Cauta in 21.292 retete
Pentru inceput se scot samburii visinelor, (de preferat cu acel aparat de scos sambrurii, care se gaseste in comert) dupa care se lasa la scurs. Pentru prepararea blatului pufos se bate untul la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana devine spumos, apoi se inglobeaza ouale, unul cate unul, amestecand pana se dizolva complet zaharul. Ingredientele uscate se amesteca impreuna: faina, amidonul, praful de copt, apoi se adauga cate o lingura peste compozitia de unt, zahar si ou .La final...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prepara singura o prajitura delicioasa de cofetarie? Incearca reteta noastra si te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustoase produse de patiserie si cofetarie si nu de orice fel ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
1 cescuta cu smantana, 1/3 pahar de cafea foarte tare, 4 linguri de zahar Mod de preparare: Se bate smantana (care trebuie sa fie foarte proaspata), se adauga zaharul, apoi cafeaua si se amesteca inca putin. Se varsa in forme si se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluat: 60 g unt, sare, 250 ml apa, 150 g faina, 3 oua. Mod de preparare: Pentru aluat se pune untul si apa la fiert. Cind fierbe se pune faina toata odata si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pun ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Se pune aluatul in sprit si se face o spirala-disc pe o foaie. Se pune la cuptor, se coace 20 min si se raceste. Coacazele se pun la fiert cu 100 g zahar si 150 ml apa. Se scurg si se pastreaza sucul. Se pune gelatina la muiat. Branza de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se gaseste in aproape toate cofetariile si este printre preferatele mele ... ati servit-o si voi in cofetarie, macar o data. Eu am preparat ... . Acum va poftesc la cite o portie de "Boema". Ca la cofetarie ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... bine, pana cand devin o masa spumoasa. Adaugam putin cate putin zaharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un oras din Romania, era o cofetarie cu numele de Mocca la ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... si carton pentru patiserii si cofetarii, care detine cea mai diversificata ... sporirea sigurantei clientului de patiserii/cofetarii si la adoptarea de catre ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... pe la 1830 de un cofetar (pe numele lui Franz Sacher ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... continua mixarea pana obtii o compozitie spumoasa. Pune crema la frigider, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o prajitura care arata ca la cofetarie dar se face mult mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sau zahar vanilinat pana devine spumoasa.Crema se intinde peste blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dubleaza volumul si devine o crema spumoasa. Apoi adaugam albusurile batute spuma ... colorant rosu si...e gata... "Duminica". Pofta Buna! P.S. Ajutorul de bucatar-cofetar ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... -ul pina devine obtinem o crema spumoasa Dupa care adaugam pe rind ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Untul s amesteca cu 140g zahar si galbenusurile pana se obtine o crema spumoasa.Se adauga apoi ciocolata topita si amidonul si se amesteca in continuare pana ce compozitia s-a omogenizat..Se bat albusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat.Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava captusita cu hartie de copt.Dupa ce s-a copt,se scoate din cuptor si se portioneaza inainte de a se raci complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bune ca cele de la cofetarie, ba chiar mai bune. Multumesc ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com