burger de porc i vit tradi ionali
Pagina 5 din 5
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper ... doua farfurii, taie friptura de vita în fâsii subtiri, asaza deasupra frunzelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi ... apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si ... legume fierte. - 800 g muschi de vita, 400 ml vin alb, 2 linguri ... ; pentru umplutura: 100 g carne tocata de vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte, 2 dovlecei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele ... geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin ... condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi cu putin busuioc maruntit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie antiaderenta încinsa si cu mâner din inox se asaza medalioanele de muschiulet. Se lasa 2 minute pe o parte pâna se dezlipesc singure, dupa care se întorc pe partea cealalta. Dupa doua minute lasate si pe partea cealalta se introduce tigaie la cuptor ca sa se patrunda mai bine carnea. Ciupercile se pun într-o tigaie antiaderenta foarte bine încinsa cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, se sareaza si se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 500g carne de porc taiata cuburi 4 morcovi mici intregi 200 ... face minuni cu carnea de porc: devine frageda, usoara si poti ... despre traditionala carne grea de porc (desi ramane la fel de ... pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ... l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine ... . La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 50 gr ulei carne de porc taiata cubulete 200 gr supa ... Caliti ceapa cu carnea de porc. Cand se rumenesc adaugati boiaua ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace la 160°C. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu ... (nu prea sunt fan porc) dar barbatii din familie o iubesc si ... amestecul. Ingrediente: - 5 felii ceafa de porc - o legatura de patrunjel - 3 linguri tandoori ... si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline. Deasupra se asaza bucata de carne, asezonata cu sare si piper. Se introduce în cuptorul preîncalzit la 250 de grade Celsius si se lasa pentru aproximativ 35 de minute, dupa care se va opri focul si se va lasa în cuptor pentru înca 2 ore – 2 ore si jumatate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro