australian tennis open 2017
Pagina 5 din 5
Mai întâi, toaca ardeiul si caleste-l putin în ulei, apoi scoate-l si pune-l pe un blat. Bate ouale bine, adauga o lingura de apa si fa-le într-o tigaie ca pe o omleta pe care o întorci pe o parte si pe alta ca sa se rumeneasca la foc. Când omleta e bine facuta, tai-o în doua si pune câte o jumatate pe fiecare lipie. Poti sa pui si o frunza de salata, apoi adaugi ardeii în mijloc si rulezi lipia. La sfârsit, taie fiecare burrito în bucati mai mici.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ jumatate de ora separat pentru a obtine un preparat cât mai usor. Între timp se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul se toaca marunt, rosiile si cartofii cubulete si se arunca toate într-o oala cu apa si se pun si ele la fiert. Când dau o data în clocot, se adauga carnea pe jumatate fiarta, scursa de apa în prealabil. Se asezoneaza cu sare si piper, iar dupa înca o jumatate de ora de fiert se pune pasta de ardei dulce....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge o tava mica pentru copt. Amesteca sosul iuite, boiaua de ardei si zaharul brun. Pune pulpele de pui în tava pentru copt si acopera-le cu un strat de sos. Acopera tava cu folie de aluminiu. Pune la cuptor si lasa timp de 20 de minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa pulpele la cuptor înca 20 de minute sau pâna când carnea este bine facuta iar sosul s-a îngrosat si a început sa se caramelizeze.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi cureti ciupercile, iar coditele le pui deoparte. Taie în forma de cubulete rosiile si coditele ciupercilor, apoi toaca patrunjelul si amesteca toate ingredientele. Adauga sare si piper, dupa care umple ciupercile cu amestecul format. Ai grija ca jarul sa arda domol când pui ciupercile pe gratar. Când furculita patrunde usor în partea laterala a ciupercilor, înseamna ca acestea sunt gata si le poti pune în farfurie. Se servesc ca atare sau ca garnitura la friptura preparata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu ai nevoie de prea multe indicatii pentru aceasta mâncare delicioasa. Trebuie doar sa combini smântâna, usturoiul, sucul de lime si sarea si sa obtii un sos. Fierbe orezul si amesteca-l apoi cu sosul. Adauga salata verde, porumbul, fasolea, rosiile, avocadoul si coriandrul si prânzul tau este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie capetele vinetelor si feliaza-le pe lungime. Pune la fiert apa cu sare si las-o sa pâna clocoteste, apoi adauga sucul de lamâie si baga feliile de vinete în apa timp de un minut. Dupa ce le scoti, asaza-le pe câteva coli de hârtie. Urmatorul pas este sa calesti carnea într-o tigaie cu ulei. Adauga ceapa tocata si mai lasa tigaia pe foc cam doua minute, amestecând cu o lingura de lemn. Puen rosiile taiate cuburi într-o tigaie fara ulei, caleste-le putin si adauga pasta de rosii,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta grozava, sanatoasa si de regim. Nu trebuie sa lasam pestele mai mult timp la cuptor pentru ca se va usca. Daca faceti cartofi natur incercati reteta asta, se topesc in gura Pestele : 2 bucati chefal (1 kg) 1 lamaie mica felii 1/2 legatura patrunjel 1 ceapa mica taiata felii 4 catei mari de usturoi intreg 1 pahar de vin sec sau demisec Ulei de masline Sare si piper proaspat macinate 1 lgt vegeta Garnitura : 500 gr cartofi albi Apa sa-i acopere cu 1-2 degete maxim 1/2 legatura...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Portii pentru 4 persoane, foarte bune, potrivite pt post 250 gr paste barilla Rosii cherry vreo 6-8 3-4 cepe mari albe si rosii 1 capatana de usturoi 3-4 felii de telina Tije de telina Frunze de telina 1 morcov mare 1 capia rosu mare 1 capia verde mare 1 dovlecel mic Ulei de masline Patrunjel Busuioc Masline kalamata 1 ceasca de vin alb Parmezan Pasta de rosii Sare, piper macinate Oregano Calim usturoiul zdrobit, adaugam ceapa taiata marunt si o parte din verdeata tocata. Rasnim sare si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
În bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga crema de brânza si amesteca bine pentru a obtine o pasta omogena. Amestecul ar trebui sa se modeleze atunci când este apasat. Ia câte o lingura din amestec si ruleaza-le pentru a forma bile. Pune bilele pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie complet acoperita si asaza-le pe tava acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius si unge cu putin ulei o tava întinsa de copt. Amesteca într-un bol fulgii de cartofi, parmezanul ras si granulele de usturoi. Scufunda bucatile de pui în untul topit, apoi da-le prin amestecul de fulgi de cartofi pentru a le acoperi complet. Asaza-le în tava pregatita si pune la cuptor pentru 45 -60 de minute, pâna când bucatile de pui sunt rumenite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Fierbe cartoful în coaja timp de aproximativ 20 de minute, pâna când devine moale si îl poti întepa cu furculita. Scoate-l din apa, curata-l de coaja si taie-l în felii subtiri. Încinge uleiul de masline într-o craticioara care poate fi pusa la cuptor. Adauga ceapa si feliile de dovlecel. Asezoneaza cu sare si piper si soteaza timp de 4 minute sau pâna când se înmoaie putin. Adauga si feliile de cartofi si caleste toate legumele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pachet scoici 1 capatana de usturoi 2 rosii potrivite 1 crenguta de busuioc 1 legatura patrunjel 1 cana de vin alb sec 1/2 ardei iute Ulei de masine Unt Timp de 1 minut calim in ulei cativa catei de usturoi zdrobiti dupa care punem ardeiul taiat felii si curatat de seminte. Adaugam rosiile cuburi, o parte din patrunjel si busuioc. Cand s-a legat sosul punem scoicile, untul si patrunjelul. Acoperim si lasam la inabusit iar cand e gata punem vinul si potrivim de sare. Mai punem patrunjel si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente pentru gogosi: 400 g branza dulce de vaci 100 g branza sarata de vaci 2 oua 300 g faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu coaja de lamaie esenta de vanilie zahar vanilat Ingrediente montaj: smantana dulceata afine (sau ce va place) Mod de preparare: Branza dulce scursa bine se pune in castron alaturi de branza sarata data prin razatoare, adaugam cele doua oua, esenta, coaja de lamaie, vanilia, si bicarbonatul. Amestecam bine cu o paleta ca sa omogenizam. Adaugam jumatate din faina...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Fara carne : 3 dovlecei potriviti 1 ceapa alba 1 ceapa rosie 1 ardei capia 1 morcov 5 catei de usturoi 1 legatura de marar 3 lg bulion Sare, piper Ulei de masline Dovleceii se curata pijama si se taie cuburi mari. Ceapa se toaca marunt, ardeiul in patru, morcovul se rade mic si cativa catei de usturoi se zdrobesc. Calim putin usturoiul si adaugam pe rand ceapa, ardeiul morcovul si dovlecelul. Punem capac sa inabusim ardeiul dupa care adaugam apa sau supa de legume. Putem afauga si mirodenii,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente muffins 1 ou, 250 g faina, 170 ml lapte, 60 g margarina, 150 g zahar, 1 lingurita zahar vanilinat, 1 lingurita bicarbonat stins cu otet, esenta rom Ingrediente crema: 1 plic budinca cu gust de capsuni, 450 ml lapte, 2 linguri zahar, 150-200 ml frisca lichida, 1 lingura colorant alimentar rosu, fulgi de cocos Mod de preparare: Mixam oul cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam bicarbonatul stins,esenta de rom,laptele si margarina topita. Omogenizam dupa care adaugam...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava pentru copt. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul pisat. Într-un alt bol, amesteca pesmetul, parmezanul, busuiocul si piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucatica de piept în uleiul cu usturoi, apoi da-l prin amestecul de parmezan. Asaza bucatile de pui pe tava si presara deasupra cea a mai ramas din amestecul de parmezan. Lasa la cuptor timp de 30 de minute sau pâna când pieptul de pui este bine patruns.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Primavara: Furnica sapa, face straturi, planteaza semintele. Trece greierele. - Ce faci, greierasule? - Merg la o bauta cu baietii. - Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare... - Da, mda, bine... Mai departe click si cititi aici: Greierele si furnica - fabula actualizata
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
In fiecare an incerc sa fac ouale in alt mod, aici aveti toate modelele folosite de-a lungul timpului, urmatoarele modalitati de facut : in coji de ceapa cu frunze si flori proaspete sau fierte in foi de ceapa si cu hartie creponata, facebook Modalitati de ornare aici : http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/2010/04/oute-de-paste.html?m=0
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com