Cauta in 20.697 retete
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tocata (de porc sau de vaca, dupa gust), 1/2 cana orez fiert ... , ienibahar, ulei Mod de preparare: Budinca inlocuieste cu succes sarmalutele in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Pudra de budinca se amesteca cu laptele cald si, dupa ce ... , iar restul se pune peste budinca racita. Compozitia astfel rezultata se ... smântâna pastrata în mijlocul budincii de ciocolata si se amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... succesul pe facebook v-am facut o budinca de taietei asa cum o facea ... mari) - 700g branza proaspata de vaci - 300g stafide - 2 fiole esenta de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . macaroane, 80 gr. carne de vaca fiarta, 5 ml ulei, o lingura iaurt ... -15 minute. Mod de servire Budinca se serveste cu sucul de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun pastele la fiert, timp în care preparam compozitia pentru umplere. Se amesteca brânza dulce cu aromele si cu oule batute bine. Dupa ce obtinem o compozitie omogena o adaugam peste pastele scurse bine si amestecam pâna ce aceasta se distribuie uniform. Ungem un vas de iena cu putin unt si adaugam compozitia obtinuta. Lasam la cuptor timp de 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s-a racit, portionam dupa preferinte si ornam cu zmeura!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg ficat de vitel sau vaca, 3 cepe, 3 oua, 3 linguri faina, 150 ... pune totul intr-o forma de budinca sau intr-un vas de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Foile de placinta le lasam sa se dezghete la temperatura camerei,intre timp noi ne ocupam de compozitie,pentru inceput punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol o amestecam cu zaharul,cu ouale si mirodeniile aferente amestecam pana se incorporeaza toate,stafidele trecute prin sita le adaugam si pe dumnealor si le amestecam usor. Ungeti bine o tava cu unt/ulei. Am impartit pachetul de foi in trei parti pentru am iesi trei cultuce de plalinta,foile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pumn de stafide, branza de vaca Mod de preparare: Se fac ... , dintr-o bucata de branza de vaca data prin sita, amestecata cu ... deasupra si sa fie toata budinca imbracata in clatite. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -un bol separat se amesteca budinca instant cu lapte pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru aluat se inmoaie drojdia in putin lapte caldut si un praf de sare . 2. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu 4-5 linguri de lapte clocotit si se lasa sa se raceasca. 3. Cand este rece se amesteca cu drojdia si se pune la dospit. 4. Intre timp restul de lapte se incalzeste, se adauga zaharul, mirosurile, ouale batute bine si uleiul. 5. Cand drojdia s-a dospit se pune in faina, se dauga laptele si se incepe framantatul. 6. Pentru a framanta mai usor se topeste untul si, in timp ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g macaroane, 300 g carne macra de vaca, 3 cepe mari, 2 linguri untura sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. muschi de vaca, 3-4 felii morcov, 15 ml ulei, sare, cimbru Mod de preparare: Muschiul curatat de pielite se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pana se fragezeste. In timpul fierberii, se adauga sarea si 2-3 frunze de cimbru; se serveste cu sote de morcovi si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 gr. muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare ... de preparare: Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 minute. Mod de servire Se scurg si se servesc fierbinti, cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 3 oua, 3 linguri rase de gris, 1 pahar mare smantana, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se da branza prin sita sau se sfarima bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cite unul, grisul, faina si sarea. Din
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . macaroane, 300 gr. branza de vaci, 5 linguri de zahar, scortisoara si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com