Cauta in 21.294 retete
... incercata. Nu e reteta originala de amandine insa veti cuvantul meu ca ... buna ca cea de la cofetarie. Mie mi-a placut chiar mai ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
am Amandina e o prajitura insiropata si are o aroma buna,numele ei i-mi aduce aminte de cofetaria Scala din Bucuresti unde mergeam ... daca va mai amintiti dar amandina avea o glazura mai aparte din ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se gaseste in aproape toate cofetariile si este printre preferatele mele ... ati servit-o si voi in cofetarie, macar o data. Eu am preparat ... am folosit reteta de la amandina, putin modificata, iar la crema ... . Acum va poftesc la cite o portie de "Boema". Ca la cofetarie ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... un gand de &. Intrat in cofetarie, cand sunt 40 de grade afara, platit 1 savarina plus 1 amandina si 1 sticla de cola rece ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com