burger de porc i vit tradi ionali
Pagina 4 din 5
... pus cateva minute la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat,sare dupa gust, un ou si ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , putine sunt acele parti ale porcului care sa refuze o friptura buna ... distribuie uniform. Asociere: carnea de porc se asociaza in mod natural ... . Garnituri : Garniturile pentru carnea de porc sunt pe masura generozitatii ei ... adevarat nepotrivite dupa o friptura de porc. Berea, in special neagra, este o bautura traditionala langa o friptura de porc. Dar, probabil, cele mai potrivite ... Noir,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : 300 ml Pentru: carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ... : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ulei, 2 varfuri de cutit ... , foaia de dafin, piciorul de porc si se pune din nou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... macra tocata (de porc sau combinata cu vita), 6 - 8 legaturi de frunza de vita (in functie de marimea frunzei), 1 ceapa ... fiert. Se oparesc frunzele de vita care au fost spalate inainte ... compozitie se umplu foile de vita danduli-se forma de sarmaluta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... umplut: 200 g carne tocata de vita, 250 g ciuperci (de la congelator ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
800 g muschi de vita, 400 ml vin alb, 2 linguri ulei, sare ... ; pentru umplutura: 100 g carne tocata de vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte, 2 dovlecei ... spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi ... apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... macra tocata (de porc sau combinata cu vita), 6 - 8 legaturi de frunza de vita (in functie de marimea frunzei), 1 ceapa ... fiert. Se oparesc frunzele de vita care au fost spalate inainte ... compozitie se umplu foile de vita danduli-se forma de sarmaluta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o oala mare, caleste carnea de vita pâna când devine maronie. Dizolva cuburile de concentrat de vita în patru cani cu apa si toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro