torturi moldovenesti
Pagina 1 din 5
Iti propun cateva retete minunate cu torturi facute in casa. Combinatiile sunt inspirate, iar rezultatele spectaculoase. Si in ceea ce priveste imaginea, dar mai ales gustul. Ingredientele sunt banale, accesibile si la indemana. Fiecare reteta este ca un joc, in urma caruia rezulta o minunatie de tort, bun pentru rasfatul celor dragi tie. Singura problema - numarul mare de calorii. Tort cu mac Tort de nuci Tort minune
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alternate de blat si inghetata. Torturile au marele avantaj de-ati ... mai curajoase pot incerca chiar torturi pregatite in diverse forme. Echipa ... celor mai iubite si solicitate torturi in seara de Anul Nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gasi si reteta de mucenici moldovenesti de dulce. Ingrediente: 500 gr ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Torturile au avut diverse combinatii
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... cimbru Mod de preparare: 1. Sarmalutele moldovenesti se fac cat mai mici ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucataria Maicutei mele, sunt papanasii moldovenesti ... parca o vad acolo, in bucatarioara ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
doua torturi facute acum ceva timp in urma....poze nu tocmai reusite.... un tort simplu blat pandispan cu mousse de ciocolata acesta vrea sa fie un..cartof ....... blat de cacao insiropat cu rom si eterna crema ganache,
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Torturile au avut combinatii de creme diverse :)
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... blog unde sa postez doar torturile pe care le fac. In ... o friptura si apoi mai postam 2 torturi:) Am ajuns la concluzia ca ... posta doar mancare, prajituri sau torturi "cum le fac". iar dincolo va fi un blog dedicat torturilor pe care le realizez. Numele ... " Adresa blogului meu este : http://torturi-mures.blogspot.com/ In coltul ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... blog, sa despart mancarea de torturi asa ca s-a ivit blogul actual ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... blogul: http://olivian92.blogspot.ro/2013/03/mucenici-moldovenesti-sfintisori.html ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema mascarpone cu visine si crema ciocolata cu visine-4,5 kg fiecare tort.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Iti oferim o reteta inedita de caltabosi, pe care nici cei mai mofturosi nu o vor refuza. Reteta este preluata din volumul "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti", scrisa de Radu Anton Roman si aparuta la editura Paideia. Ingrediente si cantitati: 1 mat gros de porc, bine curatat Pentru umplutura: 1 kg de carne de porc (piept sau ceafa) 2 cepe 1 pahar cu orez 3 linguri cu stafide 2 linguri cu untura sare, piper si coriandru dupa gust Zeama: Apa cata trebuie pentru a-l acoperi sau chiar mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
https://www.florikitchen.ro/category/creme-pentru-torturi-si-prajituri/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se framanta intr-un lighean aluatul format din faina, 3 oua, drojdie, sare, laptele caldut si 2 linguri de zahar. Daca mai este nevoie, mai adaugam faina astfel incat aluatul sa nu se lipeasca de maini. Se lasa aluatul la dospit in loc ferit de curent, timp de 30 de minute. Intre timp se face umplutura din branza de vaci scursa bine, 2 oua, esenta de rom si restul de zahar. Dupa ce aluatul a crescut, se imparte in bile mai mari care se intind cu ajutorul sucitorului pe planseta. Din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: (pentru 18 buc) 1 kg faina 50 gr drojdie 400 ml lapte 300 gr zahar 150 gr unt 2 oua 1 lingurita sare 1 galbenus 4 linguri miere 300 gr miez nuca Mod de preparare Din drojdie, cateva linguri de lapte caldut si putina faina facem o maia pe care o lasam la crescut. Punem faina intr-un vas impreuna cu sarea. Adaugam maiaua crescuta. Batem ouale cu zaharul si le adaugam peste faina. Turanam laptele caldut si incepem sa framantam. spre final adaugam si untul topit si framantam in ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se pune faina intr-un vas si peste ea adaugam drojdia muiata cu apa calduta ,100 gr.zahar pudra si coaja de lamaie.Se face un aluat potrivit de tare pe care il punem dupa aceea pe o pernuta si il invelim cu un prosop curat.Se pune pe o pernuta deoarece creste foarte repede.In alt vas punem 1 kg.branza dulce de vaci si 100 gr.branza de oi sarata framantata,zahar-300gr.,zahar vanilat,stafide si le amestecam foarte bine.Cand aluatul a crescut impartim aluatul in doua bucati si intindem separat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai cuminti din tot anul?! :)))) Torturile prezentate aici se pot transforma ... , intotdeauna impreuna cu cei mici :P, torturi in forma de Mos Craciun ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com