Cauta in 21.294 retete
Mai întâi pune deoparte câteva boabe de zmeura si de afine. Pune iaurtul într-un bol, laolalta cu dulceata de zmeura si cu mierea, apoi amesteca bine. Adauga boabele de zmeura si afinele, dar ai grija ca acestea sa nu se zdrobeasca. Ia patru pahare dimensiuni mici (poti folosi si pahare goale de iaurt) si toarna crema în acestea. Pune apoi deasupra, în fiecare pahar, boabele de afine si de zmeura pastrate la început. Paharele trebuie lasate în congelator timp de cel putin o noapte....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si dezmorteste-te impreuna cu natura! Sasa Matic, barman in Club ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mod se poate prepara cotlet natur, fara sa fie dat prin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am eliminat inscrierile duble si in final au ramas 198 participanti.Multumesc tuturor pentru participare .Multumesc sponsorului pentru generozitate! Lista participantilor: 1. Elena Badescu 2. Anu Ska 3. Mary Anton 4. nicoleta ciocoiu 5. Lorena Pintilie 6. draghita melinda 7. Dinu Florina 8. Veronica Maxim 9. Dobrica Carmen-Ana 10. Andreea Caiea 11. gherghely maria 12. Mazilu Catalina 13. draghita vasile 14. Filip Adrian 15. Nita Alexandra Cristina 16. Filip Vasile 17. Adina Eni 18. Nicola...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Aceasta reteta am descoperit-o acum 2 ani si am adoptat-o, pentru ca este foarte usoara si obtinem un orez care nu se lipeste. Si inplus nu avem nevoie sa-l supraveghem tot timpul. Se poate servi in garnitura cu carnea. Cartea de bucate din care am preluat reteta este "Cuisine chinoise" - Vie pratique/Cuisine, aparuta in 1981. In aceasta colectie sant 14 reviste, fiecare de aproximativ 80-100 pagini. Deci foarte multe retete... Ingrediente (pentru 4 persoane): - 350 g orez lung - 0.75 l apa -...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... si se serveste cu cartofi natur. Se presara cu verdeata deasupra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se serveste dupa ce se sareaza. - 750 g ficat, o lingura faina, 2 linguri ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata andivele de foile ingalbenite, se taie cotorul. Se oparesc 10 minute in apa clocotita nesarata. Se varsa in strecuratoare si se scurg bine. Se pun la fiert in alta apa clocotita, in care s-au adaugat sarea, zeama de lamiie si uleiul. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 de minute. Se varsa in strecuratoare, se scurg bine. Se servesc ca garnitura la friptura. - 1 kg andive, zeama de la 1 lamiie, 4 linguri ulei, 1 lingura sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune octopusul in vin si zeama de lamaie, se acopera cu apa, se pune pe foc la foc repede, iar cand incepe sa fiarba se reduce la mediu. Se lasa asa sa fiarba, pana se patrunde (se incearca cu o furculita). Cand este fiert, octopusul se curata de piele si se taie frumos in bucatele de marime potrivita. Se fierb cartofii in coaja cu apa si sare, se descojesc si se taie in sferturi. Se combina octopusul cu cartofi, ulei si patrunjel verde tocat si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert in apa clocotita, in care s-au adaugat putina sare si o lingura cu ulei. Ardeii se curata de seminte, se spala si se taie in felii subtiri sau cuburi. Hamsiilor li se indeparteaza capetele, apoi se taie in bucati. Se scot cartofii din apa, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in cuburi sau felii. Se face o vinegreta din uleiul de masline, sucul de lamaie, sarea, piperul si nucsoara. Se asaza legumele taiate pe farfurie, se presara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se aseaza intr-o cratita cu unt. Se acopera si se da la cuptor, la foc moale. Se tine cam 25-30 min. la cuptor, in functie de marime. Cand e gata, se presara cu sare, si se serveste rece sau cald, dupa gust. - Un ficat de gasca, unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... numai de la Napolact sau Natura) - 1 galbenus de ou - 2 linguri de ... dam iaurt Campina, Napolact sau Natura) sau chiar si cu o lingura ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mari - 250g crema de branza natur - 4-5 linguri salsa - 100g sunca taiata ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... intaritor de frisca, 20 g fistic natur, nu sarat. Pentru ornat: drajeuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prieteni ca inainte :) Ciudata si natura umana...cum privim totul cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mult timp sa pregatesc acest burek (la mine a iesit mai mult ... Laura, cu al ei apetisant burek cu carne ;) Ingrediente: - 1 pachet foi ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... si alte minunatii desprinse din natura... ...pana la Manastirea Prislop (dati ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... le-ati ramas fideli, gustul naturii se regaseste in fiecare borcan ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... : - 3-4 bucati kiwi - 1 portocala - 2-3 linguri iaurt natur sau lapte - 1 lingura miere Mod ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... sunt un adevarat miracol al naturii, o resursa nebanuita de vitamine si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com