Cauta in 16.331 retete
... pana devine aurie. Micsorand focul sub cratita, adaugam paprika, amestecam, punem ... zdrobit si putina apa, continuand - sub capac - fierberea inabusita, la foc ... rupe, apoi, in bucatele neregulate, cat unghia de mare. Cand carnea ... verifica condimentatia. Observatie: Se poate utiliza, ca folos, un vas sub presiune, tip "Kukta". Gulasul original se prepara insa numai in ceaun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... modul PRAJIRE inca 40 minute, presiunea: 3. 9. Taiati muschiul felii rotunde, pe ... 2 niveluri si posibilitatea de modicare a presiunii, poti prepara diverse feluri de ... , acoperire unica antiaderenta DYKING dezvoltata in Japonia special pentru gatit sub presiune, capac detasabil, comenzi in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... friptura pe cat de simpla pe atat de buna  pui la ... usor pielea de pe piept si strecurati cate o frunza de salvie sub fiecare jumatate de piept - vezi foto. Ungeti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... patrunde si supa scade. [tip]Daca aveti o oala minune (care fierbe sub presiune), puteti fierbe carnea in ea.[/tip] Adaugati rosiile, zaharul si fierbeti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la fel, am fost uimita de cat de gustoasa era si sub cate forme era prezentata: coronita, impletita, ca o lipie... Pe "fritule" a sarit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... porc la gratar este pe cat de simpla pe atat de ... porc (de un deget grosime, a cate 220-240 grame fiecare) 1 bucatica ... de minute inainte de a o frige. [tip]Temperatura carnii puse pe gratar ... cand este pusa pe gratar.[/tip] Ungeti carnea cu ulei si ... , pe fiecare parte. [tip]Pentru dungi frumoase, sub forma de romburi, intoarceti carnea pe gratar ... ceas). Repetati pe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , credinta si pofta de viata cate are Moldova. Si toate trasaturile ... doar gaina, caci cocosul e in oala, sa faca borsul bun. Fiindca ... gaseste inca, rar ce-i drept, cate o ocazie sa gatesti, incet pentru ... apa rece de sa abureasca oala pe dinafara. Adaugati sare si ... cocos se continua in aceeasi oala, adaugand treptat ingredientele, pana la ... , telina si patrunjelul. In aceeasi...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Dar complicat nu e. Si ca sa vedeti cat de simpla e viata sub complicatele-i aparente va spun doar ca aceste ... extraordinare, suculente si carnoase, cunoscute sub numele de funghi porcini, sunt ... ulterior peste tot in lume sub denumirea italiana. Inclusiv la noi ... scada temperatura din interior.[/warning] [tip]Tortellini se gasesc la raftul ... fi inlocuit cu Lacrima lui Ovidiu sau alt vin...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fel de mancare: intr-o singura oala adaugand treptat ingredientele, in functie ... a le uni la final.[/note] [tip]Daca folositi naut nefiert, puneti ... o lingura rasa de bicarbonat.[/tip] Pregatiti o oala cu apa care va ... aceasta oala o sa completati cu apa vasul cu mancare, atata cat este necesar pentru a fierbe, de ... acest motiv se va fierbe sub capac, iar...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pruna, in locul samburelui, punem cate un cub de zahar si ... sau farfurie. Punem la fiert o oala cu apa in care am ... gata toate, le fierbem pe rand, depinde cat este de mare oala, eu am fiert de doua ori 8 si ... zahar. Se consuma atat calde cat si reci, ca fel principal ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui de tara, am fiert-o mai intai la oala cu presiune cam 30-40 minute dupa care am continuat sa ... putin. Apoi se toarna incet, cate putina zeama de la carnea ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... subtiri, apoi taie si untul in bucatele mici. 3. Intr-o cratita sub presiune, asaza succesiv untul, ceapa, repartizata egal pe fundul cratitei, un ... cu supa peste continutul din oala, apoi spala si toaca patrunjelul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe ficat. Puneti la fiert o oala mare cu apa in care ... de dafin, 2-3 linguri de sare (in functie de cat de mare e oala), cateii de usturoi curatati si 1 lingura boabe de ... sucitor sau coada de matura. [tip] Matele se leaga la capat ... lungi de 50 de centimetri.[/tip] Dupa ce s-au zvantat, caltabosii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... os in vasul de gatit sub presiune. 2. Adaugaticeapa, morcovii, radacinile de pastarnac curatate in prealabil, sarea, boabele ... 30 de minute, nivelul de presiune: 3. 4. Dupa semnalul sonor reduceti cu grija presiunea. Mai intai setati nivelul 1, apoi treptat schimbati in pozitia ... compozitia se va raci putin, presiunea va scadea in mod automat ... 2 niveluri si posibilitatea de modicare a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucati potrivite. Incepeti sa infasurati sarmalutele. Scobiti dovleacul de miez, lasati ... 1 cm de coaja, umpleti-l cu sarmalute, asezati-l in mijlocul unui vas ... jur imprejur asezati radial celelalte sarmale. Taiati carnatii felii mai grosute ... pe marginea vasului si peste sarmalele din dovleac. Decorati radial cu ... bulionul si apa pana acopera sarmalutele, presarati cu cimbru, adaugati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua ori prin masina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei de masline Taiem broboli buchetele cat mai mici, le spalam sub jet de apa, le scurgem si ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... special una nesmaltuita . oala de lut pentru sarmale (smaltuita) In primul ... in proportie de 80%. Adaugati condimente (cat mai apropiate de specificul sarmalelor) sare, boabe ... rece. Oala este pregatita pentru a primi prima runda de sarmale. Daca doar ati botezat oala si nu ... de vin alb sec in oala, sarmalele va vor multumi....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fiert 3 litri de bors intr-o oala. Indepartati frunzele exterioare, vestejite, ale ... (vezi galeria foto). Claditi sarmalele in oala, in straturi succesive, intercalate ... . [tip] Pentru un plus de aroma, puteti intercala printre sarmale cate un ardei gras umplut ... / sau cate o rosie umpluta cu carne. [/tip] fierberea Introduceti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... subtire a frunzei. In functie de cat de mari vrei sa faci sarmalele, frunza o tai ... mai raman dupa ce impachetezi sarmalele, adica le toci marunt. Jumatate ... fundul oalei in care fierbi sarmalele si jumatatea cealalata o pui deasupra ... iasa afara. Se asaza sarmalele in oala in forma de cercuri ... cimbru. Peste ultimul rand de sarmale pune cealalta jumatate de...
Reţetă de pe retete.eva.ro