Cauta in 16.330 retete
Pregateste tava punând în cele 12 compartimente ale sale forme speciale de hârtie pentru briose si unge-le cu putin unt. Într-un bol mediu, amesteca împreuna faina, praful de copt si sarea. Cu mâna sau mixerul, freaca untul cu zaharul timp de aproximativ 2 minute pâna obtii o compozitie de culoare galben deschis si pufoasa. Se adauga ouale si vanilia si se amesteca bine pâna la omogenizare. Apoi începem sa punem putina faina, putin lapte, apoi din nou faina si tot asa pâna terminam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi pune deoparte câteva boabe de zmeura si de afine. Pune iaurtul într-un bol, laolalta cu dulceata de zmeura si cu mierea, apoi amesteca bine. Adauga boabele de zmeura si afinele, dar ai grija ca acestea sa nu se zdrobeasca. Ia patru pahare dimensiuni mici (poti folosi si pahare goale de iaurt) si toarna crema în acestea. Pune apoi deasupra, în fiecare pahar, boabele de afine si de zmeura pastrate la început. Paharele trebuie lasate în congelator timp de cel putin o noapte....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul de preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Se pregatesc formele pentru briose. Se amesteca împreuna faina, zaharul, macul, praful de copt, bicarbonatul si sarea, lasând bolul la o parte. Într-un alt bol se amesteca iaurtul, zeama/coaja de lamâie si ouale. Se toarna amestecul lichid peste ingredientele uscate si se amesteca cu grija, iar la final se încorporeaza untul. Se toarna în formele pentru briose si se lasa la cuptor 20-25 de minute sau pâna când iese perfect testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele. În functie de consistenta dorita, poti sa maresti cantitatea de seminte care se vor umfla si vor absorbi laptele, formând astfel o budinca delicioasa. Amesteca bine si lasa la înmuiat 15 minute pâna când semintele de chia se umfla. Poti sa folosesti pudra de cacao pentru o budinca de chia cu ciocolata sau diverse fructe, în functie de preferintele tale. De asemenea, poti sa-i adaugi o lingurita de pulbere de matcha sau turmeric pentru a face o budinca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele si se taie în felii nici prea groase, nici prea subtiri. Se pun în tava de tarta si se dau la cuptor timp de 10 minute la foc mediu. Între timp, untul topit se amesteca cu zaharul. Dupa cele 10 minute, turnam compozitia rezultata peste mere, iar peste asezam foaia de foitaj. Chiar daca nu este rotunda, nu e nevoie sa o taiem dupa forma tavii, ci vom face din surplus o margine care va deveni crocanta. Se lasa la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute, se scoate, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 260 de grade. Acopera o tava joasa cu folie din aluminiu si unge cu putin ulei. Asaza bucatile de piept de pui în tava, cu pielea în sus, si pune la cuptor, timp de 20-25 de minute. În timp ce puiul este la cuptor, pregateste sosul cu marar. Încinge uleiul într-o togaie mare, la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si caleste timp de cinci minute. Toarna vinul alb si supa de pui si lasa sa dea în clocot. Amesteca smântâna, mararul si untul si adauga-le în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Imi place marca asta de produse! Mi-a placut mereu. La inceput m-au incantat cadourile. Imi amintesc (si-mi vine sa rad! :D ) cum urmaream ofertele impreuna cu Diana, si ne trimiteam numere de oferte de unde erau cadouri mai faine :)))), comandandu-ne chestii de care aveam sau (mai ales!) NU nevoie! :)))) Ce vremuri ... asa mi-am facut prima colectie de parfumuri ?, primul set de ingrijire, primele stocuri de gel de dus (cu aroma de cafea ... ) Astazi, dupa multi ani, am ramas fidela...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie biscuitii marunt în robotul de bucatarie si amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul într-o tava de tort pe care ai întins o hârtie de copt si lasa tava la rece. Toaca marunt ananasul, apoi amesteca laptele condensat cu zeama de lamâie si ananasul maruntit. Amesteca bine smântâna pentru frisca cu zaharul. Pune frisca în amestecul de lapte condensat si ananas, apoi întinde compozitia peste blatul de biscuiti. Lasa tortul la rece pâna când se întareste si orneaza-l apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 stiuci maricele 1 lamaie mica 1 cana si jumatate vin alb sec, vreo 400 ml 1 capatana de usturoi Ulei de masline 1 ramurica cimbru 1 ramurica busuioc 2 lgt vegeta Sare si piper mozaic proaspat macinate 1 lgt cimbru macinat fin 1/2 lgt busuioc Curatam stiucile de solzi, urechi si le stergem cu servetele de partea neagra si de sange, nu se spala. Le condimentam pe ambele parti cu sare, piper, cimbru, busuioc si in burta punem vegeta si ramurele de cimbru si busuioc. Pisam usturoiul si-l ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente crusta: 1 ou intreg + un albus de ou un praf de sare 4 linguri tarate de ovaz 1 lingura zahar Crema de branza: 250 g branza de vaci cu 0,2 % grasime un iaurt mic cu 0 % grasime 2 linguri indulcitor (xylitol) 1 ou esenta de vanilie Mod de preparare: Prima data ne ocupam de blat : Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul. Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. Amestecam cu dosul unei linguri,incet pentru a nu se lasa ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Floretele de conopida se spala bine si se scufunda în apa fierbinte, unde se lasa la fiert timp de 5-10 minute, în functie de consistenta dorita. Ouale se bat cu sare si piper, iar faina se întinde pe o farfurie. Se scurge conopida, se clateste cu apa rece si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pune tigaia cu uleiul pe foc. Se trec buchetele de conopida prin faina, apoi prin oul batut si se pun în uleiul încins. Se scot pe un servetel de hârtie ca sa absoarba excesul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pastele. Intre timp, taie fin ceapa, curata usturoiul, zdrobeste-l putin cu lama unui cutit, iar apoi taie-l marunt. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, se adauga ceapa, usturoiul si jumatate de cimbru. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la inmuiat pana devin transparente. Se pun frunzele de spanac in tigaie si se prajeste pana isi lasa zeama. Adauga crema de branza si amesteca bine. Apoi, in aceeasi tigaie amesteca pastele cu compozitia care contine spanac si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie fâsii pieptul de pui si legumele. Toara ulei de masline într-o tigaie, pune-o pe foc si prajeste carnea de pui, iar când aceasta începe sa capete o culoare aurie, adauga fâsiile de ceapa. Dupa ce s-a rumenit ceapa, pune si bucatile de ardei rosu. Dupa 5 minute, pune si ardeiul verde în tigaie. Caleste amestecul la foc iute, astfel încât toate legumele sa fie rumenite, presara plicul cu condimente si amesteca timp de un minut, apoi ia tigaia de pe foc. Unge lipiile cu sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o craticioara, fierbe la foc mediu apa si zaharul, pâna când zaharul este complet dizolvat. Pune bucatile de pepene în blender, adauga doua treimi din siropul de zahar si amesteca pâna obtii o consistenta omogena. Pune 12 forme pentru înghetata pe o tava întinsa. Împarte amestecul de pepene în mod egal în forme, umplându-le trei sferturi. Pune betele pentru înghetata în fiecare cupa, daca formele nu sunt deja prevazute cu bete. Pune tava la congelator si las-o timp de cel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata ceapa verde de radacini si înjumatateste-le pe lungime. Pune-o la cuptor timp de aproximativ 10-15 minute la foc mediu pâna când se înmoaie si devine frageda. Între timp, pune pe foc o tigaie cu ulei de masline si adauga cartofii taiati cuburi, sare si pieper. Lasa-i pe foc pâna se înmoie, aproximativ 10 minute. Adauga apoi vinul alb, se amesteca un minut, dupa care se pune si supa. Se lasa amestecul sa fiarba, dupa care se lasa la foc mic si se mai adauga sare daca mai e...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am un par ... rezistent! Indura toate nebuniile pe care i le fac, e des, firul gros, etc. Multi ar spune ca sunt o fericita, insa eu nu mai stiu pe unde sa-mi scot camasa cu el. Mi-am cumparat toate periile: simple, rotative, statice, care indreapta si netezesc. Daca stau si imi aplic masti, uleiuri, il usuc 35-45 de minute cu foehn + perii, arata si el cumva. Daca nu, arata de parca as fi fugit de acasa de doua saptamani! :))))) Am incercat toate sampoanele, balsamurile, mastile si...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Ingrediente: coaja de la o lamaie coaja de la o portocala 200 g unt oua 400 g faina 1 plic praf de copt 100 ml frisca lichida 2 linguri lichior- eu am pus whiskey 150 g zahar fulgi de ciocolata Mod de preparare: Intr-un bol mixam ouale,untul si zaharul. Adaugam frisca lichida,lichiorul,coaja rasa si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam fulgi de ciocolata,amestecam si turnam compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam checul la...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... rolls on the grill pan , open-side down, about 30 seconds ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com