Cauta in 123.469 retete
Oparirea fainii: Intr-un vas se pun 100 g de faina. Se toarna peste 200 ml lapte clocotit si se mesteca repede, pana se formeaza o pasta groasa. Se da la racit. Topirea drojdiei Se freaca drodia cu o lingura de zahar pana se lichefiaza. In cazul in care nu aveti drojdie proaspata (cum a fost cazul meu), verificati cate plicuri de drojdie uscata aveti nevoie - de regula scrie pe plic pentru cate grame de faina este conceput (al meu era 1 plic - pentru 500 g faina). Topiti drojdia uscata in 3-4...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... , punem aluatul in forma de gogosica sau baton (daca vrem sa ... , punem aluatul in forma de gogosica sau baton (daca vrem sa ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... se pot face cozonaci trandafir, pasca, cozonac umplut, mucenici moldovenesti sau gogosi prajite in ulei
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... se pot face cozonaci trandafir, pasca, cozonac umplut, mucenici moldovenesti sau gogosi prajite in ulei Durata ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Iata ceva simplu si de efect - observ ca retetele mele nu au succes din cauza ca par complicate, desi nu sunt - asa ca mi-am tot batut capul ce sa fac pentru un mic dejun simplu, facut cu o zi doua-trei inainte si servit Duminica, la pat, in maximum 5 minute. Cand aveti timp, in decursul saptamanii, faceti aceste baghete, super-simple, un conssome ori o simpla supa de pui (se pot manca dimineata si cu un simplu ceai verde...) Este atat de simplu incat imi va lua mai mult timp s-o postez decat...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se spala si de curata de coaja vinetele, se taie in felii groase, apoi fiecare felie se taie in doua facand o taietura doar pana la jumatate asa incat sa ramana ca o carte deschisa. Se dau prin faina apoi prin oule batute, se prajesc si se scot pe hartie absorbanta. Umpleti vinetele cu crema de vanilie, (cred ca fiecare dintre voi are o reteta preferata). Asezati vinetele intr-un vas cu peretii mai inalti asa incit sa incapa mai multe straturi. Peste fiecare strat se toarna crema de...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Sos a/ daca folositi prima varianta de sos: amestecati sucul de rosii / pasta de tomate + busuioc , zahar, piper, dupa gust. b/ daca folositi a doua varianta de sos: incingeti uleiul, adaugati rosiile cherry cu bulionul cu tot si lasati sa dea cateva clocote, timp in care zdrobiti putin rosiile cu dosul lingurii / pasta de tomate. Aromatizati cu busuioc , oregano , boia si usturoi zdrobit, dupa gust. Potriviti gustul de sare si piper. Lasati sa se raceasca. Aluat: Amestecati faina cernuta cu...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro