Cauta in 20.692 retete
Se face aluatul si se lasa intr-un loc cald.Intr-o tigaie se prajeste usor feliile de usturoi si ceapa apoi se scot.Se pun rosiile si zaharul in tigaie in cealalta jumatate de ulei de masline ramasa si se lasa pe foc mic cam 20 de minute pana se ingroasa.Se condimenteaza si se mixeaza cu un blender.Aluatul se imparte in doua si se fac dou foi (una ceva mai mare decat cealalta).Seunge o forma si se intinde foaia cea mare de aluat .Se pune ceapa si usturoiul si se aseaza pe ele sardinele,apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se fierbe în apa cu sare pentru 2 minute. Se spala sub jet de apa rece. Foile de orez se înmoaie una câte una în apa rece pâna devin maleabile. Se aseaza o bucata de somon spre unul dintre capete. Deasupra se aseaza fasole verde si fâsii de ardei. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se ruleaza pâna la capat. Pentru sos, într-un mojar se amesteca chili cu usturoiul, sucul de lamâie, sarea si uleiul de masline pâna se obtine un sos omogen. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr faina tip 550 Dupa 12 ore se framanta cu urmatoarele ... (se poate inlocui cu miere) 12 gr sare Se mescla (yo ... harina de fierza Despues de 12 horas se amasa : el fermento ... malteada (se puede sustituir con miel) 12 gr sal Deci cu 12 ore inainte se face fermentul. Mixam sfecla fiarta si se ... , pentru toata noaptea. Asi que, 12 horas antes se hace el ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... repeta cu siguranta. Ingrediente: - 10-12 copanele de pui - 60g zahar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1. Bate bine ouale într-un castron cu sare si piper. Spala si lasa la scurs frunzele de salata. Curata si feliaza ciupercile câte mai subtire. 2. Pune putin ulei într-o tigaie, cât sa fie mai mult unsa si toarna o treime din ouale batute. Când omleta s-a rumenit bine pe margini întoarce-o pe partea cealalta si mai las-o doua minute, apoi scoate-o pe o farfurie. 3. Pune doua felii de cascaval, cât omleta este înca fierbinte, câteva felii de ciuperci, doua felii de sunca si doua de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -2 ore fermentat la temperatura camerei -12 ore fermentare la frigider -4-5 ore ... ----------------------------11,25% Ou 58 gr-----------------------------12,8% Ulei de maline extra virgin ... -----------------------194% PERFIL DEL PAN: Dia 1: -8-12 horas para el pre-fermento ... -2 ore fermentacion al medio ambiente -12 horas fermentacion en el frigorifico ... -------------------------------11,71% Huevo 58...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Preparam sosul: se pune sucul de portocale cu zaharul si toate aromele la fiert pentru 20-25 minute, din momentul in care incepe sa fiarba. Se trage oala de pe foc si se adauga untul taiat cuburi si se amesteca pana se topeste. Se adauga felii de portocala si grapefruit. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pana e nevoie de el. * pentru a obtine felii de portocale si grapefruit frumoase, fara coji si pielite, procedati ca in acest filmulet Pentru umplutura: se freaca mascarpone cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O alta varianta moderne a clasicelor placinte cu branza ;-) Se face o maia din drojdia desfacuta cu o lingura de zahar, 2-3 linguri de lapte si 1-2 linguri de faina. Se amesteca bine pana se formeaza o pasta. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul...eu am lasat o ora. Intr-un vas se cerne faina, se presara o lingurita rasa de sare, 1-2 linguri de zahar, 2 oua mici, coaja de lamaie si portocala. Se toarna maiaua peste toate aceste ingrediente si se framanta bine, adaugand laptele si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt.se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min. Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aripioarele se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se dau prin faina si se prajesc în uleiul încins. Se scot si se pun pe servetele, pentru a-si lasa grasimea, dupa care se prepara sosul dulce-acrisor: ketchup-ul este amestecat cu mierea, otetul si usturoiul, care trebuie pisat. Aripioarele se introduc în sos, dupa care sunt servite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , am uitat sa pun cantitatea) 12 gr sare Ingredientes: 280 ml ... me olvido poner la cantidad) 12 gr sal Se pune primul ... fiin incins la 250?C, lasam 12 min dupa care coboram gradele ... horno precalentado a 250?C y despues de 12 min bajamos a 190?C, se deja ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... alac integrala 15 gr miere ------------ 12 gr sare Ingredientes: 300 gr ... espelta integral 15 gr miel ------------ 12 gr sal 1. Se framanta 1 min ... precalentado a 235?C los primeros 10-12 min con vapor, luego 25 ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Visinele se spala si se scot samburii .Se pun intr-un castronel si se pune putin zahar peste ele. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma .Dupa ce le-am battut adaugam zaharul, apoi uleiul. Galbenusurile se bat cu sare si se pun peste albusuri.Se adauga praf de copt si zahar vanilinat.La sfarsit adaugam faina. Se pune hartie de copt in tava, se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 10-15 min . Cand prajitura incepe sa se coaca putin presaram pe deasupra visinele si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii ... piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara merele: se curata de coaja, se razuie si se calesc impreuna cu 6 linguri de zahar si scortisoara dupa gust. Pentru aluat, se separa ouale. Galbenusurile se freaca impreuna cu 6 linguri de zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga 100 gr margarina topita. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se amesteca peste compozitia de galbenusuri. Se adauga zaharul vanilat si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat potrivit de tare pentru a fi turnat in tava. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala aripile de pui, se pun la fiert intr-o oala iar separat in alta oala fierbem cartofii dupa ce i-am curatat de coaja. Scoatem aripile le lasam sa se scurga de apa apoi se pun la prajit in tigaie. Dupa ce s-au prajit, scoatem aripile, adaugam bulionul cu 3-4 linguri de apa, un praf de sare si facem sosul.Ulterior adaugam si aripile in sosul pregatit. Cartofii dupa ce au fiert se sfarima, se adauga margarina, sarea dupa gust si se mixeaza pana obtinem o pasta compacta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se scurga timp de 12 ore, fara a le presa . Se ... pone a escurrir en una gasa 12 horas, sin apretar . Se pesa ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu untul topit si cacao. Se pune amestecul într-o tava detasabila, se întinde si se introduce în frigider. Se pun foile de gelatina la înmuiat, sucul de portocale pe foc. Se storc foile de apa si se adauga în sucul de portocale caldut. Separat într-un castron se bate crema de brânza cu zaharul pâna devine o compozitie cremoasa, se pune frisca lichida batuta si sucul de portocale cu foile de gelatina. Se amesteca, compozitia se toarna peste blatul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro