Cauta in 16.319 retete
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zahar pudra pentru pudrat budinca. (4-6 portii) Preparare: - Rupe in bucati ... baza, incet cu o spatula. - Pune budinca la copt, intr-o tava rotunda ... de 40-45 de minute. - Budinca se poate rasturna, este buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inca 1/2 ora. - 500 g carne de vaca, 800 g cartofi, 2-3 cepe, o lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se adauga apoi brinza de vaci, maruntita bine cu furculita, gemul ... 20 minute.Dupa ce s-a copt budinca, se trece cutitul pe marginea ... sau 5 oua, 250 g brinza de vaci, 100 g unt, o lingurita cu virf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine branza de vaci, smantana si zeama de lamaie ... paine prajita. - 500 g branza de vaca, 5 linguri smantana, 1 lingurita zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putina verdeata. - 150 g muschi de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spaghetti 250 gr branza de vaci cremoasa 100 gr merisoare, agrise ... le amestecam cu branza de vaci. Turnam compozitia obtinuta peste paste ... otet balsamic peste feliile de budinca si servim. Daca nu va ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cu unt. - 1,2 kg pulpa de vaca, 100 gr. slaninuta, 1 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Lasati branza de vaci sa se scurga circa o ora intr-un ... de lamaie, 800 g branza de vaci, 5 linguri zahar pudra, 2 lingurite cafea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza. - 10-12 buc. ardei grasi, 600 g brinza de vaca, 200 g unt, 1 leg. marar verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocat. - 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din morcovi si branza de vaci. Ai invatat inca de mica ... rasi fin; 3 linguri branza de vaci; 1 lingura frunze de marar; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taptetat cu pesmet si coace budinca la foc mic, 40-50 de minute. Serveste budinca fierbinte cu sos de usturoi (usturoi pisat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amaruie, deserturile cat mai ciocolatose, budincile, cremele...tot ce e cu ciocolata. Budinca aceasta de azi este absolut delicioasa, atat de delicioasa incat ... face comparatie intre minunata si o budinca clasica la plic, dar deloc ... incet cu telul pana cand budinca se ingroasa. Cand aceasta s-a ingrosat ... pana cand este incorporata complet. Budinca se toarna in vase rezistente ... servire. Ca...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... tot suntem la capitolul budinci, va prezint o budinca de mei cu ... apa sau lapte vegetal/lapte vaca -1 lingura praf roscove sau cacao ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute. Se servesc calde. - 2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura brinza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute. Se scurg si se servesc fierbinti cu unt. - 100 g brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 g unt, gris, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... descoperit cu adevarat, am facut budinca de mai jos in diverse ... rapid, gustos si recomandat mofturosilor! Budinca de tapioca cu lapte de ... de vasul in care preparam budinca. In maxim 15 minute veti ... imprumuta din aromele adaugate in budinca! Combinatiile sunt nelimitate, lasati-va ... pietele sunt pline de fructe ! Budinca de tapioca cu lapte de ... pastreaza borcanele ! Asa-i ca-s...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... 10 portii: 1,5 kg antricot de vaca, 150 g unt, sare, cimbru. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro