Cauta in 21.308 retete
... mixer, cu nuca, stafidele si patrunjelul. Impaturim sarmalele, le asezam intr-o oala si le lasam la fiert pana sarmalele devin potolite. Dupa ce au ... dovleac pe varza luata din oala si adaugam peste ele cana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... moale ,nu dura, sa iasa sarmalele pufoase .Mai adaugati suc de ... inca dura ! Incepem sa impachetam sarmalutele in felul urmator : asezati pe ... o cratita si incepem sa asezam sarmalutele,pe randuri. Dupa fiecare rand ... dulce si presaram cateva frunzulite de marar. Acoperim sarmalutele cu apa ,cat sa le inece si dam la cuptor incins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu tocatura si se infasoara sarmalele ca un sul, iar capetele ... sa nu iasa carnea. Intr-o oala mare se asaza pe fund ... se asaza afumatura, varza tocata, sarmalele, varza tocata, rosiile de-asupra, foile de dafin printre sarmale, piperul boabe, restul de pasta de ... si apa pana se umple oala. Se fierbe pe aragaz o jumatate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orezul, piinea muiata in lapte, sare, verdeata si se fac sarmalute cat mai mici. Se asaza in cratita rinduri, se umple cu ... Borsul se toarna dupa ce sarmalutele sunt fierte mai intii cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , s-a constatat ca numita bautura de tip cola este cel mai mare ... mai stiti si putina matematica, cat sa inmultiti cantitatea de zahar ... 330 mililitri de suc. Dar cat inseamna asta? O fi mult? O fi ... contin cam tot atata zahar cat cele pe baza de cola ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pe fundul vasului si deasupra sarmalelor. 5. Se amesteca ceapa, orezul (racite ... permita orezului sa fiarba iar sarmalele sa nu fie tari. 6. Se adauga sare (in functie de cat de sarata este varza) si piper. 7. Se pregatesc sarmalele, se aseaza in cratita circular ... de tomate si rosiile taiate. 9. Sarmalele se pun la fiert pe ... aproximativ doua ore cratita cu sarmale se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , marar. Mod de preparare: Pentru sarmale este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac numai din varful frunzelor foarte ... 2-3 ape caldute, atit frunzele intregi cat si tocate. Carnea de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gratar si plita de fonta. Cat am lasat sa urce temperatura ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 1-2 maini din verdeata oprita. Punem sarmalele pregatite, mirodenii si acoperim cu ... si apa clocotita. Turnam peste sarmale si dam la cuptor sa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si se va adauga in oala. Se taie si rosiile rondele si se vor adauga in oala alaturi de restul de varza ... sunt gata se asaza intr-o oala (ideal ar fi un vas ... cu rosii, apoi straturi de sarmale, si deasupra restul de rosii ... amestec si intre straturile de sarmale. Dupa ce se aranjeaza in oala se pune pasta de tomate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Somonul sub crusta de pesmet cu cimbru este o alternativa foarte gustoasa ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... amestecam cu mana. Asezam in oala cateva legume apoi carnea si ... deasupra. Turnam vinul si acoperim oala. Dam la cuptor la 200?. Dupa vreo ora scoatem oala, gustam zeama si potrivim de sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... care le cunosti sau de sub etichete pe care le citesti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... foi de varza sau stevie. Sarmalele se asaza in cratita. Peste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Torturi gata facute cuparate taiem in felie intre iel la fiecare felie punem , un amestec obtinut din coicolata unt si alune macinate dupa ce cu un tigaie teflonate punem untul punem la foc mare intre timp punem ciocolata alba si alunea macinate . lasam la foc pana obtinem un start curgatoare, asa cald punem asa numit amestecul la fiecare felie, cand totul este pus la loc , la exterior invelim tot cu acest amestec de ciocolate albe putem decora dupa gust. Totyul lasam asa 8 ore dupa care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin cu o furculita. Se adauga cate o lingura de zahar pudra, amestecand ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... dupa gust si se umplu sarmalutele. Cntitatea de soia se alege in functie de numarul sarmalutelor. Se fierb la foc mic adaugind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente : 1 ceapa alba mica 250 g cartofi 250 g morcovi 250 g sfecla rosie 250 g peste marinat 5 linguri maioneza de casa 1 ou fiert Patrunjel verde Mod de preparare : Cartofii ii punem la fiert cu coaja, in apa cu sare dupa care ii strecuram si ii lasam sa se raceasca . Morcovii si sfecla rosie le imbracam in folie si le coacem la foc mic pana intra furculita in ele. Le lasam la racit . Curatam legumele de coasa si le dam pe razatoare in boluri diferite. Pestele il taiem marunt. Sfecla...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Foile( se fac 3 foi din compozitia de jos) 500 gr Faina 150 gr Margarina 2 Galbenusuri de ou 1 Praf de copt 100 gr Zahar Smantina (cit cuprinde pt foi) Coaja de la o lamaie Toate acestea de amesteca impreuna (margarina,zaharul,galbenusurile) intr-un castron. Faina se amesteca separat cu un praf de copt dupa care se pune in castron,se adauga smantina pt avea in final un aluat bun de lucrat cu el .Coca obtinuta se inparte in 3 si se vor face 3 foi care se vor coace pe dosul tavi la foc normal(...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Foile Se face coca din apa minerala, faina si ulei. Daca inca se lipeste de maini se mai pune putina faina. Se lasa sa se odihneasca pana radeti dovleacul. Umplutura Se rade dovleacul pe partea cu gauri mari si se amesteca intr-un castron cu zaharul si scortisoara. Se poate rade si in robotul de bucatarie. Se tapeteaza masa de lucru cu faina. Se imparte coca in 2 parti egale. Se intinde prima foaie de lungimea tavii de aragaz. Se pune pe ea jumatate din dovleac si ruleaza, avand grija sa o...
Reţetă de pe retete.eva.ro