asezarea patului in dormitor
Pagina 4 din 5
Mod de preparare: Crevetii se curata, apoi se pun pe gratar. Separat se face sosul. Intr-o tigaie incinsa se pun untul, usturoiul, sweet chilli, busuiocul si menta, se trag putin in tigaie, apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita si concentratul de peste, iar cand compozitia a scazut se adauga crevetii si se mai rumenesc putin. Orezul se fierbe al dente (circa 8 minute la foc mic), se scurge, apoi se trage in tigaie cu putin unt, sare si piper. Un vin rose ar fi alegerea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Timp de preparare: 40 minute Mancare aceasta poate parea saracacioasa, lipsita de stralucire. Nu e, ii lipseste doar poleiala, altfel, e o mancare absolut respectabila, satioasa si gustoasa. Se face din lucruri putine si fara mare efort. E nevoie pentru ea de trei-patru cartofi medii, fierti in coaja. Fiertul lor ia aproape o jumatate de ceas, timp in care se poate incinge cuptorul si se pot face celelate lucruri trebuitoare pentru mancarea aceasta. Adica, se poate procura laptele (o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un desert foarte delicios, galuste (gogosi ) din aluat dospit pe jeleu de capsuni merg foarte bine si cu fructe de padure sau zmeura Pentru aluat: 500g faina 80g zahar 1/2 lingurita sare 200 ml. lapte cald 50g drojdie proaspata 2 galbenusuri de ou 50g unt moale Pentru jeleu: 500g capsuni 150g zahar 2 lingurite amidon Se pregateste jeleul: capsunile se amesteca cu zaharul si se pun pe foc. Cand incepe sa fiarba se da deoparte, se paseaza putin capsunile, se adauga amidonul dizolvat in putina...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a obtine o mai buna consistenta. Daca pateul se da la frigider, este ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu umplutura de pate sau Pufuri cu pate E sambata si imi ... , si am facut o umplutura da pate pufos. Sa fie cu adevarat ... . apa - sare Umplutura: - o cutie de pate mare - 2 linguri unt moale - 1 galbenus ... simplu. Intr-un castron punem pateul, adaugam untul topit, mustarul , galbenusul ... si umplem cu pasta de pate. Ne ies niste antreuri grozave ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
300 gr carne tocata, verdeata, piper, usturoi, 2-3 oua, faina si sare; foi congelate pentru pateuri (din comert); salata Tzatziki: 1 iaurt bun (450 gr), ceapa si usturoi verde, castravete, marar, sare si zeama de lamiie Mod de preparare: Se incorporeaza cu carnea tocata verdeata , usturoiul, ouale, sarea si piperul. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc. Se intindei foaia pentru pateuri si se decupeaza cerculete cu un pahar mai ascutit la gura. Se pun intr-o tava tapetata cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de aspic si se monteaza pateul imbracat tot in aspic, pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vas ceva mai mare decit pateul, se toarna aspic lichid si ... alte garnituri, apoi se asaza pateul. Se toarna imprejur aspic lichid ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de mai sus. Se aseaza pateul pe farfurie, iar imprejur se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... acest timp scoate vasul cu pateul de porc din tava cu ... vas si pune din nou pateul la cuptor, pe pozitia cea ... inca 10-15 minute. Scoate pateul din cuptor, lasa-l sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Reteta: - 1 kg. cartofi - 50 g. unt - 250 g. ciuperci tip champignons - sare, piper - 200 ml. smantana - 8 pulpe de pui - 1 legatura patrunjel Ingredientele: Se curata cartofii, se spala, se taie felii foarte subtiri sau se dau pe razatoare. Se unge o forma rezistenta la foc cu o lingura unt iar cartofii se aseaza in ea. Se spala ciupercile, se freaca bine, se taie felii si se pun peste cartofi: Se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna smantana peste ei. Cuptorul se incinge la 200 grade....
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un vas separat. Frecam ficatul cu ulei ca la maioneza pana cand obtinem o pasta consistenta apoi adaugam ouale amestecand in continuare. Taiem fin o ceapa mica, la fel procedam si cu castravetele pe care le punem peste pasta de ficat si ou. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Se serveste ornat cu gogosari murati in otet. - 300 g ficatei de pui, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Legumele se pun pe grill, condimentate si stropite cu ulei de masline. Crevetii se spala si se prepara la gratar la foc moderat. Se servesc cu un sos din ulei de masline, lamaie, oregano, sare, piper. - Creveti Jumbo, 3 felii vinete, 3 felii dovlecel, 1 rosie, 2 felii ardei gras, 2 ciuperci mari, ulei de masline, sare, piper, lamaie, oregano. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei de masline. Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se taie bucati mari ciupercile. Pe fundul unei cratite se pun doua lingurite de unt, cepele taiate in patru, ciupercile, ficatul taiat bucati mai mari si doua linguri de apa. Se acopera si se fierb incet, scuturind cratita din timp in timp. Cind nu mai ramine apa, se ia de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se da totul prin masina de tocat. Se pune untul intr-un castron si se freaca bine, adaugind ficatul si ciupercile tocate pina se obtine o pasta untoasa; se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fie prea tare prajit, altfel pateul nu va fi ca o pasta ... lemn, adaugind treptat unt proaspat. Pateul astfel preparat se asaza intr ... se lasa sa se raceasca. Pateul se serveste ca aperitiv, garnisit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste noapte. Inainte de a-l servi, pate-ul se tine 30 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se taie in rondele si se pun intr-un castron. Morcovul se curata de coaja si se taie in rondele subtiri. Ceapa si usturoiul se curata de foi, se spala si se taie in bucati mai mari.Ardeii se curata de seminte si se taie in cubulete. Se incinge ulei intr-o cratita, se pune ceapa, usturoiul si ardeii. Se calesc pina cind capata o culoare aurie, se adauga dovleceii, morcovii si se prajesc pina cind se inmoaie. Se adauga rosiile taiate in cubulete, sare si piper. Se presara marar...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata somonul de oase si piele. Se zdrobeste cu furculita. Se amesteca cu untul moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Daca doriti puteti pune mai multa smantana, pana la 150 g. Se da la frigider cateva ore. Se serveste cu paine prajita. Se poate decora cu fire de marar sau patrunjel. Daca doriti puteti inlocui smantana cu smantana pentru frisca, batuta putin sau cr
Reţetă de pe www.eculinar.ro