bait turcesc miel
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
bait carne porc, bait pentru miel, bait iepure, miel la ceaun, bait pt curcan, bait carne mistret, tocana miel ardeleneasca, bait caprioara, drob de miel, ghiudem turcesc
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cotletele de grasime, se spala si se taie fasii. Se pun bucatile de carne intr-o cratita cu ulei si se rumenesc pe toate partile, mestecand sa nu se prinda. Cand sunt frumos rumenite se scot din cratita si se pastreaza calde. Se curata usturoiul si se toaca marunt, iar lamaia se stoarce de zeama. Se pun intr-o cratita 3 pahare de supa de legume si cand incepe sa clocoteasca se adauga zeama de lamaie, usturoiul si rozmarinul tocat marunt. Dupa un clocot se adauga bucatile de carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. carne de miel, ulei de masline sau unt pentru ... Mod de preparare: Carnea de miel se taie in bucatele mici ... . Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de miel, 1 1/2 kg spanac, 1 ceapa mare, 1/2 lingurita faina, 4 linguri ulei, 1 lingura bulion, sare, zeama de lamiie Mod de preparare: Carnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte bine ales, spalat, oparit si bine scurs), o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si sare. Se acopera cratita si se da la cuptor ca sa scada bine. Mod de servire Se serveste cu zeama de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel (circa 250 g), o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de miel, 1 kg. spanac, 2 linguri pasta de rosii, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Carnea de miel se pune într-o oala cu doi litri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta reteta de ciorba de miel ... Se pune carnea la fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ficatul si rincihii de miel Mod de preparare: Atit ficatul cat si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. carne miel, 2 buc. praz, 4 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si prapurele de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde multa, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. muschi de miel, o cana smantana, 3 linguri marar tocat, o lingurita faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de miel, circa 300 g frunze de macris, o ceapa mijlocie, un ... foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com