Cauta in 21.294 retete
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si fructe dulci-acrisoare. Traditia germana a impus prepararea ficatului de porc/vita cu mar intr-o combinatie rafinata. Ficateii de pui cu mar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de la ea v-o prezint si voua: - 1,5 kg de carne toacata (porc + vita, porc sau pui) - 3 oua - 5-6 felii de franzela - sare + piper + condimente (fie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mai curand!!! Ingrediente pentru cca.10-12 tartine: - creier de porc/vita - ulei - zeama de lamaie - ceapa tocata - sare, piper Mod de ... un creier de vaca sau porc ( cca.150 g.). Se da prin ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... luni. Amestecul de condimente cajun se foloseste pentru carnuri (pui, porc, vita sau miel) fripte sau prajite la gratar, tigaie sau in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pilaf turcesc. Se poate face si cu altfel de carne (porc,vita curcan) Pentru cei care nu mananca prajeli, morcovii si cartofii ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... , zucchini, ardei grasi si cartofi, dar si cu fripturile de porc, vita si miel. Preparare: Iubitor al altor ierburi, cum sunt rozmarinul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , frigaruile grecesti din carne de porc, vita, miel, pui si, mai rar, peste spada, reunesc in ele ... : 400 grame carne slaba de porc 1 lingura oregano uscat 6 linguri ulei ... alte tipuri de carne: pui, vita, miel sau chiar peste cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... reteta de chiftele . Reteta: Parjoale moldovenesti Ingrediente: 1 kilogram de carne (porc, vita sau amestec) 250 grame paine 4 oua 1 morcov 1 cartof 1 ceapa mare ... marar ulei sau untura de porc pentru prajit 100 grame pesmet ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... minute, pana se rumeneste: Eu fiindca am folosit carne macinata porc+vita, deci, cam grasa :)...fata de cea de vitel... mi-a iesit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... aici grupate preparate din carhne de pasare, din carne de porc, vita si oaie, vanat, produsele cu oua, supe, salate si mancaruri ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... , dupa bunul plac, cu marinate clasice sau exotice. Alegeti pui, porc, vita si fructe de mare, in cantitati moderate (max 1 jumatate de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la foc rapid, in wok), mai ales in compania carnurilor  porc, vita si pui. Puiul cu urechi de lemn este una din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cutite sunt utilizate pentru servirea individuala a fripturilor din carne de porc, vita, vanat, pasare, etc. Cutit si furculita pentru servirea pestelui Cutite ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pasari si mamifere de talie mica si medie: capre, oi, porci, vite (chiar si in cazul vitelor avem de-a face cu rase de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de carnitas sau resturi de friptura din carne de porc sau vita. Simpla, usor de realizat acasa, quesadilla este o gustare excelenta ... : 400 grame carnitas (sau resturi de friptura de vita sau de porc) 200 grame branza cheddar (sau un cascaval bun ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr ... sa se raceasca. Frunza de vita o oparim cu apa fiarta si ... se scurga. Pe frunza de vita punem o lingurita de umplutura si ... lut oalei cateva frunze de vita apoi asezam sarmalele. Adaugam 2 linguri ... , acoperim cu cateva frunze de vita, punem apa cat sa le ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fasiilor de carne de porc sau vita provenite dintr-o friptura gatita inabusit cu mirodenii (pana la ... de preparare: indelung (8-10 ore) Ingrediente: 1 bucata pulpa de vita sau porc, fara os, degresata (2-3 kilograme) 1 ceapa rosie mare 3 ardei iuti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com