ches la rece
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
sirop de menta preparar la rece, obleti marinati la rece, gogonele cu apa rece, tort diplomat la rece cu piscoturi, tort de fructe la rece fara blat, gogosari macinati cu sare la rece, mancarica rece pui, ardei capia reteta la rece, mancare rece de limba, castraveti murati apa rece
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gustos si racoritor in zilele de vara, acest desert este gata in cateva minute! Ingrediente si cantitati: 1 cana crema de branza 1/2 cana miere (optional) alune macinate Mod de preparare: 1. Amesteca bine crema de branza cu mierea. 2. Pune desertul astfel creat la frigider, pana se raceste. 3. Inainte de a servi, presara deasupra alune macinate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bulgaria: Tarator. E o supa facuta la rece din catraveti si iaurt, fara ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Placerea mea si a lui Alex sunt aperitivele si salatele. Daca ar fi dupa noi am manca numai asa., dar d-lui Grosu ii trebuie mancare gatita. Nu ca nu i-ar placea si lui aperitivele si salatele, dar vrea mancare calda. Ce sa fac, trebuie sa impart si capra si varza. Hai sa vedem ce aperitiv am mai facut eu azi sau mai bine zis din ce si cum: -1 cutie de ton in suc natural (sau in ulei) -3 cartofi (de preferinta rosii, eu am avut albi) -1 ceapa rosie -150g masline verzi -1 lamaie -patrunjel ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... . Mod de servire Cand este rece si suficient de tare se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune rosiile, avocado, ceapa, ardeiul gras si sucul de lamâie în blender si lasa-l pâna se transforma într-o crema. Adauga o cana cu suc de rosii. Toarna crema obtinuta într-un vas mare si apoi adauga sucul de rosii ramas si o ceasca de iaurt. Pune sare dupa gust si lasa la frigider timp de 2 ore. Orneaza fiecare portie cu iaurt, arpangic si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. resturi de carne, 2 buc. morcovi, 2 buc. ceapa, 2 buc. castraveti proaspeti, 250 gr. smantana, sare, piper Mod de preparare: Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si racita se strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata supei de toata grasimea si se toarna intr-un castron peste cuburi de castraveti cruzi. Mod de servire Se drege cu smantana si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 4-5 cepe mari, 3-4 linguri ulei, sare, 20 fire arpagic, 1 pahar vin, 20 masline, 2 foi dafin, 10 boabe piper, o lamaie Mod de preparare: Bucatile care raman de la carnea aleasa pentru friptura se sterg de sosul marinatei (apa amestecata cu vin, 203 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile). Se prajesc bucatile in untdelemn, cu 4 cepe taiate marunt. Se adauga cate putina apa calda si se acopera,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... peste noapte) si se serveste rece, cu pastele fainoase fierbinti. - 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Uleiul se bate cu telul intr-un vas pina incepe sa se tulbure. Se adauga zeama de lamaie si apa minerala, turnata sub forma de firicel, sarea si sarea de lamaie. Se bate in continuare, apoi se adauga verdeata si piperul amestecand componentele pana la omogenizare. Se controleaza gustul. Se recomanda la preparatele din peste, creier, ficat, pasare, pui etc., fierte. - Pentru 1 kg: 300 ml ulei, 400 g lamaie, 100 g patrunjel verde (marar), 500 ml apa minerala, 3 g sare de lamaie, 1 g piper, 10 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata ... cu smintina si se serveste rece. - 500 g resturi de carne, 2 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare, clatita bine cu apa rece si scursa de apa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Azi incepem cu supa :) Supa rece de castraveti este din colectia ... e ca supa de castraveti, servita rece sau tarator este o supa specifica ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se curata de pielita la rece; castravetii se curata de coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr. zahar, 6 lamii, 3 portocale, 300 g frisca, 5 linguri rom Mod de preparare: Se fierbe zaharul in
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Faci amestec din: 2 cani otet, 1 cana zahar, 0,5 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Amesteci toate si le pui peste gogosarii cruzi taiati. Lasi pana a doua zi, amesteci din cand in cand. Pui in borcane gogosarii cu zeama care se lasa, le capsezi si le pui la rece. Raman crocanti. - 5 kg gogosari spalati si taiati, 2 cani otet, 1 cana zahar, 1/2 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - toate legumele si se serveste rece. - 1-2 linguri ulei de masline, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toarna esenta de cafea fierbinte peste faina amestecata cu zaharul pe foc slab si se obtine un sos gros. Se amesteca cu untul frecat spuma si se asaza pe farfurie alternind biscuitii cu aceasta crema Se inveleste cu un strat de crema. - 500 g biscuiti, 250 g unt, 2 linguri faina, 4 linguri zahar, cafea fierbinte. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro