Cauta in 20.692 retete
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru foi se amesteca in ordinea data apoi la lasa ca sa se aseze jumatate de ora . Intre timp se amesteca ingredientele pentru compozitie . Dupa jumatate de ora se imparte pasta pentru foi in 4 parti egale ; se ia fiecare bucata , se ,,intinde ,, bine cu sucitorul si se umple cu compozitia de branza , punandu-se apoi intr-o tava unsa bine cu ulei . Placinta se pune la cuptorul bine incins timp de 50 minute , se presara zahar vanilat apoi se serveste calda . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 bucati Amaretini, 500 gr. capsuni, lichior de cocos sau migdale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... incins (treapta a II-a la aragaz). - 12 rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6-12 oua, 6-12 felii parizer, 1 lingura grasime, 50 g unt, sare Mod de preparare: Feliile de parizer taiate subtiri, fara sa li se rupa pielita de pe margini, se pun in grasime incinsa; pielita stringindu-se, feliile iau forma de cuib. Se sparge cite un ou in fiecare cuib de parizer, se pune cite o bucatica de unt pe deasupra si sare. Se dau la cuptor 10 minute pana se intareste albusul Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura cu mazare boabe, 10-12 pastai de fasole verde, bors ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pt. cca. 12 bucati: 150 gr de piscoturi, 100 gr. margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. unt, 200 gr. branza telemea, 1/2 lingurita chimen, 12 cornuri drepte Mod de preparare: Se freaca untul cu branza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu cu branza si se asaza pe o tava unsa cu unt. Peste fiecare corn se pune cite o bucatica mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute Mod de servire Se servesc imediat, fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina integrala de secara ----------- Dupa 12 ore se amesteca : Fermentul din ... integral de centeno ----------- Despues de 12 horas se mescla: El fermento ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... 4 portii: 1/2 pahar nuci caju (inmuiate 12 ore) 1/2 pahar miezuri floarea soarelui ... ore) 2 linguri hrisca (inmuaite 12 ore) 1 catel de usturoi 1-2 linguri zeama ... ) I ngredientespara 4 raciones: 1/2 vaso anacardos (remojadas 12 horas) 1/2 vaso semillas sin corteza ... horas) 2 cucharas trigo sarraceno (remojados 12 horas) 1 diente de ajo 1-2 cucharadas ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 oua, 100 ml ulei, 3 linguri marmelada (de preferat de prune), 12 linguri apa, 12 linguri faina, 10 linguri zahar, un varf de cutit de bicarbonat; nuca de cocos, stafide, nuci Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si se adauga albusurile batute spuma. Se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Cine doreste poate presara deasupra nuca de cocos, stafide sau nuca macinata. Se da la cuptor. Cind este gata, se presara cu zahar pudra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Bati albusurile spuma cu 12 linguri zahar. Adaugi fragutele pasate (opresti ... nuca prajita daca-ti plac. - 12 oua, 24 linguri zahar, 1 l frisca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
12 felii franzela, 100 g rocfort, 100 gr. unt Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se amesteca cu branza data prin sita si se ung felioarele de franzela. Se orneaza cu cornetul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , Rulada aperitiv, foarte aratoasa si buna!! http://dianacakes.blogspot.ro/2013/04/rulada-aperitiv.html http://dianacakes.blogspot.ro/2012/11/salata ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe în apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel împrejur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Framanti un aluat faramicios din faina, sare si untul taiat cubulete. Adaugati treptat putina apa rece si framantati bine pana cand obtineti o compozitie de aluat omogena si consistenta, pe care o inveliti in folie alimentara si o pune-ti la frigider circa 30 de minute. Taiati carnatii in rondele subtiri sau daca aveti carnaciori de bere ii puneti intregi. Amestecati smantana cu ouale si condimentati cu sare, nucsoara si piper. Intinde-ti aluatul in foaie si imbracati o forma de tarta....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixam galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie.Adaugam si amidonul,dupa care turnam treptat si laptele rece.Punem compozitia pe foc mic pina se ingroasa amestecind continuu.Dupa ce s-a ingrosat luam crema de pe foc si o lasam la racit.Frisca se bate spuma.Jumatate din cantitatea de frisca se inglobeaza in crema.Punem crema peste o foaie,peste crema intindem frisca ramasa,iar cealalta foaie o sfarimam si o punem peste frisca.Cine doreste mai poate presara deasupra zahar pudra.POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 oua, 645 g zahar, 250 g nuci macinate, 11 linguri faina, bicarbonat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... inalt procent de proteine minim 12% sau 430 gr faina normala ... gr faina integrala de secara 12 gr sare Ingredientes: 150 gr ... gr harina integral de centeno 12 gr sal 1. Amestecam bine toate ... cu hartie cu tot. 8. Coacem 12 min la 250?C dupa care ... masa dentro del horno. 8. Horneamos 12 min a 250?C, bajamos la temperatura ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com