Cauta in 20.697 retete
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas se fierbe carnea cu piper ,condimente ,sare dupa gust ,2-3 catei de usturoi si separat intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt la prajit cu ulei,cand ceapa este aproape aurie adaugam peste ea ficatul de pui si il lasam sa se patrunda foarte bine,cand este bine patruns adaugam carnea de porc tocata jumari marunte si mai lasam un pic la prajit sa captete si carnea gust de ceapa,apoi punem vasul la rece.Cand s-a racit ,punem la scurs compozitia si cand este scursa bine o dam de doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Mod de servire Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Exista mai multe variante pentru a face un aluat pentru tarta . Daca avem ingrediente lichide, veti adauga un ou in loc de 2 linguri de apa, aluatul devine mai rezistant si impermeabil. Ingrediente pentru o tarta, 400 g de aluat sau 8 tartelette : - 250 g faina - 125 g unt - 1/2 lingurita de sare - 2 linguri de apa rece - 1 ou Cerneti faina si sarea intr-un bol mare, adaugati untul rece taiat in bucatele si amestecati foarte repede cu varful degetelor, pana cand untul s-a integrat. Adaugati...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... le punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce spuneti pentru cina de un pastrav la gratar? Pentru mine se afla in capul listei la preferinte culinare - capitolul peste. De fapt, pot spune ca pastravul in general, este pestele meu preferat. Imi place in crusta crocanta de malai sau cu faina si parmezan. Ingrediente pentru 2 persoane: - 2 pastravi - 1 buc. ceapa verde - 1 buc. usturoi verde - 50 g unt moale - 1/2 legatura patrunjel verde - 1/2 lingurita capere murate - 4 buc. ciuperci champignon - 4-5 buc rosii cherry 75 - 100 g rucola...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... va numi oua coapte pe pat de rosii si naut. Ingrediente ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... astfel obtinuta se omogenizeaza cu pateul de ficat, apoi se umplu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se lasa putin sa se aseze si se rastoarna cu grija ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... in interiorul plicului pus pe pat. Interiorul acestui tort este cu ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... jumatate din sucul de lamaie. Asezam bucatile de peste peste legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-a fiert, il strecurati si il asezati intr-un castron cu ceapa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
10 felii piine prajita, 4 fileuri de curcan, sare, piper, unt, 400 g morcovi, 7 cepe verzi, o legatura patrunjel, 150 g cascaval, 2 oua, 2 linguri susan, 4 linguri smantana Mod de preparare: Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se toaca. Ceapa se toaca fin. Ceapa si morcovii se pun la calit in putin ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... https://savoriurbane.com/pate-de-ficat-de-pui-reteta-frantuzeasca/ dar ... verde, decoreaza ca la reteta pate de ficat de pui, vita ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1.Salaul curatat de sozi si intestine se spala cu apa rece ,se lasa sa se zvante apoi se cresteaza adanc pe sira spinarii ,se condimenteaza cu sare,piper, busuioc uscat si maruntit si coaja rasa de lamaie si portocala,apoi se lasa cel putin o ora la rece. 2.Legumele congelate se fierb cu un praf de sare apoi se scurg bine de apa. Salaul condimentat se umple in fiecare crestatura cu felii alternand intre ele,de lamaie si portocala iar burta se umple cu cateva crengute de marar si patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa si cartofii se curata si se taie rondele. Intr-o tava se pune ceapa, se stropeste cu putin ulei, un pahar de vin, se asezineaza cu sare si piper si se da la cuptor pentru aproximativ 30 min. Dupa aceea se adauga si cartofii taiati, se mai adauga putin vin si un pahar de apa si se mai lasa la cuptor, la foc mediu, inca 30 min. Pestele se asezoneaza cu condimente speciale si se aseaza peste cartofi. Se stropeste cu putin ulei (numai daca pestele nu este prea gras), se mai adauga vin si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , astazi 17 ianuarie am reincercat pateul din soia deja foarte obisnuit ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Am gasit reteta si incerc sa va dau cateva precizari pentru realizarea acestui aluat. Ingrediente: - 2 pahare de faina - 1 pahar de sare fina - 1 pahar de apa (verificati consistenta aluatului, adaugati apa cate putin, nu toata dintr-o data) Facultativ: - 1/2 lingura de glicerina pentru o finete mai mare - 1 lingura de praf de lipit pentru hartie de tapisat pentru soliditate. Daca aluatul este prea gros sau prea subtire, adaugati cate un pic de apa sau faina. Accesorii:furculite, cutit, presa...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dragii mei, iata, va prezint acum prima reteta facuta la steamerul meu drag!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P ...si nu pot sa va spun decat ca sint extrem de placut impresionata de rezultat! Reteta pe care am ales s-o pregatesc este una preparata in mod clasic dar pe care eu am adaptat-o noului aparat (deci o pot incerca fara probleme si cei care nu au inca un steamer in bucatarie! ;) ) Va reamintesc cum s-a intamplat ca eu sa ma bucur de steamer...aici: Premiul de Excelenta in Domeniul Culinar!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro