Cauta in 20.697 retete
... -o câteva ore sa se raceasca. Se serveste rece, cu pâine prajita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 4 linguri de ulei de masline. Se serveste cuscusul rece cu legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ... dar... adevarata savoare a acestei mancari este atunci cand e rece. Pofta buna ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Intotdeauna te-ai suparat ca untul, abia scos din frigider, are talentul minunat de a te enerva la culme prin simplul fapt ca nu vrea sa se intinda pe paine... O calitate care il ajuta sa se pastreze cat mai bine, dar care pe tine nu te ajuta foarte mult, avand in vedere faptul ca adesea nu ai prea mult timp la dispozitie sa... stai dupa el. Tocmai de aceea am gasit pentru tine cele mai bune si eficiente sfaturi practice pentru "incalzirea" rapida a untului. Oricare dintre aceste metode are...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 kilogram de castraveti, patru borcanele mici de iaurt (500 de grame in total), o canita de apa, doua-trei fire de usturoi verde, sucul de la o jumatate de lamaie, o legatura de tarhon, sare, piper, putin ulei de masline. Preparare: 1. Pune continutul borcanelor de iaurt intr-un vas si bate-le bine cu teleul. Adauga sare si piper dupa gust si o canita de apa. Adauga si sucul de la jumatate de lamaie. 2. Taie bucati si pune intr-un blender castravetii ca sa ii transformi intr-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper. Frigaruile se servesc cu cartofii si sos rece de castraveti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca nu doresti sa pierzi prea mult timp in bucatarie, iti oferim o alternativa gustoasa si usor de preparat. Aceasta budinca de prune iti va incanta simturile! Ingrediente si cantitati: 1/2 ceasca de lapte 1/2 ceasca de zahar 2 patratele mari de ciocolata 2 cesti cu frisca 1 lingurita cu esenta de vanilie 1 ceasca de stafide 1/2 ceasca de nuci, macinate 1/2 ceasca de prune, taiate marunt Mod de preparare: 1. Incalzeste laptele intr-un vas, adaugand apoi zaharul si bucatelele de ciocolata....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu dressing-ul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune în blender rosiile, ardeiul, castravetele, usturoiul, jumatate din cantitatea de ceapa rosie tocata si jumatate din cantitatea de busuioc. Amesteca cu blenderul pâna când compozitia devine cremoasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Pune supa în boluri pentru servit si adauga în fiecare bol ceapa, busuioc, rosii cherry tocate si câteva picaturi de ulei de masline. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se curata de pielita "la rece"; castravetii se curata de coaja ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O supa cremoasa, delicioasa si plina de vitamine si minerale. Ingrediente 1 1/2 avocado sare 2 linguri ulei de masline 2 cani apa zeama de lamaie rozmarin sau marar chilli 1 rosie (optional). Se amesteca toate ingredintele in blender pana se obtine o supa cremoasa si delicioasa. Se garniseste cu rosii taiate cubulete si rozmarin sau marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de crema si dam la rece pana pregatim crumble-ul. Crumble ... . Impartiti frimiturile deasupta cremei. Dati la rece pentru 2 ore si serviti ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
600 gr. zahar, zeama si coaja a 2 lamii, 2 pliculete zahar vanilat, 1 1/2 litru vin alb, rom Mod de preparare: Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se dizolve. A doua zi dupa ce s-a dizolvat zaharul bine se adauga zeama a doua lamii, vinul si putin rom dupa plac. Se amesteca toate foarte bine si se pun intr-o sticla bine astupata si sigilata. Se pune la rece pana la intrebuintare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Ca orice mancare servita rece, se prepara cu untdelemn. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Racoritoare si delicioasa. Ingrediente 1 -2 castraveti, curatati de coaja 2 bucati de ceapa verde sau putina ceapa uscata marar proaspat 1 lingura zeama de lamaie 1/4 lingurita sare de mare 1/2 cana seminte de canepa (contin proteine, vitamina E, acizi grasi esentiali, magneziu) 1/2 cana apa 2 linguri ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele in blender pana se obtine consistenta dorita. Se presara deasupra ulei de masline si marar. Daca nu ai seminte de canepa le poti inlocui cu o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc astazi ziua numelui!!! Astazi imi sarbatoresc sotul si am ales sa pregatesc acest cheesecake fara coacere in locul clasicului tort, sper sa fie pe placul invitatilor! Mie mi-a placut tare mult! Ingrediente: pentru blat: 400 gr biscuiti digestivi 100 gr unt 100 gr ciocolata amaruie pentru crema: 300 gr frisca 500 gr mascarpone 100 gr zahar pudra 1 lingurita extract vanilie 300 gr zmeura 100 gr zahar brun 30 gr gelatina pentru glazura: 100 gr ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro