budinca din corasla de vaca
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, budinca din corasla
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestec tot cu mixerul , ung cu unt un vas iena si bagam la cuptor un deliciu . puteti face cu cu riccota copilul meu de 5 an e innebunit dupa plancitita fara aluat
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. muschi de vaca, 300 gr. ficat de porc, 250 gr ... Mod de preparare: Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 200 kg. pulpa de vaca, 100 gr. slaninuta, 1 buc. ceapa, 1 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se iau 500 g branza de vaci, 3/4 pahar smantana, 3/4 pahar zahar, 3 pahare ... adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura se trece prin ... pune o lingura de branza de vaci pe partea prajita a clatitei si ... se umplu cu branza de vaca preparata ca mai sus, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne macra de vaca, putina untura, 4 cepe, o lingurita bulion de ... la cuptor cam 3/4 ora. Cind budinca este gata se lasa 1/4 ora ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . capsuni, 500 gr. branza de vaci neteda, 150 gr. zahar, 4 albusuri ... intr-un castron branza de vaci cu 100 gr. de zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne macra de vaca sau vitel, 2 felii franzela, 1 1/2 lingura unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . zahar, 150 gr. branza de vaci, 100 gr. unt, un varf ... moale, se adauga branza de vaci framintata si se amesteca bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. inima (sau uger de vaca), o lingura faina, o lingura untura, o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carne de vaca (1 kg cu os sau, cind carnea nu are ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, gris, 15 gr ... preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150-200 gr. muschi de vaca, sare, 10 gr. unt, verdeata Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite, se bate usor sa se inmoaie, dar nu se subtiaza, apoi se frige la gratar pe ambele parti. Nu se pune grasime pe gratar. Se sareaza dupa ce s-a fript. Mod de servire Se serveste cu unt si verdeata deasupra sau asociat cu diferite garnituri de legume sau piure de cartofi si salata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . unt, 250 gr. branza de vaca, 3 linguri zahar pudra, 3 galbenusuri, coaja ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de lamiie, 1/4 kg branza de vaca, 1-2 oua, 4 linguri zahar, 1 pumn de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Foile de placinta le lasam la temperatura camerei sa se decongeleze ,intre timp pregatim branzica pe care o amestecam cu zaharul,ouale si coaja rasa de lamaie si portocala si zaharul vanilat as fi adaugat si stafide dar am unu mofturosi care le uras insa eu le recomand cu drag in placinta cu branza. Cand foile sunt gata ,topesc margarina si ung fiecare foaie cu margarina topita formam o baza din jumatate de pachet dupa care adaugam branza iar restul de foi le adaugam la suprafata la fel unsa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana ... cu galbenusurile, smantana, branza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com