Cauta in 16.319 retete
... le punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate din sucul de lamaie. Asezam bucatile de peste peste legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce spuneti pentru cina de un pastrav la gratar? Pentru mine se afla in capul listei la preferinte culinare - capitolul peste. De fapt, pot spune ca pastravul in general, este pestele meu preferat. Imi place in crusta crocanta de malai sau cu faina si parmezan. Ingrediente pentru 2 persoane: - 2 pastravi - 1 buc. ceapa verde - 1 buc. usturoi verde - 50 g unt moale - 1/2 legatura patrunjel verde - 1/2 lingurita capere murate - 4 buc. ciuperci champignon - 4-5 buc rosii cherry 75 - 100 g rucola...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... va numi oua coapte pe pat de rosii si naut. Ingrediente ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... se lasa putin sa se aseze si se rastoarna cu grija ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... in interiorul plicului pus pe pat. Interiorul acestui tort este cu ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... s-a fiert, il strecurati si il asezati intr-un castron cu ceapa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... https://savoriurbane.com/pate-de-ficat-de-pui-reteta-frantuzeasca/ dar ... verde, decoreaza ca la reteta pate de ficat de pui, vita ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1.Salaul curatat de sozi si intestine se spala cu apa rece ,se lasa sa se zvante apoi se cresteaza adanc pe sira spinarii ,se condimenteaza cu sare,piper, busuioc uscat si maruntit si coaja rasa de lamaie si portocala,apoi se lasa cel putin o ora la rece. 2.Legumele congelate se fierb cu un praf de sare apoi se scurg bine de apa. Salaul condimentat se umple in fiecare crestatura cu felii alternand intre ele,de lamaie si portocala iar burta se umple cu cateva crengute de marar si patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa si cartofii se curata si se taie rondele. Intr-o tava se pune ceapa, se stropeste cu putin ulei, un pahar de vin, se asezineaza cu sare si piper si se da la cuptor pentru aproximativ 30 min. Dupa aceea se adauga si cartofii taiati, se mai adauga putin vin si un pahar de apa si se mai lasa la cuptor, la foc mediu, inca 30 min. Pestele se asezoneaza cu condimente speciale si se aseaza peste cartofi. Se stropeste cu putin ulei (numai daca pestele nu este prea gras), se mai adauga vin si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , astazi 17 ianuarie am reincercat pateul din soia deja foarte obisnuit ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Am gasit reteta si incerc sa va dau cateva precizari pentru realizarea acestui aluat. Ingrediente: - 2 pahare de faina - 1 pahar de sare fina - 1 pahar de apa (verificati consistenta aluatului, adaugati apa cate putin, nu toata dintr-o data) Facultativ: - 1/2 lingura de glicerina pentru o finete mai mare - 1 lingura de praf de lipit pentru hartie de tapisat pentru soliditate. Daca aluatul este prea gros sau prea subtire, adaugati cate un pic de apa sau faina. Accesorii:furculite, cutit, presa...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dragii mei, iata, va prezint acum prima reteta facuta la steamerul meu drag!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P ...si nu pot sa va spun decat ca sint extrem de placut impresionata de rezultat! Reteta pe care am ales s-o pregatesc este una preparata in mod clasic dar pe care eu am adaptat-o noului aparat (deci o pot incerca fara probleme si cei care nu au inca un steamer in bucatarie! ;) ) Va reamintesc cum s-a intamplat ca eu sa ma bucur de steamer...aici: Premiul de Excelenta in Domeniul Culinar!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Crevetii se curata, apoi se pun pe gratar. Separat se face sosul. Intr-o tigaie incinsa se pun untul, usturoiul, sweet chilli, busuiocul si menta, se trag putin in tigaie, apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita si concentratul de peste, iar cand compozitia a scazut se adauga crevetii si se mai rumenesc putin. Orezul se fierbe al dente (circa 8 minute la foc mic), se scurge, apoi se trage in tigaie cu putin unt, sare si piper. Un vin rose ar fi alegerea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un desert foarte delicios, galuste (gogosi ) din aluat dospit pe jeleu de capsuni merg foarte bine si cu fructe de padure sau zmeura Pentru aluat: 500g faina 80g zahar 1/2 lingurita sare 200 ml. lapte cald 50g drojdie proaspata 2 galbenusuri de ou 50g unt moale Pentru jeleu: 500g capsuni 150g zahar 2 lingurite amidon Se pregateste jeleul: capsunile se amesteca cu zaharul si se pun pe foc. Cand incepe sa fiarba se da deoparte, se paseaza putin capsunile, se adauga amidonul dizolvat in putina...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Timp de preparare: 40 minute Mancare aceasta poate parea saracacioasa, lipsita de stralucire. Nu e, ii lipseste doar poleiala, altfel, e o mancare absolut respectabila, satioasa si gustoasa. Se face din lucruri putine si fara mare efort. E nevoie pentru ea de trei-patru cartofi medii, fierti in coaja. Fiertul lor ia aproape o jumatate de ceas, timp in care se poate incinge cuptorul si se pot face celelate lucruri trebuitoare pentru mancarea aceasta. Adica, se poate procura laptele (o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a obtine o mai buna consistenta. Daca pateul se da la frigider, este ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu umplutura de pate sau Pufuri cu pate E sambata si imi ... , si am facut o umplutura da pate pufos. Sa fie cu adevarat ... . apa - sare Umplutura: - o cutie de pate mare - 2 linguri unt moale - 1 galbenus ... simplu. Intr-un castron punem pateul, adaugam untul topit, mustarul , galbenusul ... si umplem cu pasta de pate. Ne ies niste antreuri grozave ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com