ana olson euforia 12 04 2013
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
retetele anei olson, prajiturile anei olson, euforia prajiturile anei olson video, ceva gustos ana olson tarta ciocolata picanta pere inabusite, ceva dulce ana olson tort vienez nuci miere, prajiturile anei olson aluat de patiserie, prajiturile anei olson tarta de ciocilata
12 caise, 24 capsuni, 1 pahar rom, 150 g frisca Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri maioneza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se servesc dupa cca o ora. - 12 caise, 24 capsuni, 1 pahar rom ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... repede in contact cu aerul. - 12 felii franzela, 6 felii sunca, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de patrunjel, 2 catei de usturoi, 12 oua, 3 prize (varfuri de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pui, 2 rosii, o ceapa, 1 morcov, 12 prune uscate (fara simbure), 2 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 cepe, o lingura smantana, 4 portocale, 2 morcovi, 12 bucati file de peste, 125 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza. - 10-12 buc. ardei grasi, 600 g brinza de vaca, 200 g unt, 1 leg. marar verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6-12 oua, 3-6 oua, 1/2 pahar smantana, 1 lingura unt Mod de preparare: Se pune smantana sa clocoteasca si se pun feliile de rosii taiate rotund, se mai lasa putin si peste fiecare felie se sparge cite un ou. Se lasa pana ce se intareste albusul de ou Se servesc fierbinti cu sosul deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500g piscoturi, 12 galbenusuri, 2 pahare zahar vanilat, 1/2 pahar mic cu esenta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vin, 1/2 kg rosii, 5-6 ciuperci mici, 12-15 masline, 150 g unt sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
12 felii de franzela, pasta de peste, 100 g unt, 100 g masline, 1 cutie de sardele mica, 4 felii salam, 2 felii sunca, 2 oua Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se amesteca cu pasta de peste si se ung feliile. Deasupra se asaza masline taiate in forma de rozeta, sunca si salamul taiat in triunghiuri, o felie de ou fiert si cite o bucatica de sardea. Printre goluri se orneaza cu unt frecat spuma, frunzulite de patrunjel si mici patrate de gogosari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un platou ornat cu verdeturi. - 12 raci, 1/2 l apa, 2 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 6 cupe de inghetata de vanilie, 6 - 12 cuburi de gheata, frisca Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pana cand casul s-a aurit frumos. - 12-16 cepe mari, ceva ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
12 buc. anghinare mici, 1 buc. ceapa, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pana se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . carne, 30 gr. orez, 10-12 foi de vita, 15 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com