faina sau pesmetul, cu sare si piper. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul intr-o cratita cu apa clocotita. Se fierb si se servesc cu unt topit, sau cu smantana. Se pot praji chiftelele in untura si se servesc fierbinti, cu sos de rosii. - 500 g varza,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amestecati cartofii cu rozmarinul, galbenusul, sarea si piperul. Incingeti ulei intr-un vas si prajiti, pe ambele parti, cate o cantitate din compozitie (cat cuprinde lingura). Striviti pieptul de pui cu ajutorul sucitorului, pentru a-l aplatiza. Incingeti uleiul amestecat cu untul si adaugati carnea. Presarati un praf de sare si piper. Prajiti carnea pe o parte, la foc potrivit timp de 5 minute, apoi intoarceti bucatile pe cealalta parte si continuati prajirea inca 2 minute. Adaugati otetul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ceapa verde, tocata marunt. - 350 g chiftele de soia (inmuiate si gata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca la fast food. Pentru chiftele este bine sa folositi carne ... placul vostru. Enjoy! Ingrediente pentru chiftele -500 g carne tocata (am avut ... sau alte sosuri Ingredientele pentru chiftele se pun intr-un bol ... salata verde, o felie de rosie, o chiftea si castraveti murati feliati si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... sa nu implice snitele si chiftele, nici prea multa carne de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , m-am gandit sa fac niste chiftele de linte , pentru ca merg ... rosii. Singurul inconvenient la aceste chiftele de linte este timpul de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... .bucatarulamator.ro/2012/01/18/chiftele-de-cartofi-si-branza/ http ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Aperitive Chiftele ,rosi cherry ,masline ,branza feta
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... frumos mirositoare, poate snitele sau chiftele. Si lista ar putea continua ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
...  pentru un rezultant spectaculos. Reteta: Chiftele din porumb dulce Ingrediente: 300 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... primul rand am facut niste chiftele pe care le-am trecut ... . Am mai facut frigarui din chiftele, pe care le-am pus ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... lumea gastronomica: humus, falafel sau chiftele? Am descoperit si eu preparand ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com