Cauta in 21.294 retete
8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg branza telemea amestecata cu branza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie, 1 lingura zahar Mod de preparare: Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga branza, coaja de lamiie, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt, se da la cuptor incins 30-40 minute pana cind prinde o coaja...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, o lingurita unt, sare Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare pana se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu branza de vaci. Se presara peste spaghete. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sare, pesmet Mod de preparare: Brinza de vaca, stoarsa bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conform instructiunilor de pe plic. Brinza dulce se amesteca cu zaharul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... umezesc cu zeama de lamiie. Brinza se freaca bine, apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-350 gr. macaroane, 200 gr. branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si cu ouale batute. Se asaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
450 g conopida, desfacuta in buchetele, 25 g unt, cite un ardei rosu, verde si galben, 25 g faina alba, 450 ml lapte, 100 g branza, o lingura pesmet, 25 g cascaval Mod de preparare: Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acelasi ulei se toarna faina si se amesteca incet, se adauga laptele si se fierbe un sos gros in care se va adauga spre sfirsit nucsoara si 2/3 din branza. Conopida...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de codite si de seminte. Brinza de vaca maruntita bine se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vanilie Mod de preparare: Brinza de vaca, fara zer, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceapa, 1 felie piine alba muiata in lapte, 2 linguri branza telemea rasa, 4-5 cartofi fierti, sare, piper, 1 galbenus, albusul batut spuma, patrunjel si marar tocat Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu piinea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, branza rasa, verdeata tocata si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 cremwurst sau cabanos, 100 gr. kaiser sau bacon, Mod de preparare: Se pun in cupe rezistente la caldura ceapa, mezelurile, ardeii, se pun la cuptor, si spre sfirsit se adauga bulionul, branza, cascavalul si oul si se mai coace pana e gata oul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, zahar pudra, 2-3 biscuiti, coaja de lamiie, o lingura sirop de fructe Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita si se amesteca cu zaharul pudra si coaja de lamiie. Se aseaza apoi pe o farfurioara cu biscuitii stropiti cu sirop de fructe.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. branza de vaci, 125 gr. zahar, 2 linguri faina, 2 oua, sare, coaja de lamiie, unt Mod de preparare: Se amesteca branza cu zaharul, apoi se pune faina. Se bat ouale, ca pentru omleta, cu putina sare, si se amesteca totul. Se coace la cuptor intr-o forma unsa cu unt. Mod de servire Se poate servi cu dulceata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg cartofi, 75 g branza de vaca, 200 g telemea de oaie, 5 g unt, 2 oua Mod de preparare: Se desareaza telemeaua in apa calda. Se sfarima si se amesteca cu branza de vaca si cu ouale intregi. Se fierb cartofii cu coaja(nu prea tare), se curata si se taie felii. Se amesteca cu branza si se asaza intr-o cratita( rezistenta la cuptor) unsa cu unt, presarind deasupra bucatelele de unt. Se coace 1/2 ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
paste scurte spiralate, cas ras, cascaval ras, branza de vaci, branza topita afumata, oua, putina smantana, parizer de pui, marar, sare piper si alte condimente dupa gust. Cantitatile difera, in functie de ce gust vreti sa predomine. Mod de preparare: Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sunt gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smantana, branza de vaci, casul si cascavalul ras se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smantana, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Mod de preparare: Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. conopida, sare, 2 linguri branza telemea, marar, 1 lingura unt Mod de preparare: Conopida curatata se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie. Se scurge bine si se asaza pe un platou. Se presara cu branza amestecata cu marar tocat. Se incinge untul si se toarna peste conopida.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6-8 mere, zeama de la o lamiie, coaja rasa de la o lamiie, 6 linguri branza de vaci, 3 oua, 5 linguri de zahar, 2 linguri de nuci macinate, o lingura buna de gris, 2 linguri de unt netopit, sirop de fructe, pesmet, 1/2 pachetel de praf de copt Mod de preparare: Se spala bine merele, se curata si se scoate casuta cu simburi. Pentru a-si pastra culoarea, se stropesc apoi merele cu zeama de lamiie sau apa cu putin otet. Separat, se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul si coaja de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi, 6 oua, 200 gr. telemea, 100 gr. unt, 200 gr. smantana, sare, piper Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja si cind sunt gata se curata si se taie rondele. Se fierb tari 4 oua, se curata si se taie tot sub forma de rondele; telemeaua se rade. Se freaca galbenusurile crude de la 2 oua, cu sare, se adauga untul topit, albusurile batute spuma si smantana. Se ia o forma potrivit de mare, se unge cu unt si se aseaza alternativ un strat de cartofi, un strat de rondele de ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com